Kantoor huren in Amsterdam-Zuidoost | 30+ kantoren beschikbaar | Deskfinder.nl

Show Filters

Aanbod

Kantoorruimte huren in Amsterdam-Zuidoost

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het levendige Amsterdam-Zuidoost? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op onze website vind je een uitgebreid aanbod kantoren, panden en businesscentra waarin jij je kan vestigen. Gebruik de filtermogelijkheden om tot geschikt aanbod te komen of lees hieronder meer over dit leuke stadsdeel.

Heel goed bereikbaar

De bereikbaarheid van dit stadsdeel is een van de grote pluspunten. Amsterdam-Zuidoost is zowel met de auto als met het openbaar vervoer heel goed bereikbaar. Met de trein en metro ben je snel in het centrum, maar ook snel de stad uit. Stap je in de auto? Dan ligt de A2 in de buurt en ben je snel op pad.

Diverse panden in Zuidoost

Zuidoost staat natuurlijk al bekend om haar diversiteit aan bedrijven, maar ook in de soorten panden is het divers. Zo vind je verschillende moderne kantoorpanden, kleinere kantoorruimtes en werkplekken. De Bijlmermeer is een moderne wijk en wordt door de gemeente steeds aantrekkelijker gemaakt om te wonen en werken.

Veel groen tussen het grijs

Tussen de gebouwen, woningen en panden is veel groenvoorziening te vinden. Met alle perkjes, parkjes en pleinen is er genoeg plek om even te ontspannen. Het is daarom een aantrekkelijke omgeving voor bedrijven en ondernemers om te vestigen.

Levendig zaken doen in Zuidoost

Amsterdam-Zuidoost staat meer en meer bekend als een levendig zakendistrict waar veel te beleven valt. Naast de grote hoeveelheid kantoren en werkplekken is er ook qua restaurants, winkels en andere voorzieningen veel te vinden en te beleven na werktijd.

Gunstigere prijzen dan het centrum

Ten opzichte van het centrum is Amsterdam-Zuidoost aantrekkelijker op financieel vlak. De gemiddelde huurprijzen zijn aantrekkelijker dan het centrum van de stad en dit maakt Zuidoost niet alleen interessant, maar ook betaalbaar. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, geen probleem. Met ons aanbod op maat helpen we je met onze ervaring en exclusief aanbod in Amsterdam een geschikt pand te vinden.

Lees meer
FAQ

Veelgestelde vragen over kantoren in Amsterdam Zuidoost

In Amsterdam Zuidoost vind je een breed scala aan kantoorruimtes, business centers, werkplekken en virtuele kantoren. Kantoorruimtes in Zuidoost variëren van moderne gebouwen in zakencentra zoals de Amsterdam ArenA Boulevard tot meer traditionele kantoorruimtes.

Business centers in deze wijk bieden uitgebreide faciliteiten en diensten, wat ideaal is voor bedrijven die flexibiliteit en professionaliteit zoeken. Flexibele werkplekken, zoals coworking spaces, zijn er volop en bieden een dynamische werkomgeving. Virtuele kantoren zijn ook beschikbaar voor bedrijven die een professioneel adres willen zonder fysieke ruimte. Deze diversiteit maakt Amsterdam Zuidoost aantrekkelijk voor verschillende soorten bedrijven, van start-ups tot grote ondernemingen.

Amsterdam Zuidoost is uitstekend bereikbaar. De wijk heeft goede aansluitingen met het openbaar vervoer, waaronder meerdere metro- en treinstations, zoals Station Bijlmer ArenA, die directe verbindingen bieden naar andere delen van de stad en het land. Bussen en metro’s maken het eenvoudig om door de wijk te reizen en naar andere delen van Amsterdam te komen.

Bovendien ligt Zuidoost dicht bij de Ringweg A10 en andere belangrijke snelwegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto. De nabijheid van Schiphol Airport zorgt ervoor dat internationale reizen ook eenvoudig zijn.

Alhoewel je in héél Amsterdam elk bedrijf tegenkomt, komen de volgende bedrijven het vaakst voor:

  • Groot- en detailhandel, reparatie van auto’s (8318)
  • Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening (8319)
  • Financiële instellingen (7908)
  • Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening (2754)
  • Informatie en communicatie (3919)

Bron: Bedrijven op de kaart

Parkeren in Amsterdam Zuidoost is over het algemeen gemakkelijker dan in het centrum van de stad. Er zijn meer parkeerplaatsen beschikbaar en vaak tegen lagere kosten. Veel kantoorlocaties in Zuidoost hebben hun eigen parkeerfaciliteiten, wat het parkeren voor medewerkers en bezoekers vergemakkelijkt.

Hoewel sommige delen van Zuidoost druk kunnen zijn, zijn er voldoende parkeergarages en parkeerterreinen in de buurt van zakelijke centra en winkelgebieden. Voor bedrijven die met de auto goed bereikbaar willen zijn, is Zuidoost een aantrekkelijke optie.