Show Filters

Ons aanbod in Amsterdam-West

Wil je een kantoor huren in Amsterdam West, ook wel de knusse huiskamer genoemd? Wil je hierbij de keuze uit het beste aanbod en geholpen worden door de juiste experts? Huur dan je kantoorruimte via Deskfinder. Amsterdam West is het stadsdeel met de hoogste bevolkingsdichtheid in Amsterdam. Met een grote diversiteit in bedrijvigheid, is er altijd wat te beleven. Het echte Amsterdam volgens velen. En met het goede aanbod van horeca en het fijnmazig netwerk van OV-verbindingen, een mooie plek om jouw bedrijf te vestigen.

Jouw nieuwe kantoorruimte in West

Amsterdam-West staat bol van de dynamiek. Een geschikte kantoorruimte vinden in deze prachtige wijk zal daarom geen probleem zijn. Het kantooraanbod is namelijk heel groot en divers. Daarnaast is vrijwel alles op loopafstand te vinden en goed bereikbaar. Je raakt zo de A10 (ring Amsterdam) op of stapt met gemak het openbaar vervoer in.

Zelf zoeken of liever aanbod op maat?

Als je zelf wilt zoeken, kan je met onze filters heel makkelijk selecteren wat belangrijk voor je is. En door een wijk te kiezen, krijg je gelijk het aanbod in de buurt die jou het meeste trekt.

Maar elk bedrijf is uniek en heeft daarmee haar eigen eisen en wensen, voor het bedrijf en haar werknemers. En soms is het dan best moeilijk om in het grote aanbod je eigen voorkeuren te vinden. Maak dan volledig vrijblijvend gebruik van onze expertise. Op basis van jouw persoonlijke wensen, gaan wij geheel vrijblijvend opzoek naar een kantoorruimte of werkplek in deze stad. We vinden aanbod dat perfect bij je past, voor een prijs waar je geen ‘nee’ tegen kan zeggen.

Wij weten precies welke locaties populair zijn en waar er mogelijk binnenkort weer kantoorruimte vrijkomt. Bovendien hebben we direct toegang tot het exclusieve aanbod van onze partner DRS Makelaars. Met deze ruime ervaring in Amsterdam heb je gegarandeerd toegang tot extra locaties die je elders niet zult vinden.

Populaire gebieden in Amsterdam

Amstel, Buitenveldert, Centrum, De Pijp, De Schinkel, Duivendrecht, Grachtengordel, Houthavens, Noord, Oost, Oud Zuid, Riekerpolder, Sloterdijk, West, Zuidoost, Zuidas

In de buurt van Amsterdam

HaarlemAmstelveen – Diemen

Voor jezelf begonnen in Amsterdam?

Een bedrijfsruimte in Amsterdam, dat is natuurlijk de droom van elke ondernemer. Maar net als een woning is het vinden van een kantoorruimte te huur in deze stad nog een behoorlijke opgave. Welke ruimte bij je past hangt natuurlijk sterk van je werkzaamheden af. Doordat bedrijfsruimte in Amsterdam zo gewild is, kunnen de huurprijzen flink oplopen.

Maar in plaats van een eigen kantoorruimte zou je je ook kunnen oriënteren op een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Er zijn veel van dit soort panden in Amsterdam; ze bieden ook kleinere bedrijven en startups de mogelijkheid om tegen redelijke huurprijzen een ruimte te huren. Algemene voorzieningen deel je dan met andere bedrijven. Dat scheelt niet alleen behoorlijk in de kosten, het biedt ook leuke mogelijkheden om te netwerken.

Soort kantoorruimte

Van te voren is het goed om al een beetje een idee te hebben van wat voor soort kantoor je van plan bent om te gaan huren. Zo maak je de hele zoektocht naar dit perfecte kantoor toch iets makkelijker voor jezelf. De meest voorkomende kantoorruimtes zijn:

Kantoorunit

Zit je niet zo te wachten op het delen van een kantoorruimte met andere ondernemers? Dan past een kantoorunit waarschijnlijk beter bij jou. Dit is het meest aantrekkelijk voor bedrijven van twee tot tien personen. In een kantoorunit heb je een afgesloten kantoor dat alleen voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo kun je op een rustige manier met jouw werknemers werken.

Kantoor in business center

Is je bedrijf hard aan het groeien en heb je daarom meer ruimte nodig? Dan is het wellicht verstandig om een kantoor te huren in een business center. Hier zitten vaak meerdere bedrijven gevestigd, wat het tot één groot kantoorpand maakt. Het voordeel hiervan is dat er vaak een receptie is. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook vergaderruimtes die je kunt huren.

Wat kunnen wij voor je doen?

Als jouw online kantoormakelaar doet Deskfinder er, samen met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars, alles aan om voor jou de meest geschikte bedrijfsruimte in Amsterdam te vinden. Op Deskfinder.nl vind je een volledig en actueel overzicht van alle desks, business centers en kantoorunits die er momenteel beschikbaar zijn. Zo kun je je op je gemak oriënteren. Heb je snel een nieuw kantoor nodig? Dan regelen we vandaag nog een bezichtiging voor je.

Bedrijfsruimte Amsterdam West zoeken

Amsterdam is een zeer gewilde stad bij bedrijven. Het is dan ook niet eenvoudig om hier een passende en betaalbare bedrijfsruimte te vinden. Gelukkig kun je altijd bij Deskfinder terecht. Wij zorgen dat je snel de ideale bedrijfsruimte in Amsterdam gevonden hebt!

Snel kantoorruimte te huur vinden

Dankzij de filteropties kun je het aanbod op Deskfinder.nl eenvoudig filteren op onder andere wijk, personen, aantal m2, kantoortype en faciliteiten.

Vandaag nog bezichtigen

Als je op korte termijn een nieuwe bedrijfsruimte nodig hebt, dan is het van belang om snel te handelen. Bij Deskfinder is dat geen enkel probleem, want wij kunnen vandaag nog een bezichtiging regelen bij de bedrijfsruimte die je op het oog hebt.

De beste deal
Behoort onderhandelen niet tot je sterkste punten? Ook dat kun je aan ons overlaten! Uiteraard houden we bij de onderhandelingen altijd rekening met jouw budget. Bij Deskfinder ben je verzekerd van de beste deal!

Lees meer