Daltonstraat 65, Dordrecht | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Daltonstraat 65

Omschrijving

Object
Ruime kantoorvloeren van totaal circa 1.465 m² verdeeld over 2 bouwlagen, gelegen aan de Daltonstraat 65 te Dordrecht op bedrijventerrein Dordtse Kil II. Aan de voorzijde van het complex is gelegenheid voor het parkeren van personenauto’s.

Bedrijventerrein Dordtse Kil II is circa 45 hectare groot en is uitgegeven tussen 1990 en 2000. Het terrein ligt ten zuiden van Dordtse Kil I tussen rijksweg A-16 en rivier de Dordtse Kil en beschikt onder andere over collectieve beveiliging.

Bereikbaarheid
Het object is gesitueerd op bedrijventerrein Dordtse Kil II in de oksel van de provinciale weg N3 en rijks snelweg A16. Via de Pieter Zeemanweg en Rijksstraatweg is er een directe verbinding naar voormelde snelweg (Rotterdam – Breda). Via de verbindingsweg N3 is er vanaf de belangrijkste noord-zuid route ook een snelle aansluiting naar rijks snelweg A15 (Rotterdam – Nijmegen), de belangrijkste oostwest route.

Indeling
Voor de verhuur is momenteel nog circa 1.465 m² kantoorruimte beschikbaar verdeeld over de begane grond (750 m²) en 1e verdieping (715 m²).

Deelverhuur is mogelijk.

Parkeren
Voor de verhuur zijn nog 25 parkeerplaatsen beschikbaar. Tevens is er mogelijkheid tot het parkeren langs de openbare weg.

Opleveringsniveau:
Kantoorruimte:
– centrale entree met ontvangstbalie;
– plavuizen vloer;
– kantine-/personeelsruimte met bar;
– keuken;
– systeemwanden;
– aanwezige systeemplafonds met verlichting;
– airconditioning;
– wandkabelgoten t.b.v. bekabeling;
– diverse toiletgroepen;
– was-/kleedruimten;
– showroom op de begane grond met eigen entree.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 100,00 per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Parkeren:
€ 250,00 per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidstelling
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag