Kantoorruimte huren in Amsterdam-Duivendrecht | Deskfinder.nl

Show Filters

Aanbod

Over ons aanbod in Amsterdam-Duivendrecht

Op zoek naar kantoorruimte in een Amsterdam, maar wil je een goed toegankelijke plek en de ruimte hebben? Dan is Duivendrecht wellicht geschikt voor jou! Onze experts zijn goed bekend in deze buurt en kunnen je dan ook helpen met het vinden van geschikte kantoorruimte in Amsterdam-Duivendrecht. Laat je verrassen door ons aanbod!

Centraal gelegen: alles om de hoek

Met de centrale ligging van de beschikbare kantoren in Duivendrecht ben je snel in het hart van de stad of in een van de andere wijken. Je stapt in de metro en met directe verbindingen naar de Zuidas, Amsterdam-Zuidoost en het centrum van Amsterdam ben je binnen no-time waar je moet zijn. Zakendoen in Amsterdam? Dan is Duivendrecht een hele goede optie!

Voor grote en kleine bedrijven

In Duivendrecht vinden grote en kleine bedrijven, ondernemers en ZZP’ers allemaal hun plek. In ons aanbod vind je onder andere kantoorruimtes, business centers en werkplekken. Maak gebruik van de filters bovenaan de pagina om gemakkelijk te filteren op type kantoor, faciliteiten en meer.

Wat Deskfinder voor jou kan doen?

Als jouw online kantoormakelaar doet Deskfinder er, samen met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars, alles aan om voor jou de meest geschikte bedrijfsruimte in Amsterdam te vinden. Op Deskfinder.nl vind je een volledig en actueel overzicht van alle desks, business centers en kantoorunits die er momenteel beschikbaar zijn. Zo kun je je op je gemak oriënteren. Heb je snel een nieuw kantoor nodig? Dan regelen we vandaag nog een bezichtiging voor je.

Lees meer
FAQ

Veelgestelde vragen over kantoren in Amsterdam-Duivendrecht

In Amsterdam Duivendrecht vind je verschillende soorten kantoorruimtes, business centers, werkplekken en virtuele kantoren. Kantoorruimtes in Duivendrecht variëren van moderne kantoren in bedrijfsverzamelgebouwen tot meer traditionele werkplekken.

Business centers bieden uitgebreide diensten en voorzieningen voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit en professionaliteit. Werkplekken zoals coworking spaces zijn eveneens beschikbaar en bieden een dynamische en flexibele werkomgeving. Virtuele kantoren zijn ideaal voor bedrijven die een professioneel adres willen zonder fysieke ruimte.

Deze diversiteit maakt Amsterdam Duivendrecht aantrekkelijk voor allerlei bedrijven, van start-ups tot gevestigde ondernemingen.

 

Amsterdam Duivendrecht is zeer goed bereikbaar dankzij uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en de nabijheid van belangrijke wegen.

Station Duivendrecht biedt trein- en metroverbindingen naar verschillende delen van Amsterdam en daarbuiten, waardoor de wijk goed verbonden is met de rest van de stad en Nederland. Diverse buslijnen zorgen voor aanvullende verbindingen binnen de wijk en met omliggende gebieden.

De ligging nabij de Ringweg A10 en andere belangrijke snelwegen maakt Duivendrecht ook gemakkelijk bereikbaar met de auto. Bovendien is Schiphol Airport binnen korte tijd bereikbaar, wat internationale reizen eenvoudig maakt.

Alhoewel je in héél Amsterdam elk bedrijf tegenkomt, komen de volgende bedrijven het vaakst voor:

  • Groot- en detailhandel, reparatie van auto’s (8318)
  • Advisering, onderzoek en overige specialistische zakelijke dienstverlening (8319)
  • Financiële instellingen (7908)
  • Verhuur van roerende goederen en overige zakelijke dienstverlening (2754)
  • Informatie en communicatie (3919)

Bron: Bedrijven op de kaart

Parkeren in Amsterdam Duivendrecht is over het algemeen gemakkelijker dan in het centrum van Amsterdam. Er zijn meer parkeerplaatsen beschikbaar en vaak tegen lagere kosten.

Veel kantoorlocaties in Duivendrecht hebben eigen parkeerfaciliteiten, wat het parkeren voor medewerkers en bezoekers vergemakkelijkt. Daarnaast zijn er parkeergarages en parkeerterreinen in de buurt van zakelijke centra. De parkeerkosten zijn meestal lager dan in het centrum van Amsterdam, wat Duivendrecht aantrekkelijk maakt voor bedrijven die met de auto goed bereikbaar moeten zijn.

Voor optimale bereikbaarheid is het raadzaam te zoeken naar kantoorruimtes met eigen parkeergelegenheid of nabijgelegen parkeermogelijkheden.