Kantoorruimte huren in Amsterdam | 350+ kantoren beschikbaar | Deskfinder.nl

Show Filters

Aanbod

Ons kantooraanbod in Amsterdam

Een kantoorruimte in bruisend Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Klinkt dat goed? Via onze website vind je een uitgebreid aanbod aan panden en kantoorruimtes op de beste locaties in Amsterdam.

We staan voor je klaar met deskundig en vrijblijvend advies, passend bij jouw situatie of wensen. En heb je jouw droomlocatie in deze razend populaire stad eenmaal gevonden, dan kun je het kantoor al binnen drie uur komen bezichtigen. Ontdek snel al onze kantoorruimtes in Amsterdam!

Jouw kantoor in onze dynamische hoofdstad

Amsterdam bruist, leeft en heeft talloze kantoorpanden in de mooiste plekken van onze hoofdstad! Niet voor niets is deze stad de populairste vestigingsplaats van Nederland. Of je nu zoekt naar internationale allure, rijke cultuur of een vleugje extra inspiratie tijdens het werken – kantoren in Amsterdam bieden het allemaal.

Elke buurt in de stad heeft zo zijn eigen charme en eigen voordelen. Zo proef je de historie in het Amsterdamse centrum of ontdek je de creativiteit van de Houthavens of Amsterdam-Noord. Ga voor chic met een kantoorpand in Oud-Zuid of ervaar de dynamiek van het zakelijke leven op de Zuidas. Op welke toplocatie wil jij een kantoorpand in Amsterdam huren?

De mooiste panden door heel Amsterdam

Deskfinder biedt verschillende soorten kantoorpanden in elke wijk van Amsterdam. Heb je een voorkeur voor bepaalde locaties, diensten of omgevingen? Gebruik dan onze filters om snel het perfecte kantoor in de Pijp, bij Amstel of aan de Grachtengordel te vinden, of navigeer direct naar deze populaire wijken van Amsterdam:

Met behulp van de filters kies je ook gemakkelijk of jouw ideale kantoorruimte in Amsterdam van extra diensten is voorzien, hoe de bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is, en wat voor parkeergelegenheid er bij jouw nieuwe kantoor beschikbaar is.

We bieden niet alleen een groot aanbod kantoorruimtes en -panden voor ondernemingen. Ook als ZZP’er op zoek naar een werkplek vind je bij ons passend aanbod.

Verschillende soorten kantoorruimtes

Een kantoor huren in Amsterdam, dat is natuurlijk de droom van elke ondernemer. Maar heb je al nagedacht over wat voor soort bedrijfsruimte je wil? De opties lopen uiteen, en wat voor kantoorruimte bij jou en je werknemers past hangt sterk van je werkzaamheden en bedrijf af.

Een kantoorunit of kleine kantoorruimte in Amsterdam is bijvoorbeeld perfect voor je startup van 2 tot 10 personen. Maar je zou ook kunnen kiezen voor een bedrijfsverzamelgebouw of business center in Amsterdam, waarin je relatief voordelig een ruimte kunt huren. Hierbij deel je de algemene voorzieningen met andere bedrijven, daarnaast dus ideaal voor extra netwerk-mogelijkheden!

Vrijblijvend advies op maat

Wat jouw situatie ook is, Deskfinder helpt je graag vrijblijvend in je zoektocht naar de perfecte kantoorruimte. Onze experts weten precies welke locaties populair zijn en in welke panden er binnenkort mogelijk weer een plekje vrijkomt.

Via onze partner DRS Makelaars heb je bij ons toegang tot hun exclusieve aanbod met allerlei extra locaties die nergens anders aangeboden worden. Neem contact met ons op voor meer informatie en advies, ook voor aanbod op maat kan je bij ons terecht.

Ontdek ons aanbod in Amsterdam

Een bedrijfsruimte huren in Amsterdam doe je snel en efficiënt via Deskfinder. Vind via de zoekfunctie een passend en betaalbaar bedrijfspand en plan vandaag nog een bezichtiging in. De onderhandelingen kun je met een gerust hart aan ons overlaten, wij zorgen voor de beste deals afgestemd op jouw budget. Klik op je favoriete pand voor meer informatie en neem bij vragen gerust contact met ons op!

Lees meer
FAQ

Veelgestelde vragen over kantoren in Amsterdam

In Amsterdam vind je kantoorruimtes, business centers, werkplekken en virtuele kantoren. Kantoorruimtes zijn traditionele werkplekken, business centers bieden allerlei diensten, werkplekken zoals coworking spaces zijn meer flexibel, en virtuele kantoren geven een professioneel adres zonder fysieke ruimte. Deze variatie maakt de stad aantrekkelijk voor allerlei bedrijven.

De hoofdstad van Nederland is enorm goed bereikbaar van buitenaf, maar ook de verschillende wijken en gebieden zijn goed bereikbaar. Dit komt allereerst door de uitstekende aansluitingen van de treinen, trams, metros en bussen, en de directe connectie met Schiphol Airport. Daaromheen vind je ook nog de Ring  (A10) Amsterdam, waardoor je enorm snel op een van de snelwegen in de richting van andere grote steden zit.

Alhoewel je in héél Amsterdam elk bedrijf tegenkomt, komen de volgende bedrijven het vaakst voor:

  • Groot- en detailhandel, reparatie van auto’s (8318)
  • Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening (8319)
  • Financiële instellingen (7908)
  • Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening (2754)
  • Informatie en communicatie (3919)

Bron: Bedrijven op de kaart

Parkeren is wellicht een de meer uitdagende activiteiten in Amsterdam. Je moet vaak heel goed zoeken naar een plekje óf meer betalen dan gewenst. Ben je serieus op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam die met de auto bereikbaar moet zijn (voor medewerkers of klanten), dan adviseren we je te filteren op parkeerruimte: ‘Eigen terrein’.