Vind de unieke werkplek in Rotterdam

Ben je onlangs zelf een bedrijf gestart? Goed bezig! Werken als zelfstandig ondernemer is natuurlijk ontzettend fijn. Je kunt zelf je tijden én het werk bepalen. Maar het brengt ook wel een aantal nadelen met zich mee. Je hebt geen vaste werkplek waar je heen kunt gaan en geen collega’s. De dagen dat je achter elkaar vanuit huis werkt, kunnen dan ook best wel eenzaam zijn. Tijd om hier verandering in te brengen? Dan is een flexplek in Rotterdam Kralingen-Crooswijk waarschijnlijk iets voor jou!

werkplek in rotterdam
desk image

Wat is een flexplek?


Een flexplek is een ruimte waar jij als zelfstandig ondernemer een plekje kunt huren. Meestal kun je van te voren kiezen voor een x-aantal uren dat jij hier wilt besteden om te werken. Als je voor jezelf hebt besloten dat je maar twee dagen buiten de deur wilt werken, dan hoef je vaak alleen voor deze dagen te betalen. De kosten van een flexplek zijn relatief gezien een stuk lager dan wanneer je een kantoorruimte zoekt. Dat is dan ook de voornaamste reden dat een flexplek zo aantrekkelijk en populair is voor ondernemers.

Het fijne aan werken in een flexplek is dat je deze ruimte deelt met gelijkgestemden. Soms kun je dus even met elkaar sparren over bepaalde onderwerpen, of gewoon een gezellig praatje houden. Net zoals je met collega’s zou doen. Dit zorgt er dan ook voor dat het huren van zo’n werkplek heel goed is voor je netwerk. Je leert nieuwe mensen kennen die jou misschien met iets kunnen helpen. Wie stromen zij zelf over van het werk en ben jij pas net begonnen, daar kun jij nog wat van leren!


Je zult snel merken dat het werken op een flexplek ook een stuk beter is voor je concentratie. Je zit hier tussen de werkende mensen, wat sowieso al motiverend werkt. Daarnaast kun je er ook zeker van zijn dat het internet in ieder geval werkt, iets wat in de meeste koffietentjes nog altijd de vraag blijft. In de meeste gevallen kun je zelfs gebruik maken van een vergaderruimte als dat nodig is, en is er een aparte ruimte waar je even een telefoontje kunt plegen

desk image

Flexplekken in Rotterdam Kralingen-Crooswijk

In Rotterdam komen steeds meer flexplekken voor ondernemers, zo ook in Rotterdam Kralingen-Crooswijk. Het is een belangrijke wijk, de banenmarkt is hier immers flink aan het groeien. Dat is dan ook de reden dat hier steeds meer flexplekken tevoorschijn komen, waar veel ondernemers een plekje huren. Als je van de natuur houdt, dan zit je in Rotterdam Kralingen-Crooswijk helemaal goed, want je loopt na het werk zo de Kralingse Plas in.

Waar moet je op letten?

Als je besloten hebt om een flexplek te huren, is de kans vrij groot dat je geen idee hebt waar je moet beginnen. Deskfinder helpt je daarom graag. Als onafhankelijk kantorenplatform hebben we de kennis én ervaring om jou op weg te helpen bij jouw zoektocht. Met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars staan wij altijd voor jou klaar.

Toch begint de zoektocht bij jezelf. Denk voordat je begint alvast eens na over de volgende onderwerpen:

De locatie van jouw flexplek in Rotterdam

De locatie is natuurlijk een belangrijk punt. Ben je bereid om ver te reizen om bij het kantoor te komen? Het reizen naar kantoor of terug naar huis kan een fijn moment zijn om je hoofd even leeg te maken van al het werk. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je hier niet op zit te wachten en het liever dichter bij huis zoekt.

Het budget voor jouw werkplek in Rotterdam

Op Deskfinder.nl vind je elke dag een actueel aanbod van de bedrijfsruimtes in Rotterdam Kralingen-Crooswijk. Het aanbod is eenvoudig te filteren op locatie, aantal personen, aantal vierkante meters, kantoortype en voorzieningen. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en kun je snel vinden waar je naar op zoek bent.

Voorzieningen van je flexplek

Wat vind jij belangrijk om in een kantoor te hebben? Heb je een keuken nodig om je eten te bereiden of is alleen een koelkast genoeg? Is er koffie en thee aanwezig of moet je hier apart voor betalen? Kijk ook of er een vergaderruimte is of een ruimte om te bellen. Daarnaast is het verstandig om te zien welke mensen hier al een plek huren. Als al deze mensen in een totaal andere business werken, dan zal het levelen misschien iets lastiger worden.

Hoe Deskfinder jou helpt

Via het handige overzicht op Deskfinder.nl zie je meteen het actuele aanbod van de flexplekken in Rotterdam. Klik op het hartje om jouw favorieten op te slaan, om deze op een later moment met elkaar te kunnen vergelijken. Zie je een kantoorplek dat helemaal aan jouw verwachtingen voldoet? Dan is het tijd voor de bezichtiging! We kunnen de bezichtiging al binnen drie uur inplannen. Als er haast achter zit, ben je dus aan het juiste adres bij ons. Het mooie hieraan, is dat deze dienst helemaal gratis is. Het enige wat je hoeft te doen, is het formulier invullen. De rest kun je met een gerust hart aan ons overlaten.