Chat with us, powered by LiveChat

Bedrijfsruimte in Amsterdam huren?

Wie wil er nu niet zijn of haar bedrijf in Amsterdam vestigen? Deze metropool is een geweldige locatie voor vrijwel alle soorten bedrijven. Maar in de praktijk blijkt het nog best lastig te zijn om hier een geschikte kantoorruimte te huur te vinden die ook nog eens binnen je budget past.

Het aanbod is groot, maar het is een tijdrovende klus om uit te zoeken wat nu precies je maandelijkse kosten zijn en met welke voorwaarden je te maken hebt. Gelukkig kun je altijd terecht op Deskfinder.nl voor een helder, duidelijk en actueel overzicht van bedrijfsruimtes in Amsterdam.

Als een goede bereikbaarheid een belangrijke factor voor je is bij het kiezen van een geschikte kantoorruimte, dan is Amsterdam een uitstekende keuze! Onze hoofdstad is uitstekend bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Bovendien beschikt Amsterdam over een uitgebreid netwerk van openbaar vervoer; binnen de stad kun je zowel met de bus en de tram als met de metro reizen. Afgezien van de goede bereikbaarheid is Amsterdam natuurlijk ook een van de meest internationale steden van Nederland. De stad staat bekend als een smeltkroes van verschillende culturen en nationaliteiten, en dat is voor veel bedrijven een goede reden om zich in Amsterdam te vestigen.

Hoe ziet het aanbod kantoorruimtes te huur eruit in Amsterdam?

Amsterdam is extreem flexibel als het op bedrijfslocaties aan komt. Van de grote internationale kantoren op de Zuidas en de business centers in Noord tot de creatieve broedplaatsen in Amsterdam Oost en het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Nederland in Westpoort, of toch een kantoorruimte in Diemen? Amsterdam biedt voor elk type en formaat onderneming een geschikte plek.

Zoek je een inspirerende locatie, dan moet je zeker even een kijkje nemen in het Rotterdamse havengebied en rondom Schiedam. Hier zijn namelijk veel oude fabriekshallen te vinden die opnieuw in gebruik zijn genomen door creatieve en kunstzinnige bedrijfjes. Uiteraard zijn er ook volop kantoorruimtes in business centers en coworking spaces te vinden in de grootste havenstad van Europa.

desk image

Waarom Deskfinder?

usp icon1

Gemakkelijk bedrijfsruimte Amsterdam zoeken

Deskfinder biedt een volledig aanbod van alle kantoorruimtes te huur in Amsterdam. Je kunt het aanbod gemakkelijk filteren op onder andere aantal m2, kantoortype en faciliteiten. Zo kun je snel je ideale werkplek vinden!

usp icon1

Hulp van ruim 100 vastgoedmakelaars

Deskfinder heeft een uitgebreid netwerk van meer dan 100 vastgoedmakelaars in Nederland. Hierdoor kunnen wij je altijd een passende bedrijfsruimte, bieden op de locatie van jouw keuze. Ook als je een bedrijfsruimte in Amsterdam zoekt!
usp icon1

Vandaag nog een bezichtiging

Heb je op korte termijn een bedrijfsruimte in Amsterdam nodig? Bij Deskfinder ben je aan het juiste adres. Wij regelen vandaag nog een bezichtiging bij de bedrijfsruimte van jouw keuze. Dat kan al binnen 3 uur!
usp icon1

Altijd de beste deal

Je hebt de perfecte bedrijfsruimte in Amsterdam gevonden, maar onderhandelen is niet je sterkste punt? Laat dat deel dan maar aan ons over! Deskfinder houdt altijd rekening met jouw budget en regelt voor jou de beste deal!

Wat Deskfinder voor jou kan betekenen

Jij zoekt een kantoorruimte te huur in Amsterdam die past bij je onderneming. Wij laten je, op een zeer overzichtelijke manier, alle kantoren zien die op dit moment in Amsterdam te huur staan. Je kunt de zoekresultaten verfijnen op basis van je wensen en behoeften. Zo kun je onder andere filteren op aantal personen, aantal m2, kantoortype en faciliteiten. De kantoorruimtes die je aanspreken kun je direct aan je favorieten toevoegen door op het ♡ te klikken – zo kun je ze altijd meteen weer terugvinden. Denk je het perfecte kantoor in Amsterdam gevonden te hebben? Vul dan het formulier in of bel ons even, en wij regelen dezelfde dag nog een bezichtiging voor je!

desk image
desk image

Ook buiten Amsterdam helpen wij je graag aan een bedrijfsruimte. Waar staat jouw droom kantoor?

Amsterdam

Den Haag

Rotterdam

Utrecht