Hoe werkt het?

Wij vinden jouw ideale werkplek

Jouw zoektocht naar kantoorruimte
begint hier…

11

Vind jouw ideale werkplek of kantoor

In de populaire randsteden is het niet gemakkelijk de ideale werkplek of kantoorruimte te vinden. De vraag is immers groter dan het aanbod. Geen zorgen, Deskfinder heeft voldoende passend aanbod. Snel, en nog gratis ook. Mocht je toch iets anders zoeken, bel gerust!

22

Plan binnen 3 uur je eerste bezichtiging

Op korte termijn een nieuwe werkruimte huren? Zowel in Amsterdam en Rotterdam, als in Utrecht en Den Haag regelt Deskfinder voor jou nog dezelfde dag een bezichtiging. Indien gewenst, is dit zelfs mogelijk binnen 3 uur na aanvraag. Ja, bij Deskfinder maken wij er graag snel werk van.

33

Kies jouw favoriete nieuwe ruimte

Heb jij een favoriete ruimte op het oog? Perfect. Informeer ons team bij Deskfinder en laat de rest verder aan ons. Wij regelen voor jou de beste locatie. Voor je het weet, ontvang jij je klanten al op je nieuwe werkadres.

44

Wij regelen de beste deal

Ook wat betreft onderhandelen, nemen wij jou graag het werk uit handen. Wij houden rekening met jouw budget en proberen een passend aanbod te krijgen.

55

Aan de slag in je nieuwe kantoor

Bij Deskfinder helpen wij huurders en bedrijven zo snel mogelijk aan een nieuwe werkplek of kantoor. Mocht je op relatief korte termijn een nieuwe desk zoeken, dan helpen wij jou bij Deskfinder zo snel mogelijk aan jouw nieuwe, ideale ruimte. Van een flexibele desk of werkkamer tot kantoorunit of een groot oppervlakte, wij vinden voor jou een passende locatie.

Liever een advies op maat?

Geen probleem. Wij zijn op de hoogte van het meest actuele aanbod. En op basis van jouw persoonlijke eisen selecteren wij de juiste ruimtes op de gewenste locaties. We plannen bezichtigingen voor je in en onderhandelen voor jou de beste deal. Zo heb jij er zelf geen omkijken meer naar. Zie Deskfinder als jouw persoonlijke, online kantoormakelaar.

Kan ik je ergens mee helpen?

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij zijn altijd bereid mee te denken en geven graag antwoord op al je vragen.