Kantoor huren in Amsterdam Sloterdijk | 25+ kantoren beschikbaar | Deskfinder.nl

Show Filters

Kantoorruimte huren in Amsterdam Sloterdijk

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve kantoorruimte in onze hoofdstad, dan is Amsterdam Sloterdijk wellicht wat voor jou! We hebben een uitgebreid aanbod van populaire panden, waar ook veel exclusieve panden tussen staan die je nergens anders gaat vinden. Maak gebruik van de filters om tot een keuze te komen, of lees gerust verder over deze buurt!

Centrale plek buiten het centrum

Amsterdam Sloterdijk is dan wellicht niet het centrum van Amsterdam, maar het is wel prettig centraal gelegen. Hier zitten enkele van Nederlands grootste bedrijven gevestigd en er is ruimte voor zowel grote als kleine bedrijven of organisaties. Daarnaast is Sloterdijk goed bereikbaar!

De uitstekende bereikbaarheid

Sloterdijk is een centraal gelegen openbaar vervoers- en verkeerskruispunt. Het gebied heeft uitstekende verbindingen met de trein, met de metro en je raakt snel de snelweg op. Met die verbindingen ben je razendsnel in het centrum van Amsterdam, in Haarlem of ben je snel op Schiphol. Een ideale hub dus om je kantoor te vestigen! Mocht je een voorkeur hebben voor een ander stadsdeel, dan kan je altijd uitwijken naar een van deze wijken:

Genoeg aanbod dus om naartoe uit te wijken! Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan kan je altijd nog hulp vragen, dan helpen onze specialisten met aanbod op maat!

Moderne kantoren

Naast de goede bereikbaarheid staat Sloterdijk ook bekend om haar moderne kantoorgebouwen. Niet alleen is de ligging dus fantastisch, ook voldoen de panden aan alle technologische, kwaliteits- en duurzaamheidseisen. Met alle voorzieningen die je maar kan wensen (en waarop je hierboven kan filteren).

Bruisende horeca en winkels

Tussen alle kantoren is ook genoeg ruimte gecreëerd voor ontspanning. Haal dus voor lunch wat lekkere tussendoortjes en na werk kan je zonder moeite een hapje of een drankje vinden in dit gebied. Vrijwel alles ligt op loopafstand van de kantoren in Sloterdijk.

Daarnaast is Sloterdijk een echte hub met veel grote en kleine bedrijven. Om die reden is het een uitstekende plek om te netwerken en nieuwe contacten te leggen. Heb je iemand nodig voor een bepaalde samenwerking? Dan kijk je rustig om je heen. Sloterdijk heeft het!

Lees meer