Vind de unieke werkplek in Rotterdam

Ben je als zelfstandig ondernemer begonnen en ben je er klaar mee om elke dag vanuit huis te werken? Daar is een werkplek huren natuurlijk ideaal voor. Je gaat naar het kantoor om te werken, en kan weer thuis komen om tot rust te komen. Of misschien ben je al enige tijd ondernemer en is je bedrijf hard aan het groeien. Ook dan is het een logische stap om op zoek te gaan naar een nieuw kantoor. Maar hoe pak je die zoektocht nou echt goed aan? Deskfinder helpt je hierbij. Als onafhankelijk kantorenplatform met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars staan wij altijd voor jou klaar.

werkplek in rotterdam
desk image

Waarom Rotterdam Kralingen-Crooswijk?


Rotterdam wordt steeds populairder. Niet alleen om te wonen, maar ook om te werken. Een hoop bedrijven zijn inmiddels al gevestigd in de prachtige havenstad. De stad staat natuurlijk bekend om zijn moderne architectuur, met de imposante gebouwen waar een veel grote bedrijven zich bevinden, maar Rotterdam heeft nog veel meer te bieden. De stad staat namelijk continu in beweging.


Als je op zoek bent naar een kantoor in Rotterdam, is het goed om je af te vragen in welk stadsdeel jij je kantoor wilt vestigen. Rotterdam Kralingen-Crooswijk is flink aan het groeien wat betreft de banenmarkt. Ook bedrijven vestigen zich hier steeds vaker. Het is een wijk die een hoop te bieden heeft. Het stadsdeel is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, en bevat genoeg winkels. Toe aan een beetje rust in je lunchpauze? Met een beetje geluk wandel je zo de Kralingse Plas in.

desk image

Vind de ideale werkplek

De zoektocht naar een kantoor kan best lastig zijn. Het is verstandig om jezelf een aantal vragen te stellen voordat je de zoektocht begint. Namelijk:

  • Wat is mijn budget?
  • Voor hoeveel personen is het kantoor?
  • Naar wat voor type kantoor ben ik op zoek?
  • Hoeveel vierkante meter heb ik nodig?
  • Welke voorzieningen moeten er zijn?
  • Moet het een gemeubileerd kantoor zijn of juist niet?

Als je nog geen idee hebt wat je budget is, dan kan het helpen om in ieder geval een richtlijn voor jezelf te bedenken. Hiermee maak je het jezelf iets makkelijker en weet je in welk segment je kunt zoeken. Daarnaast is het natuurlijk ook van belang om naar de toekomst te kijken: gaat je bedrijf hard groeien en ben je van plan meer personeel aan te nemen? Dan is het verstandig om te zoeken naar een kantoor dat met je mee kunt groeien. Tot slot heb je natuurlijk nog de verschillende soorten kantoren waar je rekening mee moet houden: de flexplek, een kantoor in een kantoorunit, of juist een werkplek in een business center.

Deskfinder helpt jou

Als je een duidelijk beeld hebt van hoe jouw toekomstige kantoor eruit moet zien, dan kan de zoektocht echt van start gaan. Via Deskfinder.nl vind je het actuele aanbod van de bedrijfspanden in Rotterdam. Dankzij de filters pas je de zoekresultaten aan op jouw behoefte. Zie je een mooie werkplek die je even wilt bewaren? Ook dat is mogelijk door op het hartje te klikken. Zo kun je jouw favoriete werkplekken later nog eens met elkaar vergelijken.

In het overzicht zijn een flink aantal foto’s toegevoegd van zowel de binnen- en buitenkant, als van de omgeving van het kantoor. In de uitgebreide beschrijving lees je welke voorzieningen het kantoorpand heeft, wat de omgeving te bieden heeft en of er bijvoorbeeld parkeerplekken zijn. Wanneer je helemaal weg bent van een pand en dit graag met eigen ogen wilt bekijken, dan is het mogelijk om al binnen drie uur een bezichtiging te plannen. Ook met haast ben je bij Deskfinder dus aan het juiste adres.

Wanneer het kantoor aan alle verwachtingen voldeed, is het natuurlijk tijd om te onderhandelen over de huurprijs. Maak je geen zorgen als dit niet je een van je sterkste punten is of als je hier geen tijd voor hebt, want ook hierbij kunnen we je helpen. Je wilt tenslotte wel de beste deal hieruit halen!

Bedrijfsruimte in Rotterdam Kralingen-Crooswijk vinden

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een flexplek, alleen een eigen bureau, een kantoorruimte in een business center of juist een volwaardig kantoor: Deskfinder helpt jou bij het vinden van de geschikte locatie in Rotterdam.

Altijd een actueel overzicht

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Rotterdam Kralingen-Crooswijk. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

usp icon1

Bewaar favorieten

Kom je een kantoorruimte tegen waar jij jezelf wel ziet zitten? Klik op het hartje om deze kantoorruimte op te zoeken. Op die manier kun je het snel weer terugvinden, om uiteindelijk jouw favorieten met elkaar te kunnen vergelijken.

Snel een nieuw kantoor

Zit er haast bij het vinden van een nieuw kantoor? Geen probleem! Deskfinder helpt je zo snel mogelijk aan een nieuwe bedrijfsruimte in Rotterdam. Wil je vandaag nog een bezichtiging? Ook dat is mogelijk. We kunnen zelfs binnen 3 uur een bezichtiging regelen.

Het mooie hieraan is dat onze service geheel gratis is. Het enige wat jij hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.