Kantoorruimte huren Jacques Dutilhweg 471, Rotterdam | Deskfinder.nl

Jacques Dutilhweg 471

Omschrijving

Algemeen
Circa 120 m² representatieve kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping in het kantoorgebouw gelegen aan de Jacques Dutilhweg 471 te Rotterdam. Er zijn in totaal 2 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Het pand is rustig gelegen en bereikbaar via een brug. Nabij het pand is het kleinschalige winkelcentrum Prinsenland gelegen met een AH diverse verswinkels en een horeca gelegenheid. De snelweg A16 (afslag Kralingen) is binnen 5 minuten bereikbaar.
De beschikbare kantoorruimte betreft een gedeelte van de 2e etage met gebruikmaking van gezamenlijke toiletgroep en moderne pantry. De ruimte is verdeeld in 3 vertrekken gescheiden door transparante wanden.

Locatiegegevens
De kantoorruimte is gunstig gelegen ten opzichte van de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). Via afslag 26 Kralingen bereikt u het gebouw in enkele minuten. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Op loopafstand bevindt zich het metrostation Schenkel, naar onder meer bus, metro- en intercitystation Alexander, bus- en metrostation Kralingse Zoom en Capelle Centrum.

Voorzieningen
De kantoorruimte zal turn-key worden opgeleverd, voorzien van:
– laminaat;
– 2 kantoor-/vergaderkamers;
– een open werkruimte voorzien van zogeheten stilte plekken / belcellen;
– gezamenlijke opgang;
– gezamenlijk gebruik van dames en heren toilet;
– gezamenlijk gebruik van pantry voorziening.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 150,– per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en b.t.w.

Parkeerplaatsen
€ 500,– per plaats per jaar, te vermeerderen met servicekosten en b.t.w.

Huurtermijn
Een initiële huurtermijn van minimaal 5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Voorschot servicekosten
Het voorschot servicekosten (inclusief energie) bedraagt € 45,– per m² per jaar, exclusief b.t.w.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt over een energielabel A.

Oplevering
1 april 2023.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een bedrag gelijk aan tenminste 3 maanden huurpenningen, vermeerderd met servicekosten en de verschuldigde b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag