Kantoorruimte huren Hofplein 19, Rotterdam | Deskfinder.nl

Hofplein 19

Omschrijving

Algemeen
In gebouw Hofplein 19 kunnen wij een geheel ingerichte kantoorverdieping aanbieden welke is voorzien van een modern en representatief inrichtingspakket.

In 2018 is het gebouw Hofplein 19 volledig gerenoveerd naar de behoefte van de moderne kantoorgebruiker. De industriële look & feel gaan naadloos samen met alle authentieke elementen die uniek zijn voor het iconische gebouw uit de jaren 60. Moderne installaties en een tijdens de renovatie aangebrachte volledig vernieuwde buitengevel dragen bij aan het gebruikscomfort en energie efficiency. Het gebouw heeft een energielabel A.

Zowel op de begane grond (Veggie Cugini) als op de 10e verdieping (Fontein Rooftop Bar) van het gebouw is een representatieve, publiek toegankelijke horecavoorziening beschikbaar.

Daarnaast beschikt het gebouw over een representatieve gezamenlijke entree op de begane grond met een (tijdens kantoortijden) bemande receptie.

Locatiegegevens
Hofplein 19 is gelegen op een prachtige zichtlocatie in het “hart” van Rotterdam. Gelegen op de kruising van het Weena, de Schiekade en de Coolsingel met in het midden de Hofpleinfontein. Deze fontein is de traditionele plaats geworden voor het vieren van belangrijke overwinningen en behaalde successen in de sport.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer is het Hofplein 19 voor een centrumlocatie uitstekend bereikbaar. Via de Schiekade en de Coolsingel/Maasboulevard bereikt u snel en eenvoudig de ring van Rotterdam. Het Hofplein ligt op circa 5 minuten lopen van het Centraal Station. Nabij het plein zijn er diverse bus-, tram- en metrohaltes.

Indeling
Circa 1.411 m² kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping. De kantoorruimte wordt volledig turn-key opgeleverd. In overleg is deelverhuur van de verdieping vanaf circa 800 m² bespreekbaar.

Parkeren
Bij de kantoorruimte behoren 10 parkeerplaatsen gelegen in de direct naastgelegen parkeergarage van gebouw Hofplein 20.

Opleveringsniveau
De beschikbare kantoorvloer heeft een vrije hoogte van bijna 4 meter en is voorzien van grote raampartijen waardoor daglicht maximaal benut kan worden. De grootte en hoogte van de verdieping maakt deze geschikt voor een innovatief en efficiënt werkplekconcept.

In 2019 is de verdieping geheel nieuw ingericht en daarbij voorzien van een innovatief werkplekconcept dat voorziet in een ruime variëteit aan werkplektypen en informele ontmoetings- en vergaderruimten. Op de verdieping zijn momenteel circa 116 werkplekken gerealiseerd, aangevuld met 7 meetingrooms van diverse afmetingen.

Algemene voorzieningen
Hoewel het gebouw reeds is gerealiseerd in de jaren 60 voorziet Hofplein 19 – mede als gevolg van de in 2019 uitgevoerde algehele renovatie – in de behoeften van de moderne kantoorgebruiker. Alle geboden faciliteiten sluiten hier dan ook op aan:
• originele trappenhuizen van de grandeur van de jaren 60;
• hoogwaardige, geheel vernieuwde luchtbehandelingsinstallatie;
• industriele “look & feel” met hoge plafonds en betonconstructie in het zicht;
• geheel vernieuwde sanitaire groepen;
• dakterras met horecavoorziening;
• 5 personenliften;
• kantoorvloeren zijn voorzien van daglicht afhankelijke LED verlichtingsarmaturen met aanwezigheidsdetectie.

EPC
A.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 240,00 per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten

Parkeren:
€ 2.400,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
Tot uiterlijk 31 december 2026. Langere en/of aansluitende huurperiode(-n) in onderling overleg bespreekbaar.

Oplevering
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Voorschot servicekosten
€ 70,00 per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. Als gevolg van de actuele inflatie- en energieprijsontwikkeling kan voornoemd voorschot onderhavig zijn aan wijzigingen.

Zekerheidsstelling
Een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst op 1 februari 2024, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 240 /m2/jaar

Servicekosten € 70 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.411 m2 (in units vanaf 1411 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag