loader

Nevelgaarde 4

Object
Het kantoorgebouw ligt direct aan de afslag van de Rijksweg A2 te Nieuwegein in het gebied “De Poort van Nieuwegein” en grenst aan een verkeersknooppunt waar twee brede hoofdwegen, zijnde de Zuidstedeweg en de Weg der Verenigde Naties, in elkaar overlopen. Het kantoorgebouw is gesitueerd op een campusachtig terrein met veel parkeerplaatsen en diverse gemeenschappelijke faciliteiten. In het gebouw zijn onder andere een sportschool van 636 m2 (The Fitness Studio) en Skills2Care gehuisvest. Daarnaast zijn op de campus in de KCN Tower ruime vergaderfaciliteiten en een lunchvoorziening aanwezig.

In de nabije omgeving zijn organisaties als KIWA, Triple P, Colliers International Offices alsmede het Fletcher Hotel Nieuwegein gevestigd. Daarnaast bestaat de directe omgeving grotendeels uit woningbouw.

De structuur van het kantoorgebouw geeft huurders de mogelijkheid om verschillende indelingsvarianten te realiseren.

De kantoorvloeren zijn zowel geschikt voor een cellenstructuur als ‘open office space’ of een combinatie hiervan.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 939,3 m² v.v.o. verdeeld als volgt verdeeld over 4 bouwlagen :

1e verdieping circa 617,3 m² v.v.o.
2e verdieping circa 319,0 m² v.v.o.

Voorzieningen

  • Lift
  • Pantry
  • Parkeren
  • Vergader ruimtes

Beschikbare huurprijs

m2 kantoorruimte

40-125
319-939 m2
€115 pm2/pj

Aanbod op maat

Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De locatie is met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Nieuwegein wordt omsloten door de rijkswegen A2, A12 en A27. Het object ligt direct aan de afslag van de Rijksweg A2 en de uitvalswegen Zuidstedeweg en de Weg der Verenigde Naties.

Met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw eveneens goed te bereiken. Direct naast het object is de bushalte “De Poort van Nieuwegein” gelegen, waar vandaan de lijnen 74 en 104 iedere 5 á 10 minuten in de richtingen van Utrecht, Zeist, Woerden en Vianen rijden.

  • Auto
  • Bus
  • Fiets

Parkeermogelijkheden

  • Eigen terrein

Plan een bezichtiging of stel een vraag