Kantoor huren in Centrum Rotterdam | 25+ kantoren beschikbaar | Deskfinder.nl

Show Filters

Aanbod

Kantoorruimte huren in Rotterdam Centrum

Wil je een kantoor huren in het centrum van Rotterdam? Wil je hierbij de keuze uit het beste aanbod en geholpen worden door de juiste experts? Huur dan je kantoorruimte via Deskfinder. Het centrum van Rotterdam is simpelweg indrukwekkend. Hieraan heeft Rotterdam zijn bijnaam New York aan de Maas te danken. Het Weena, de eyecatcher Rotterdam CS en uiteraard de Blaak of de Coolsingel. De ene na de andere indrukwekkende torenflat trekt het oog. En de kantoren meten zich met de hoogste standaarden in de wereld. Niet verrassend dat internationale bedrijven, hotels en horeca in overvloed aanwezig zijn. Met recht 1 van de toplocaties voor bedrijfshuisvesting van Nederland.

Jouw nieuwe kantoorruimte huren in de havenstad van Nederland

Rotterdam is het logistieke knooppunt van de wereld. De haven en alle aanverwante bedrijvigheid garanderen een ongekende dynamiek. Een geschikte kantoorruimte huren in deze stad zal daarom voor jou geen probleem zijn. Het kantooraanbod is heel groot en divers. Met in elke wijk weer zijn eigen karakter. Zoek je de zakelijke uitstraling van het centrum, het brainpark of de Kop van Zuid. Of toch de charme van Delfshaven, Kralingen, het oude Noorden of Noordereiland. En natuurlijk zijn er ook voldoende plekken die qua logistiek en bereikbaarheid grote voordelen kent, zoals Rotterdam Airport en Prins Alexander.

Zelf zoeken via onze filters of toch liever gratis en vrijblijvend advies van onze experts?

Als je zelf wilt zoeken, kan je met onze filters heel makkelijk selecteren wat belangrijk voor je is. En door een wijk te kiezen, krijg je gelijk het aanbod in de buurt die jou het meeste trekt.

Maar elk bedrijf is uniek en heeft daarmee haar eigen eisen en wensen, voor het bedrijf en haar werknemers. En soms is het dan best moeilijk om in het grote aanbod je eigen voorkeuren te vinden. Maak dan volledig vrijblijvend gebruik van onze expertise. Op basis van jouw persoonlijke wensen, gaan wij geheel vrijblijvend opzoek naar een kantoorruimte of werkplek in deze stad. Wij weten precies welke locaties populair zijn en waar er mogelijk binnenkort weer kantoorruimte vrijkomt. Bovendien hebben we direct toegang tot het exclusieve aanbod van onze partner De Mik Bedrijfshuisvesting. Daardoor heb je gegarandeerd toegang tot extra locaties die je elders niet zult vinden.

Andere populaire gebieden in Rotterdam
Airport, Prins Alexander, Brainpark, Centraal Station, Delfshaven, Kop van Zuid, Kralingen, Noord, Noordereiland, Waalhaven

In de buurt van Rotterdam
Kantoorruimte huren in Delft – Kantoorruimte huren in Capelle ad IJssel  – Kantoorruimte huren in Schiedam 

Kantoor huren in een van de andere populaire steden van Nederland?
Kantoorruimte huren in Den Haag – Kantoorruimte huren in Amsterdam – Kantoorruimte huren in Utrecht

Ben je voor jezelf begonnen of zoek je meer ruimte?

Rotterdam, de wereldstad en knooppunt in de wereldwijde logistiek. Alle reden waarom dit voor veel bedrijven een zeer populaire stad is om zich te vestigen. Laat deskfinder je helpen bij het vinden van je ideale kantoor om te starten of om uit te breiden. Naast een eigen kantoorruimte zou je je ook kunnen oriënteren op een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Er zijn veel van dit soort panden in Rotterdam; ze bieden ook kleinere bedrijven en startups de mogelijkheid om tegen redelijke huurprijzen een ruimte te huren. Algemene voorzieningen deel je dan met andere bedrijven. Dat scheelt niet alleen behoorlijk in de kosten, het biedt ook leuke mogelijkheden om te netwerken.

Soort kantoorruimte

Van te voren is het goed om al een beetje een idee te hebben van wat voor soort kantoor je van plan bent om te gaan huren. Zo maak je de hele zoektocht naar dit perfecte kantoor toch iets makkelijker voor jezelf. De meest voorkomende kantoorruimtes zijn:

Flexplekken

In veel grote steden in Nederland is het mogelijk om een flexplek te huren. Je huurt hierbij een bureau op een vaste locatie. Dit is vooral interessant voor ondernemers die met geen tot weinig personeel. Je bent hier weinig geld aan kwijt en hebt een fijne plek voor jezelf.
Een werkplek heeft veel weg van een flexplek, maar in de meeste gevallen heb je hier wel je eigen vaste bureau. Zo’n soort kantoor werd vroeger vooral een werktuin genoemd, maar wordt nu vaker gezien als coworking space. Vaak huur je zo’n ruimte voor een x-aantal uur per maand.

Kantoorunit

Zit je niet zo te wachten op het delen van een kantoorruimte met andere ondernemers? Dan past een kantoorunit waarschijnlijk beter bij jou. Dit is het meest aantrekkelijk voor bedrijven van twee tot tien personen. In een kantoorunit heb je een afgesloten kantoor dat alleen voor jouw bedrijf beschikbaar is. Zo kun je op een rustige manier met jouw werknemers werken.

Kantoor in business center

Is je bedrijf hard aan het groeien en heb je daarom meer ruimte nodig? Dan is het wellicht verstandig om een kantoor te huren in een business center. Hier zitten vaak meerdere bedrijven gevestigd, wat het tot één groot kantoorpand maakt. Het voordeel hiervan is dat er vaak een receptie is. Daarnaast zijn er in de meeste gevallen ook vergaderruimtes die je kunt huren.

Wat Deskfinder voor jou kan doen?

Als jouw online kantoormakelaar doet Deskfinder er, samen met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars, alles aan om voor jou de meest geschikte bedrijfsruimte in Rotterdam te vinden. Op Deskfinder.nl vind je een volledig en actueel overzicht van alle desks, business centers en kantoorunits die er momenteel beschikbaar zijn. Zo kun je je op je gemak oriënteren. Heb je snel een nieuw kantoor nodig? Dan regelen we vandaag nog een bezichtiging voor je.

Bedrijfsruimte Rotterdam zoeken
Rotterdam is een zeer gewilde stad bij bedrijven. Het is dan ook niet eenvoudig om hier een passende en betaalbare bedrijfsruimte te vinden. Gelukkig kun je altijd bij Deskfinder terecht. Wij zorgen dat je snel de ideale bedrijfsruimte gevonden hebt!

Snel kantoorruimte te huur vinden
Dankzij de filteropties kun je het aanbod op Deskfinder.nl eenvoudig filteren op onder andere wijk, personen, aantal m2, kantoortype en faciliteiten.

Vandaag nog bezichtigen
Als je op korte termijn een nieuwe bedrijfsruimte nodig hebt, dan is het van belang om snel te handelen. Bij Deskfinder is dat geen enkel probleem, want wij kunnen vandaag nog een bezichtiging regelen bij de bedrijfsruimte die je op het oog hebt.

De beste deal
Behoort onderhandelen niet tot je sterkste punten? Ook dat kun je aan ons overlaten! Uiteraard houden we bij de onderhandelingen altijd rekening met jouw budget. Bij Deskfinder ben je verzekerd van de beste deal!

Lees meer