Kantoor huren in Amsterdam-Zuidoost | 30+ kantoren beschikbaar | Deskfinder.nl

Show Filters

Kantoorruimte huren Amsterdam Zuidoost

Totaal: 35 resultaten

Load More

Kantoorruimte huren in Amsterdam-Zuidoost

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het levendige Amsterdam-Zuidoost? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod kantoren, panden en businesscentra waarin jij je kan vestigen. Gebruik de filtermogelijkheden om tot geschikt aanbod te komen of lees hieronder meer over dit leuke stadsdeel.

Heel goed bereikbaar

De bereikbaarheid van dit stadsdeel is een van de grote pluspunten. Amsterdam-Zuidoost is zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel goed bereikbaar. Met de trein en metro ben je snel in het centrum, maar ook snel de stad uit. Stap je in de auto? Dan ligt de A2 in de buurt en ben je snel op pad.

Diverse panden in Zuidoost

Zuidoost staat natuurlijk al bekend om haar diversiteit aan bedrijven, maar ook in de soorten panden is het divers. Zo vind je verschillende moderne kantoorpanden, kleinere kantoorruimtes en werkplekken. De Bijlmermeer is een moderne wijk en wordt door de gemeente steeds aantrekkelijker gemaakt om te wonen en werken.

Veel groen tussen het grijs

Tussen de gebouwen, woningen en panden is veel groenvoorziening te vinden. Met alle perkjes, parkjes en pleinen is er genoeg plek om even te ontspannen. Het is daarom een aantrekkelijke omgeving voor bedrijven en ondernemers om te vestigen.

Levendig zaken doen in Zuidoost

Amsterdam-Zuidoost staat meer en meer bekend als een levendig zakendistrict waar veel te beleven valt. Naast de grote hoeveelheid kantoren en werkplekken is er ook qua restaurants, winkels en andere voorzieningen veel te vinden en te beleven na werktijd.

Gunstigere prijzen dan het centrum

Ten opzichte van het centrum is Amsterdam-Zuidoost aantrekkelijker op financieel vlak. De gemiddelde huurprijzen zijn aantrekkelijker dan het centrum van de stad en dit maakt Zuidoost niet alleen interessant, maar ook betaalbaar. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, geen probleem. Met ons aanbod op maat helpen we je met onze ervaring en exclusief aanbod in Amsterdam een geschikt pand te vinden.

Lees meer