Kantoorruimte huren in Amsterdam-Noord | Deskfinder.nl

Show Filters

Kantoorruimte huren in Amsterdam-Noord

Wil je een kantoor huren in de Amsterdam-Noord, de nieuwe creatieve hotspot? Wil je hierbij de keuze uit het beste aanbod en geholpen worden door de juiste experts? Huur dan je kantoorruimte via Deskfinder.

Amsterdam Noord is al jaren sterk in opkomst. Steeds meer internationale bedrijven, zeker uit de creatieve en start up sector vindt hier zijn nieuwe plek. Slechts een korte boottocht met de gratis ferry van het centrum en vlak bij de uitvalswegen die je brengt naar Schiphol of andere gewilde locaties.

Uitstekende bereikbaarheid

Amsterdam-Noord ligt vlakbij het centraal station van Amsterdam en is dankzij de metro en de veerboten over het IJ gemakkelijk bereikbaar. Je kan dus makkelijk wisselen tussen de bedrijvigheid van Amsterdam-Noord en de horeca, architectuur en cultuur van de binnenstad.

Betere betaalbaarheid

De kosten van kantoorruimtes zijn uiteraard enorm belangrijk voor ieder bedrijf. De huurprijzen van kantoren in Amsterdam-Noord liggen lager dan in de binnenstad en gebieden als Zuidoost, de Zuidas of Amsterdam Oud-Zuid.

Diversiteit aan bedrijven

Amsterdam-Noord is een plek waar veel verschillende bedrijven, ondernemingen en organisaties zich hebben gevestigd. Je vind er niet alleen ‘normale’ kantoren, maar ook ateliers, werkplaatsen en industrie. Het is dus een mix van allerlei soorten mensen, bedrijven en projecten.

Vind hét kantoor dat bij je past

We hebben een uitgebreid aanbod in Amsterdam-Noord waaruit je kan kiezen. Staat het ideale pand of kantoor dat je zoekt er niet tussen, dan kunnen we je wellicht nog voorzien in aanbod op maat. In dat geval gaan onze specialisten voor je aan de slag!

Lees meer