Kantoorruimte huren in Rotterdam | 100+ kantoren beschikbaar | Deskfinder.nl

Show Filters

Kantoorruimte huren in Rotterdam

Wil je een kantoor huren in Rotterdam? Wil je hierbij de keuze uit het beste aanbod en geholpen worden door de juiste experts? Huur dan je kantoorruimte via Deskfinder. Met de grootste haven van de wereld is Rotterdam al jaren een belangrijk knooppunt in de wereldwijde logistiek en handel. En niet voor niets wordt het de werkstad van Nederland genoemd. Het is er dan ook goed toeven voor bedrijven, met voor ieder wat wils. De zakelijke uitstraling, de charme van de oude wijken of het uitzicht op de Maas met zijn altijd aanwezige scheepvaart. In combinatie met het grote aanbod van horeca en het fijnmazig netwerk van OV-verbindingen, is het een toplocatie voor kleine en grote bedrijven.

Jouw nieuwe kantoorruimte in Rotterdam

Rotterdam is het logistieke knooppunt van de wereld. De haven en alle aanverwante bedrijvigheid garanderen een ongekende dynamiek. Een geschikte kantoorruimte huren in deze stad zal daarom voor jou geen probleem zijn. Het kantooraanbod is heel groot en divers. Met in elke wijk weer zijn eigen karakter. Zoek je de zakelijke uitstraling van het centrum, het brainpark of de Kop van Zuid. Of toch de charme van Delfshaven, Kralingen, het oude Noorden of Noordereiland. En natuurlijk zijn er ook voldoende plekken die qua logistiek en bereikbaarheid grote voordelen kent, zoals Rotterdam Airport en Prins Alexander.

Zelf zoeken of advies op maat?

Als je zelf wilt zoeken, kan je met onze filters heel makkelijk selecteren wat belangrijk voor je is. En door een wijk te kiezen, krijg je gelijk het aanbod in de buurt die jou het meeste trekt.

Exclusief aanbod in Rotterdam

Maar elk bedrijf is uniek en heeft daarmee haar eigen eisen en wensen, voor het bedrijf en haar werknemers. En soms is het dan best moeilijk om in het grote aanbod je eigen voorkeuren te vinden. Maak dan volledig vrijblijvend gebruik van onze expertise. Op basis van jouw persoonlijke wensen, gaan wij geheel vrijblijvend opzoek naar een kantoorruimte of werkplek in deze stad. Wij weten precies welke locaties populair zijn en waar er mogelijk binnenkort weer kantoorruimte vrijkomt. Bovendien hebben we direct toegang tot het exclusieve aanbod van onze partner De Mik Bedrijfshuisvesting. Daardoor heb je gegarandeerd toegang tot extra locaties die je elders niet zult vinden.

Andere populaire gebieden in Rotterdam

Airport, Prins Alexander, Brainpark, Centraal Station, Centrum, Delfshaven, Kop van Zuid, Kralingen, Noord, Noordereiland, Waalhaven

In de buurt van Rotterdam

Kantoorruimte huren in Delft – Kantoorruimte huren in Capelle ad IJssel  – Kantoorruimte huren in Schiedam 

Net begonnen of wil je uitbreiden?

Rotterdam, de wereldstad en knooppunt in de wereldwijde logistiek. Alle reden waarom dit voor veel bedrijven een zeer populaire stad is om zich te vestigen. Laat Deskfinder je helpen bij het vinden van je ideale kantoor om te starten of om uit te breiden. Naast een eigen kantoorruimte zou je je ook kunnen oriënteren op een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Er zijn veel van dit soort panden in Rotterdam; ze bieden ook kleinere bedrijven en startups de mogelijkheid om tegen redelijke huurprijzen een ruimte te huren. Algemene voorzieningen deel je dan met andere bedrijven. Dat scheelt niet alleen behoorlijk in de kosten, het biedt ook leuke mogelijkheden om te netwerken.

Soorten kantoorruimtes

Van te voren is het goed om al een beetje een idee te hebben van wat voor soort kantoor je van plan bent om te gaan huren. Zo maak je de hele zoektocht naar dit perfecte kantoor toch iets makkelijker voor jezelf. De meest voorkomende kantoorruimtes zijn:

Flexplekken

Ook in Rotterdam is het mogelijk om een flexplek te huren. Je huurt hierbij een bureau op een vaste locatie. Dit is vooral interessant voor ondernemers die met geen tot weinig personeel. Je bent hier weinig geld aan kwijt en hebt een fijne plek voor jezelf.

Een werkplek heeft veel weg van een flexplek, maar in de meeste gevallen heb je hier wel je eigen vaste bureau. Zo’n soort kantoor werd vroeger vooral een werktuin genoemd, maar wordt nu vaker gezien als coworking space. Vaak huur je zo’n ruimte voor een x-aantal uur per maand.

Kantoorunit

Zit je niet zo te wachten op het delen van een kantoorruimte met andere ondernemers? Dan past een kantoorunit waarschijnlijk beter bij jou. Dit is het meest aantrekkelijk voor bedrijven van twee tot tien personen. In een kantoorunit heb je een afgesloten kantoor dat alleen voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo kun je op een rustige manier met jouw werknemers werken.

Kantoor in business center

Is je bedrijf hard aan het groeien en heb je daarom meer ruimte nodig? Dan is het wellicht verstandig om een kantoor te huren in een business center. Hier zitten vaak meerdere bedrijven gevestigd, wat het tot één groot kantoorpand maakt. Het voordeel hiervan is dat er vaak een receptie is. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook vergaderruimtes die je kunt huren.

Lees meer