Vind de unieke werkplek in Rotterdam

Als zelfstandig ondernemers net met hun bedrijf beginnen, wordt dit veelal gedaan vanuit huis, in een koffietentje of in de bibliotheek. Niet gek ook, want als je net begint is de kans vrij groot dat je nog geen grote uitgavens wilt doen aan bijvoorbeeld het huren van een kantoorpand. Een flexplek is daarom de perfecte oplossing. Dus: vind je dat het tijd is om dat koffietentje met slechte WiFi in te ruilen voor een locatie die een stuk beter bij jou én je bedrijf past? Wij van Deskfinder helpen je graag.

werkplek in rotterdam
desk image

Flexplek in Rotterdam Charlois


Werken vanuit huis, in een koffietentje of in de bibliotheek is natuurlijk prima om mee te beginnen als zzp’er. Maar op een gegeven moment ben je wel eens toe aan iets anders. Werken in een wat professionelere omgeving kan veel betekenen voor je productiviteit. Je wordt hier immers niet afgeleid door bijvoorbeeld de was nog opgehangen moet worden of omdat je nog wilde stofzuigen. Daar komt bij dat je met gelijkgestemden in een ruimte zit, wat zorgt voor een extra fijne werksfeer.

Er komen steeds meer flexplekken bij in Nederland, zo ook in Rotterdam. In Rotterdam Charlois zien we veel ateliers te vinden waar creatieve ondernemers aan het werk zijn. In dit stadsdeel zijn dan ook een hoop kunstenaars en ondernemers te vinden. Hierdoor komen er ook steeds meer locaties bij waar je een flexwerkplek kunt huren. Ideaal dus!

desk image

Voordelen van flexplekken

We hebben al een aantal voordelen van flexplekken genoemd, maar er zijn er nog veel meer. Zoals gezegd zit je met like-minded mensen, wat fijn is om mee in een ruimte te zitten. Werkende mensen zorgen immers al snel voor een betere productiviteit. Maar het zorgt er ook voor dat je zo nu en dan even iets kunt overleggen met de concullega’s die hier ook een plek huren. Zo voelt het een beetje alsof je toch ook collega’s hebt. Daarnaast kan het heel goed voor je netwerk zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. Een hoop ondernemers maken gebruik van flexplekken, dus de kans is groot dat je iemand die wellicht een nieuwe klant kan worden. De prijs die je voor de flexplek betaald, werk je er op deze manier dus alweer uit.

In een flexplek zul je een stuk minder snel afgeleid zijn dan wanneer je vanuit huis of in een koffietentje werkt. Je weet dat het internet goed werkt, in de meeste gevallen kun je een paar uur per maand gebruik maken van een vergaderruimte als dat nodig is en vaak heb je een plek om even een telefoontje te plegen.

werkplek in rotterdam charlois

Waar moet je op letten?

Als je op zoek gaat naar een flexwerkplek, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Namelijk:

– Locatie: hoe ver ben jij bereid om te reizen naar je werkplek?
– Budget: hoeveel mag de flexplek maximaal kosten?
– Voorzieningen
– Is er een postvak?
– Welke mensen huren hier al een plek?

Bedenk wat voor jou belangrijk is en maak op basis hiervan een keuze voor de flexplek die bij jou past.

De locatie van jouw flexplek in Rotterdam

De locatie is natuurlijk een belangrijk punt. Ben je bereid om ver te reizen om bij het kantoor te komen? Het reizen naar kantoor of terug naar huis kan een fijn moment zijn om je hoofd even leeg te maken van al het werk. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je hier niet op zit te wachten en het liever dichter bij huis zoekt.

Het budget voor jouw werkplek in Rotterdam

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Rotterdam Charlois. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

Voorzieningen van je flexplek

Wat vind jij belangrijk om in een kantoor te hebben? Heb je een keuken nodig om je eten te bereiden of is alleen een koelkast genoeg? Is er koffie en thee aanwezig of moet je hier apart voor betalen? Kijk ook of er een vergaderruimte is of een ruimte om te bellen. Daarnaast is het verstandig om te zien welke mensen hier al een plek huren. Als al deze mensen in een totaal andere business werken, dan zal het levelen misschien iets lastiger worden.

Hoe Deskfinder jou helpt

Via het handige overzicht op Deskfinder.nl zie je meteen het actuele aanbod van de flexplekken in Rotterdam. Klik op het hartje om jouw favorieten op te slaan, om deze op een later moment met elkaar te kunnen vergelijken. Zie je een kantoorplek dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet? Dan is het tijd voor de bezichtiging! We kunnen de bezichtiging al binnen drie uur inplannen. Als er haast achter zit, ben je dus aan het juiste adres bij ons. Het mooie hieraan, is dat deze dienst helemaal gratis is. Het enige wat je hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.