Wij helpen je graag!

Deskfinder is het onafhankelijke platform voor kantoorruimte, met zelf gevestigde kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ons doel? Het kantooraanbod inzichtelijk maken en een passende kantooroplossing vinden voor elke kandidaat-huurder.

Naast de jarenlange ervaring en snelle last-minute service, onderscheidt Deskfinder zich voornamelijk door de brede, lokale kennis en het landelijk netwerk aan makelaars. Zo zijn wij continu op de hoogte van beschikbare, unieke panden en het laatste actuele kantorenaanbod. In zowel de grote steden, als de mooie gelegen buitenwijken. Deskfinder vindt voor iedereen de perfecte desk.

amsterdam

Amsterdam

Van hippe werkruimtes aan de gracht en mooie verdiepingen langs de Amstel tot aan een flexibele kantoorunit of werkplek in Amsterdam of Duivendrecht. Met een team van maar liefst 50 makelaars vindt Deskfinder in Amsterdam voor jou de perfecte plek. Vragen? Bel of mail naar:

 • phone icon blue
  020 8004790
 • pinpoint

  Amsteldijk 194
  1079 LK
  Amsterdam
denhaag

Den Haag

Stijg naar grote hoogte in een van de gebouwen dichtbij Den Haag Centraal, of trek in een klassiek pand aan het Lange Voorhout of het statige Sweelinckplein. Deskfinder vindt ook in de hofstad de ideale ruimte voor jou. Ook in Rijswijk, Wassenaar en Delft. Neem contact met ons op via:

 • phone icon blue
  070 2211631
 • pinpoint

  Verlengde Tolweg 2A
  2517 JV
  Den Haag
utrecht

Utrecht

In Utrecht staan wij met meer dan 25 enthousiaste makelaars voor je klaar om de beste kantoorruimte voor jouw bedrijf te vinden. In hartje Utrecht of juist in de rustiger buitenwijken als Papendorp, of omstreken Hilversum of Maarssen. Neem nu vrijblijvend contact op via:

 • phone icon blue
  030 2271866
 • pinpoint

  Herculesplein 353
  3584 AA
  Utrecht
rotterdam

Rotterdam

Op zoek naar mooie kantoorruimte aan de Kop van Zuid of de levendige Coolsingel? Wat je ook wilt, Deskfinder gaat voor jou op zoek naar een passende ruimte samen met een team van 25 enthousiaste makelaars. Meer informatie? Neem gerust contact met ons op via:

 • phone icon blue
  010 3074830
 • pinpoint

  Lichtenauerlaan 140
  3062 ME
  Rotterdam

Wij zijn er voor al je vragen

Stel hieronder jouw vragen, wij reageren zo spoedig mogelijk. Liever direct contact? Stuur een mail naar: info@deskfinder.nl of bel 085 9027391.
  Deskfinder mag mijn gegevens gebruiken om te reageren en eventueel relevante informatie toe te sturen.

  deskfinder flag