Kantoorruimte huren in Dordrecht | Exclusief aanbod

Show Filters

Kantoorruimte huren in Dordrecht

Dordrecht is een stad die voor vele soorten bedrijven en ondernemers kansen kan bieden. Nabij Rotterdam ligt deze stad iets meer in de rust en heb je zelfs hier mooie mogelijkheden om een kantoorruimte te vinden en te huren.

De lanen van Amstelwijck

Misschien wel een van de bekendere kantoorwijken van Dordrecht is het gebied genaamd Amstelwijck. Te vinden aan de snelweg in Zuid-Dordrecht. Hier zijn enkele van de grootste kantoren van deze stad te vinden. Dit gebied is uiteraard door de snelweg én het uitstekende openbaar vervoer goed bereikbaar. Dankzij de snelweg ben je binnen no-time in Rotterdam, Den Bosch of Breda.

Een stad vol historische panden

Dordrecht is een van de oudste steden van Nederland en dat is zeker te zien aan de historische binnenstad. Deze stad, eigenlijk de gehele gemeente, heeft daardoor een heel eigen, maar gezellig karakter.

Waarom een kantoor huren?

In sommige gevallen kan het beter bij jouw situatie passen om te gaan voor koop in plaats van huur. Echter zien wij heel vaak dat het huren van een ruimte voor veel bedrijven en ondernemers beter past. Dat heeft of te maken met de flexibiliteit waar je mee te maken hebt, maar ook vaak heeft het te maken met groeiambities. Het is goed mogelijk dat je binnen enkele jaren al meer werkplekken nodig hebt. Huur past dan vaak beter dan koop!

Jouw droomkantoor nog niet gevonden in Dordrecht?

Het kan zomaar zijn dat je jouw droomkantoor niet gevonden hebt in ons aanbod. Wij hebben korte lijntjes met lokale makelaars waardoor we ook aanbod op maat aan kunnen bieden. Onze specialisten gaan dan voor je aan de slag om het perfecte pand te vinden. Interesse? Vraag dan aanbod op maat aan!

Lees meer