Kantoorruimte huren in Utrecht | 100+ kantoren beschikbaar | Deskfinder.nl

Show Filters

Aanbod

Kantoorruimte huren in Utrecht

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van experts helpt je graag een keuze te maken uit ons uitgebreide, exclusieve aanbod in de Domstad. Of je nu een kantoorruimte, plek in een serviced office of een werkplek wil huren, bij ons vind je een geschikte ruimte!

Jouw nieuwe kantoorruimte huren in Utrecht

Het centrum van Utrecht biedt vele horecazaken en winkels. Daarnaast vind je er de klassieke grachten die jaarlijks honderdduizenden bezoekers trekken. Een unieke kans om in deze omgeving je kantoor te vestigen.

De stad ligt zeer centraal in Nederland en is daardoor uitstekend bereikbaar. Via verschillende snelwegen en stations ben je snel in de stad. Vanwege de vele beurzen en conferenties in Utrecht is het een zeer aantrekkelijke vestigingsplek.

Zelf zoeken of professioneel advies?

Als je zelf wilt zoeken, dan kan je met onze filters heel makkelijk kiezen uit allerlei zaken zoals extra diensten, grootte en parkeergelegenheid. Door een wijk te kiezen krijg je gelijk het aanbod zien in de buurt die jou het meeste trekt.

Wij weten precies welke locaties populair zijn en waar er mogelijk binnenkort weer kantoorruimte vrijkomt. Bovendien hebben we direct toegang tot het exclusieve aanbod van onze partner Ans de Wijn. Daardoor heb je gegarandeerd toegang tot extra locaties die je elders niet zult vinden.

Populaire gebieden in Utrecht

Centrum, Galgenwaard, Lage Weide, Oost, Overvecht, Papendorp, Rijnsweerd, West en Zuid.

Andere populaire steden

Den Haag – Amsterdam – Rotterdam

Op zoek naar meer ruimte?

Utrecht staat bekend als de meest centraal gelegen stad van Nederland. Niet zo verwonderlijk dus, dat Utrecht een zeer populaire stad is onder bedrijven!

Station Utrecht Centraal is het belangrijkste spoorwegknooppunt van ons land en biedt rechtstreekse verbindingen naar bijna alle andere provinciale hoofdsteden. Binnen de stad zelf kan men gebruik maken van een bijzonder uitgebreid netwerk van bussen en trams. Desondanks is de fiets het meest gebruikte vervoersmiddel in de stad. En voor mensen die liever met eigen vervoer komen: de stad wordt aan drie kanten omgeven door grote snelwegen. Het maakt eigenlijk niet uit waar je vandaan moet komen, want Utrecht is altijd dichtbij!

Naast een eigen kantoorruimte zou je je ook kunnen oriënteren op een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Er zijn veel van dit soort panden in Utrecht; ze bieden ook kleinere bedrijven en startups de mogelijkheid om tegen redelijke huurprijzen een ruimte te huren. Algemene voorzieningen deel je dan met andere bedrijven. Dat scheelt niet alleen behoorlijk in de kosten, het biedt ook leuke mogelijkheden om te netwerken.

Soorten kantoorruimtes

Van te voren is het goed om al een beetje een idee te hebben van wat voor soort kantoor je van plan bent om te gaan huren. Zo maak je de hele zoektocht naar dit perfecte kantoor toch iets makkelijker voor jezelf. De meest voorkomende kantoorruimtes zijn:

Flexplekken

In veel grote steden in Nederland is het mogelijk om een flexplek te huren. Je huurt hierbij een bureau op een vaste locatie. Dit is vooral interessant voor ondernemers die met geen tot weinig personeel. Je bent hier weinig geld aan kwijt en hebt een fijne plek voor jezelf.
Een werkplek heeft veel weg van een flexplek, maar in de meeste gevallen heb je hier wel je eigen vaste bureau. Zo’n soort kantoor werd vroeger vooral een werktuin genoemd, maar wordt nu vaker gezien als coworking space. Vaak huur je zo’n ruimte voor een x-aantal uur per maand.

Kantoorunit

Zit je niet zo te wachten op het delen van een kantoorruimte met andere ondernemers? Dan past een kantoorunit waarschijnlijk beter bij jou. Dit is het meest aantrekkelijk voor bedrijven van twee tot tien personen. In een kantoorunit heb je een afgesloten kantoor dat alleen voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo kun je op een rustige manier met jouw werknemers werken.

Kantoor in business center

Is je bedrijf hard aan het groeien en heb je daarom meer ruimte nodig? Dan is het wellicht verstandig om een kantoor te huren in een business center. Hier zitten vaak meerdere bedrijven gevestigd, wat het tot één groot kantoorpand maakt. Het voordeel hiervan is dat er vaak een receptie is. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook vergaderruimtes die je kunt huren.

Wat Deskfinder voor jou kan doen?

Als jouw online kantoormakelaar doet Deskfinder er, samen met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars, alles aan om voor jou de meest geschikte bedrijfsruimte in Utrecht te vinden. Op Deskfinder.nl vind je een volledig en actueel overzicht van alle desks, business centers en kantoorunits die er momenteel beschikbaar zijn. Zo kun je je op je gemak oriënteren. Heb je snel een nieuw kantoor nodig? Dan regelen we vandaag nog een bezichtiging voor je.

Bedrijfsruimte Utrecht zoeken

Utrecht is een zeer gewilde stad bij bedrijven. Het is dan ook niet eenvoudig om hier een passende en betaalbare bedrijfsruimte te vinden. Gelukkig kun je altijd bij Deskfinder terecht. Wij zorgen dat je snel de ideale bedrijfsruimte gevonden hebt!

Snel kantoorruimte te huur vinden

Dankzij de filteropties kun je het aanbod op Deskfinder.nl eenvoudig filteren op onder andere wijk, personen, aantal m2, kantoortype en faciliteiten.

Vandaag nog bezichtigen

Als je op korte termijn een nieuwe bedrijfsruimte nodig hebt, dan is het van belang om snel te handelen. Bij Deskfinder is dat geen enkel probleem, want wij kunnen vandaag nog een bezichtiging regelen bij de bedrijfsruimte die je op het oog hebt.

De beste deal

Behoort onderhandelen niet tot je sterkste punten? Ook dat kun je aan ons overlaten! Uiteraard houden we bij de onderhandelingen altijd rekening met jouw budget. Bij Deskfinder ben je verzekerd van de beste deal!

Lees meer