Rivium Promenade 62, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Rivium Promenade 62

Omschrijving

Algemeen
Op een absolute zichtlocatie binnen aan de Nieuwe Maas ligt de multifunctionele kantoorcampus Riverside Offices. Vanaf de A16 en naast de Van Brienenoordbrug springen de vier gebouwen direct in het oog. Van deze vier gebouwen zullen twee gebouwen overblijven voor verhuur. De andere twee gebouwen zullen op termijn worden herontwikkeld.

De Riverside Office Campus is een onderdeel van Rivium/Brainpark, maar is door de ontsluiting van de Rivium Boulevard en de rivier de Maas eigenlijk een microgebied met haar eigen dynamiek en functies zoals horeca, woningen, bedrijvigheid, sportscholen en Leisure. De door de Gemeente Capelle aan den IJssel goedgekeurde grootschalige herontwikkelingsplannen zullen ertoe leiden dat Rivium zich op termijn nóg verder zal ontwikkelen naar een plezierige woon-, werk en verblijfsgebied als onderdeel van stadsregio Rotterdam. Daarnaast kenmerkt deze plek zich door een fantastisch uitzicht over de Nieuwe Maas en goede ontsluiting over land en water. In de afgelopen perioden hebben er zich al acht nieuwe bedrijven gevestigd van in totaal bijna 6.000 m². Dit zijn bedrijven die actief zijn in onder andere maritieme sector, zakelijke dienstverlening en ICT sector.

Vanwege de high-end renovatie, de aanvullende voorzieningen zoals receptie, vergaderkamers, aanlandwerkplekken, het professioneel gecaterde bedrijfsrestaurant en de privé terrassen met uitkijk over de Nieuwe Maas, beschikt deze kantorencampus over alle faciliteiten voor zowel de lokale als ook de grote (inter-)nationale bedrijven.

Object
De twee gebouwen zijn oplopend in grootte. Gebouw I bestaat uit 6 bouwlagen & gebouw II bestaat uit 7 bouwlagen. Via het gerenoveerde entreepaviljoen heeft u toegang tot Riverside Offices I en II. Voor de verhuur is er nog ongeveer 384 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over Riverside Offices gebouw I & II.

Bereikbaarheid
Campus Riverside Offices ligt precies op de grens tussen Rotterdam en Capelle aan den IJssel. De entree van Riverside Offices I en II is gelegen aan de Rotterdamse Schaardijk, direct aan de Nieuwe Maas. Naast de zichtlocatie aan de A16 is de campus als volgt te bereiken:

Openbaar vervoer:
Vanaf het metrostation Kralingse Zoom staat de ParkShuttle in directe verbinding met de recent nieuw gerealiseerde eindhalte direct naast het gebouwencomplex. De ParkShuttle heeft tevens een halte bij de Rivium 1e, 2e en 4e straat. Vanaf Kralingse Zoom is er een directe metro aansluiting naar Rotterdam Centrum en het NS metro- en intercitystation Rotterdam Alexander. Vanaf het metrostation Capelsebrug is het gebied bereikbaar met bus 95.

Waterbus & watertaxi:
Direct voor het gebouw is een nieuwe halte van de Blue Amigo waterbus gerealiseerd. Deze connectie geeft een snelle en frequenste verbinding naar Dodrecht en Rotterdam. De halte zal operationeel in de loop van 2023. Verder bevindt zich voor het gebouw een halte van de watertaxi.

Indeling

Riverside Offices II
7e verdieping: 384 m² v.v.o. per direct beschikbaar

Parkeren
Parkeernorm 1:45 m² v.v.o. Parkeren in de parkeergarage alsmede op eigen afgesloten parkeerterrein.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 135,- per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

Parkeerplaats:
€ 900,- per parkeerplaats (binnen), te vermeerderen met b.t.w.
€ 700,- per parkeerplaats (buiten), te vermeerderen met b.t.w.

Servicekosten
€ 75,- per m² per jaar te vermeerderen met b.t.w.
Bedrijfsrestaurant: € 10,- per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
– via het representatieve entreepaviljoen heeft u toegang tot Riverside Offices I en II;
– twee liften per gebouw;
– systeemplafonds voorzien van moderne ledverlichting, brandpreventie en akoestische voorzieningen;
– pantry aansluiting per etage;
– vloer klaar voor tapijt of afwerking;
– nieuwe geverfde muren en kabelgoten;
– kabelgoten uitgerust met elektrapunten;
– nieuwe toiletten (tegels op muren en vloeren, keramiek, wastafel, plafond, ledverlichting, geschilderde deuren).

Oplevering
Per direct.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Algemeen
Deze vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door De Mik Real Estate Partners B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 135 /m2/jaar

Servicekosten € 75 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 384 m2 (in units vanaf 384 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 7 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag