Kantoorruimte huren in Schiphol | Exclusief aanbod

Show Filters

Aanbod

Kantoorruimte huren in Schiphol

Ben jij opzoek naar kantoorruimte in Schiphol? Dan ben je bij Deskfinder aan het juiste adres! Wij hebben een divers aanbod aan kantoren beschikbaar in het altijd bruisende Schiphol.

Bereikbaarheid en ligging

Voor internationaal gerichte bedrijven is Schiphol een uitstekende vestigingsplaats. Niet alleen ben je via het luchtruim goed bereikbaar, maar ook de bereikbaarheid via de weg (A4, A5, én A9) en het openbaar vervoer is uitstekend te noemen. De ligging in de Haarlemmermeer zorgt ook direct voor goede bereikbaarheid van Hoofddorp, Amstelveen, Amsterdam en Haarlem.

Grote kantoorruimtes voor ambitieuze bedrijven

Een internationaal aangeschreven locatie trekt ook internationale bedrijven aan. Er zijn in en om Schiphol heen (ook in Schiphol-Rijk bijvoorbeeld) enorm veel grote bedrijven gevestigd. Natuurlijk vanwege de ligging, maar ook vanwege de soorten kantoren die je hier kan vinden. Hou er rekening mee dat deze panden vaak in oppervlakte, faciliteiten en voorwaarden geschikt zijn voor de wat grotere corporaties. Er zijn soms wel uitzonderingen voor kleinere kantoorruimtes, maar die zijn dan ook snel weer weg!

Niet gevonden wat je zocht?

Vlieg dan niet meteen naar een andere aanbieder. Onze kantoormakelaars zijn gespecialiseerd in het vinden van kantoren in alle soorten en maten. Ook in Schiphol kunnen we dankzij een uitstekend netwerk exclusief aanbod op maat aanbieden. Vaak zitten daar panden tussen die nog nergens online staan!

Lees meer