Kantoor huren in Centrum Amsterdam | 100+ kantoren beschikbaar | Deskfinder.nl

Show Filters

Kantoor huren in het centrum van Amsterdam

Wil je een kantoor huren in het centrum van Amsterdam? Daarbij de keuze krijgen uit het beste en nieuwste aanbod, en geholpen worden door de juiste experts?

Dan ben je bij Deskfinder aan het juiste adres om een passende kantoorruimte te vinden in Amsterdam. Qua aanbod heeft het centrum van Amsterdam voor ieder een passende werkplek.

Jouw nieuwe kantoor in hartje Amsterdam

Amsterdam staat bol van de dynamiek. Een geschikte kantoorruimte huren in deze prachtige stad zal daarom voor jou geen probleem zijn. Het kantooraanbod is heel groot en divers. De internationale allure van het centrum is te danken aan de historie en de centrale locatie. Er zijn allerlei voordelen van het huren in centrum, zoals:

  • Mooie historie en fantastische architectuur;
  • Groot aanbod van kwalitatieve kantoren en bedrijfsruimtes;
  • Horeca overal om de hoek;
  • Met het openbaar vervoer ben je zo in de stad (en de stad weer uit).

Hierdoor is het centrum van Amsterdam perfect voor bedrijven, groot én klein.

Zelf zoeken in Amsterdam centrum?

Als je zelf wilt zoeken, kan je met onze filters heel makkelijk een gerichte zoekopdracht uitvoeren. En door een wijk te kiezen, krijg je gelijk het aanbod op maat in de buurt die jou het meeste trekt.

Maar elk bedrijf is uniek en heeft daarmee haar eigen eisen en wensen, voor het bedrijf en haar werknemers. En soms is het dan best moeilijk om in het grote aanbod je eigen voorkeuren te vinden. Maak dan volledig vrijblijvend gebruik van onze expertise. Op basis van jouw persoonlijke wensen, gaan wij geheel vrijblijvend op zoek naar een kantoorruimte of werkplek in deze stad. Vervolgens helpen we je met aanbod op maat.

Het nieuwste aanbod in het centrum

Wij weten precies welke locaties populair zijn en waar er mogelijk binnenkort weer kantoorruimtes vrijkomen in het centrum. Bovendien hebben we direct toegang tot het exclusieve aanbod van onze partner DRS Makelaars. Daardoor heb je gegarandeerd toegang tot locaties die je elders niet zult vinden.

Andere zoekopdracht in Amsterdam?

We krijgen vaak verzoeken voor andere gedeeltes en wijken van Amsterdam. Hieronder de wijken waar je naar kan uitwijken, als het centrum niet goed bij je past:

Toch nog een andere wijk? Dan adviseren we je te zoeken via de pagina ‘kantoorruimte Amsterdam‘ en hier gebruik te maken van de vele filters die we hebben. Zo vind je ongetwijfeld een pand dat bij je past!

Voor jezelf begonnen in Amsterdam?

Een bedrijfsruimte in Amsterdam Centrum, dat is natuurlijk de droom van elke ondernemer. Maar net als een woning is het vinden van een kantoorruimte te huur in dit stadsdeel nog een behoorlijke opgave. Welke ruimte bij je past hangt natuurlijk sterk van je werkzaamheden af. Doordat bedrijfsruimte in Amsterdam Centrum zo gewild is, kunnen de huurprijzen flink oplopen.

Maar in plaats van een eigen kantoorruimte zou je je ook kunnen oriënteren op een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Er zijn veel van dit soort panden in Amsterdam Centrum; ze bieden ook kleinere bedrijven en startups de mogelijkheid om tegen redelijke huurprijzen een ruimte te huren. Algemene voorzieningen deel je dan met andere bedrijven. Dat scheelt niet alleen behoorlijk in de kosten, het biedt ook leuke mogelijkheden om te netwerken. Daarnaast wil je niet voor altijd vastzitten aan een contract, dus is huren ook nog eens flexibeler dan kopen!

Soorten kantoorruimtes

Van tevoren is het goed om al een beetje een idee te hebben van wat voor soort kantoor je van plan bent om te gaan huren. Zo maak je de hele zoektocht naar dit perfecte kantoor toch iets makkelijker voor jezelf. De meest voorkomende kantoorruimtes zijn:

Flexplekken

In veel grote steden in Nederland is het mogelijk om een flexplek te huren. Je huurt hierbij een bureau op een vaste locatie. Dit is vooral interessant voor ondernemers die met geen tot weinig personeel. Je bent hier weinig geld aan kwijt en hebt een fijne plek voor jezelf.
Een werkplek heeft veel weg van een flexplek, maar in de meeste gevallen heb je hier wel je eigen vaste bureau. Zo’n soort kantoor werd vroeger vooral een werktuin genoemd, maar wordt nu vaker gezien als coworking space. Vaak huur je zo’n ruimte voor een x-aantal uur per maand.

Kantoorunit

Zit je niet zo te wachten op het delen van een kantoorruimte met andere ondernemers? Dan past een kantoorunit waarschijnlijk beter bij jou. Dit is het meest aantrekkelijk voor bedrijven van twee tot tien personen. In een kantoorunit heb je een afgesloten kantoor dat alleen voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo kun je op een rustige manier met jouw werknemers werken.

Kantoor in business center

Is je bedrijf hard aan het groeien en heb je daarom meer ruimte nodig? Dan is het wellicht verstandig om een kantoor te huren in een business center. Hier zitten vaak meerdere bedrijven gevestigd, wat het tot één groot kantoorpand maakt. Het voordeel hiervan is dat er vaak een receptie is. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook vergaderruimtes die je kunt huren.

Wat kunnen wij voor je doen?

Als jouw online kantoormakelaar doet Deskfinder er, samen met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars, alles aan om voor jou de meest geschikte bedrijfsruimte in Amsterdam Centrum te vinden. Op Deskfinder.nl vind je een volledig en actueel overzicht van alle desks, business centers en kantoorunits die er momenteel beschikbaar zijn. Zo kun je je op je gemak oriënteren. Heb je snel een nieuw kantoor nodig? Dan regelen we vandaag nog een bezichtiging voor je.

Bedrijfsruimte Amsterdam Centrum zoeken

Amsterdam Centrum is het meest gewilde stadsdeel bij bedrijven. Het is dan ook niet eenvoudig om hier een passende en betaalbare bedrijfsruimte te vinden. Gelukkig kun je altijd bij Deskfinder terecht. Wij zorgen dat je snel de ideale bedrijfsruimte Amsterdam Centrum gevonden hebt! Wijk je liever uit? Dan zijn de wijk Zuidoost of het financiële centrum van de Zuidas misschien wat voor jou!

Snel kantoorruimte te huur vinden

Dankzij de filteropties kun je het aanbod op Deskfinder.nl eenvoudig filteren op onder andere wijk, personen, aantal m2, kantoortype en faciliteiten.

Vandaag nog bezichtigen

Als je op korte termijn een nieuwe bedrijfsruimte nodig hebt, dan is het van belang om snel te handelen. Bij Deskfinder is dat geen enkel probleem, want wij kunnen vandaag nog een bezichtiging regelen bij de bedrijfsruimte die je op het oog hebt.

De beste deal

Behoort onderhandelen niet tot je sterkste punten? Ook dat kun je aan ons overlaten! Uiteraard houden we bij de onderhandelingen altijd rekening met jouw budget. Bij Deskfinder ben je verzekerd van de beste deal!

Lees meer