Kantoorruimte huren in Amstelveen | Exclusief aanbod

Show Filters

Kantoorruimte huren in Amstelveen

Op zoek naar kantoorruimte in Amstelveen? Dan ben je bij Deskfinder.nl aan het juiste adres. Op onze website vind je een uitgebreid en divers aanbod kantoorruimtes en -panden. Benieuwd? Bekijk dan ons bovenstaande overzicht of lees verder over het huren in Amstelveen.

Een stad met strategische ligging

Amstelveen is een bekende gemeente en stad die grenst aan Amsterdam. Het zal je dan ook niet verbazen dat Amstelveen uitstekende connecties heeft met de hoofdstad. Zo ben je binnen no-time in wijken zoals de Zuidas, Sloterdijk, Amsterdam-Zuidoost of in het centrum van Amsterdam. Je kan naast Amsterdam, ook Schiphol, Hoofddorp en Haarlem gemakkelijk bereiken vanuit Amstelveen. Het is dus een zeer strategisch gelegen locatie!

Ruim en divers aanbod ruimtes

Amstelveen heeft een redelijk ruim en divers aanbod van kantoren. Zo vind je hier volledige kantoorpanden, maar bijvoorbeeld ook losse kantoorruimtes en verzamelpanden die geschikt zijn voor de ZZP’er of kleinere teams.

Waarom kiezen voor Amstelveen?

Amstelveen heeft dus een goede ligging binnen Nederland. Goede connecties via de A9, A2 en A4 brengen je snel in andere grote steden. Daarnaast is het openbaar vervoer binnen Amstelveen enorm goed geregeld. Daarnaast heeft de stad een gezond ondernemingsklimaat met enkele van de grootste partijen die in deze stad hun hoofdvestiging hebben geplaatst. Het is een stad met voldoende groen en een enorm leuk centrum (Stadshart Amstelveen).

Kantoor huren in Amstelveen, hoeveel kost dat?

De hoogte van de huur van jouw kantoor of werkplek is een van de belangrijke factoren voor het huren van een ruimte voor jouw team. De uiteindelijke hoogte van het maandbedrag hangt grotendeels af  van het aantal vierkante meter (of het aantal werkplekken) dat je zoekt. In Amstelveen staan veel nieuwe panden waar ruimte is voor bedrijven, ondernemers en ZZP’ers.

De huurprijzen van kantoren lopen uiteen en liggen hier doorgaans tussen de €80,- en €1000,- per maand én per werkplek (of per vierkante meter), maar dit wisselt door de hoge vraag vaak. Disclaimer: dit is een inschatting.

Bekijk ons aanbod of doe een zoekopdracht

Gebruik bovenstaande filters om in ons huidige (en altijd up-to-date) aanbod. Hiermee filter je gemakkelijk op de panden met de faciliteiten die je nodig hebt voor jouw bedrijf! Vind je niet wat je zoekt? Doe dan een aanvraag op maat, onze specialisten gaan dan voor je op zoek naar passend aanbod.

Lees meer