Kantoorruimte huren in Amsterdam Nieuw-West | Deskfinder.nl

Show Filters

Kantoorruimte huren Amsterdam Nieuw-West

Totaal: 0 resultaten

Load More

Kantoorruimte huren in Amsterdam Nieuw West

Wil je een kantoor huren in de snel ontwikkelende wijk Nieuw West in Amsterdam? Wil je hierbij de keuze uit het beste aanbod en geholpen worden door de juiste experts? Huur dan je kantoorruimte via Deskfinder. Nieuw West ontwikkelt zich snel. Meerder grote internationale bedrijven, de mode-industrie en ook meerdere start up hotspots hebben zich er gevestigd. In combinatie met de goede ov-verbinding en uitstekende uitvalswegen, maakt dit het een gewilde plek.

Jouw nieuwe kantoorruimte huren in de hoofdstad van Nederland

Amsterdam staat bol van de dynamiek. Een geschikte kantoorruimte huren in deze prachtige stad zal daarom voor jou geen probleem zijn. Het kantooraanbod is heel groot en divers. Met in elke wijk weer zijn eigen karakter. Zoek je de charme van het centrum, Oud Zuid of de grachtengordel? Of juist de zakelijke hotspots als de zuid-as of Sloterdijk. Toch juist liever de creativiteit van de houthavens of Noord. Of de sterk in ontwikkeling zijnde wijken als Zuid- Oost, Noord, Nieuw West of West.

Zelf zoeken via onze filters of toch liever gratis en vrijblijvend advies van onze experts?

Als je zelf wilt zoeken, kan je met onze filters heel makkelijk selecteren wat belangrijk voor je is. En door een wijk te kiezen, krijg je gelijk het aanbod in de buurt die jou het meeste trekt.

Maar elk bedrijf is uniek en heeft daarmee haar eigen eisen en wensen, voor het bedrijf en haar werknemers. En soms is het dan best moeilijk om in het grote aanbod je eigen voorkeuren te vinden. Maak dan volledig vrijblijvend gebruik van onze expertise. Op basis van jouw persoonlijke wensen, gaan wij geheel vrijblijvend opzoek naar een kantoorruimte of werkplek in deze stad. Wij weten precies welke locaties populair zijn en waar er mogelijk binnenkort weer kantoorruimte vrijkomt. Bovendien hebben we direct toegang tot het exclusieve aanbod van onze partner DRS Makelaars. Daardoor heb je gegarandeerd toegang tot extra locaties die je elders niet zult vinden.

Populaire gebieden in Amsterdam
Amstel, Buitenveldert, Centrum, De Pijp, De Schinkel, Duivendrecht, Grachtengordel, Houthavens, Noord, Oost, Oud Zuid, Riekerpolder, Sloterdijk, West, Zuidoost, Zuidas

In de buurt van Amsterdam
Kantoorruimte huren in Haarlem – Kantoorruimte huren in Amstelveen – Kantoorruimte huren in Diemen 

Kantoor huren in een van de andere populaire steden van Nederland?
Kantoorruimte huren in Den Haag – Kantoorruimte huren in Rotterdam – Kantoorruimte huren in Utrecht

Ben je voor jezelf begonnen in Amsterdam of zoek je extra ruimte?

Een bedrijfsruimte in Amsterdam, dat is natuurlijk de droom van elke ondernemer. Maar net als een woning is het vinden van een kantoorruimte te huur in deze stad nog een behoorlijke opgave. Welke ruimte bij je past hangt natuurlijk sterk van je werkzaamheden af. Doordat bedrijfsruimte in Amsterdam zo gewild is, kunnen de huurprijzen flink oplopen.
Maar in plaats van een eigen kantoorruimte zou je je ook kunnen oriënteren op een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Er zijn veel van dit soort panden in Amsterdam; ze bieden ook kleinere bedrijven en startups de mogelijkheid om tegen redelijke huurprijzen een ruimte te huren. Algemene voorzieningen deel je dan met andere bedrijven. Dat scheelt niet alleen behoorlijk in de kosten, het biedt ook leuke mogelijkheden om te netwerken.

Soort kantoorruimte

Van te voren is het goed om al een beetje een idee te hebben van wat voor soort kantoor je van plan bent om te gaan huren. Zo maak je de hele zoektocht naar dit perfecte kantoor toch iets makkelijker voor jezelf. De meest voorkomende kantoorruimtes zijn:

Flexplekken

In veel grote steden in Nederland is het mogelijk om een flexplek te huren. Je huurt hierbij een bureau op een vaste locatie. Dit is vooral interessant voor ondernemers die met geen tot weinig personeel. Je bent hier weinig geld aan kwijt en hebt een fijne plek voor jezelf.
Een werkplek heeft veel weg van een flexplek, maar in de meeste gevallen heb je hier wel je eigen vaste bureau. Zo’n soort kantoor werd vroeger vooral een werktuin genoemd, maar wordt nu vaker gezien als coworking space. Vaak huur je zo’n ruimte voor een x-aantal uur per maand.

Kantoorunit

Zit je niet zo te wachten op het delen van een kantoorruimte met andere ondernemers? Dan past een kantoorunit waarschijnlijk beter bij jou. Dit is het meest aantrekkelijk voor bedrijven van twee tot tien personen. In een kantoorunit heb je een afgesloten kantoor dat alleen voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo kun je op een rustige manier met jouw werknemers werken.

Kantoor in business center

Is je bedrijf hard aan het groeien en heb je daarom meer ruimte nodig? Dan is het wellicht verstandig om een kantoor te huren in een business center. Hier zitten vaak meerdere bedrijven gevestigd, wat het tot één groot kantoorpand maakt. Het voordeel hiervan is dat er vaak een receptie is. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook vergaderruimtes die je kunt huren.

Wat Deskfinder voor jou kan doen?

Als jouw online kantoormakelaar doet Deskfinder er, samen met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars, alles aan om voor jou de meest geschikte bedrijfsruimte in Amsterdam te vinden. Op Deskfinder.nl vind je een volledig en actueel overzicht van alle desks, business centers en kantoorunits die er momenteel beschikbaar zijn. Zo kun je je op je gemak oriënteren. Heb je snel een nieuw kantoor nodig? Dan regelen we vandaag nog een bezichtiging voor je.

Bedrijfsruimte Amsterdam zoeken
Amsterdam is een zeer gewilde stad bij bedrijven. Het is dan ook niet eenvoudig om hier een passende en betaalbare bedrijfsruimte te vinden. Gelukkig kun je altijd bij Deskfinder terecht. Wij zorgen dat je snel de ideale bedrijfsruimte gevonden hebt!

Snel kantoorruimte te huur vinden
Dankzij de filteropties kun je het aanbod op Deskfinder.nl eenvoudig filteren op onder andere wijk, personen, aantal m2, kantoortype en faciliteiten.

Vandaag nog bezichtigen
Als je op korte termijn een nieuwe bedrijfsruimte nodig hebt, dan is het van belang om snel te handelen. Bij Deskfinder is dat geen enkel probleem, want wij kunnen vandaag nog een bezichtiging regelen bij de bedrijfsruimte die je op het oog hebt.

De beste deal
Behoort onderhandelen niet tot je sterkste punten? Ook dat kun je aan ons overlaten! Uiteraard houden we bij de onderhandelingen altijd rekening met jouw budget. Bij Deskfinder ben je verzekerd van de beste deal!

Lees meer