Rivium Quadrant 2, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Rivium Quadrant 2

Omschrijving

Algemeen
In het fraaie modern gerenoveerde kantoorgebouw gelegen aan het Rivium Quadrant 2 komt begin 2024 circa 426 m² en circa 760 m² kantoorruimte beschikbaar.

Het gebouw heeft recent een complete metamorfose ondergaan. De begane grond is voorzien van een moderne receptieruimte met gezellige zitjes, veel groene beplanting en een koffiecorner en grenst aan een modern en gezond bedrijfsrestaurant met een geheel nieuw interieur en compleet ingericht vergadercentrum. Door deze toevoegingen op de begane grond biedt het kantoorgebouw vele faciliteiten voor het moderne kantoorgebruik.

De 2 liften geven toegang tot de casco gerenoveerde kantoorverdiepingen voorzien van nieuw sanitair, nieuwe verlichting, nieuwe plafonds geëgaliseerde vloeren en pantry. Deze zijn geschikt voor alle kantoorconcepten en worden in hun huidige indelingen voorzien van glazenwanden opgeleverd.

Het pand is grondig gerenoveerd en is onder andere voorzien van donker antraciet geschilderde kozijnen en sluit aan op de wensen van deze tijd, waaronder een energielabel A, veel indelingsmogelijkheden, moderne en inspirerende werkplekken, vele faciliteiten in de buurt, goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Locatiegegevens
Rivium Quadrant 2 ligt op een zichtlocatie aan de A16. Circa een half miljoen voertuigen passeren hier dagelijks. Het is het eerste pand wat men ziet vanaf de Van Brienenoordbrug en heeft daarom een hoge zichtbaarheid aan de entree van Rotterdam. Door haar unieke ligging heeft u vanuit het gebouw een fantastisch uitzicht op o.a. de skyline van Rotterdam, de Van Brienenoordbrug, de Nieuwe Maas en de Erasmusbrug. Dit uitzicht komt tot haar recht door de vele ramen die rondom de verdiepingen lopen.

Bedrijvenpark Rivium is direct aangesloten op de A16. Hierdoor is de bereikbaarheid uitstekend en zijn er snelle verbindingen naar Rotterdam centrum, Rotterdam -The Hague Airport (15 km), Breda, Den Haag, Utrecht, Dordrecht, enz.

Per openbaar vervoer is Rivium eveneens goed bereikbaar. Er is een eigen parkshuttle met een halte op 100 meter van het gebouw die het park verbindt met metrostation Kralingse Zoom (8 min.) en Fascinatio / Brainpark III. Daarnaast wordt de parkshuttle de komende tijd verbonden met de waterbus die ook op Rivium een halte zal hebben en zijn er Gobikes beschikbaar. Metrostation Capelsebrug is op loopafstand gelegen en met buslijnen 97 en 98 verbonden met Rivium. Daarnaast is Rivium bereikbaar per watertaxi.

Overnachten kan bij het nabij gelegen Novotel. De Erasmus Universiteit ligt op een paar minuten afstand. Het centrum van Rotterdam is binnen 15 autominuten te bereiken. Luchthaven Schiphol is vanaf het centraal station binnen 30 minuten te bereiken. Meer informatie over het Rivium en gevestigde bedrijven is te vinden op www.rivium.eu

Indeling
1e verdieping circa 760 m² kantoorruimte – met circa 15 parkeerplaatsen;
2e verdieping circa 426 m² kantoorruimte – met circa 9 parkeerplaatsen.
Een meetcertificaat conform NEN 2580 is beschikbaar. Deelverhuur is mogelijk vanaf 334 m² kantoorruimte.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een uitstekende parkeernorm van circa 1 parkeerplaats per 50 m² kantoorruimte op een met slagbomen afgesloten parkeerterrein.

In het bedrijvenpark Rivium zijn voorts beperkte mogelijkheden voor gratis parkeren langs de openbare weg.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
– vernieuwd bedrijfsrestaurant*;
– bemande receptie*;
– vergadercentrum op de begane grond*;
– royale centrale entreehal voorzien van een modern ingerichte multifunctionele ruimte en toegankelijk via twee separate entrees;
– sprinklerinstallatie in het gehele gebouw, 2 tot 3 noodtrappen per verdieping;
– brandmeldinstallatie met doormelding;
– alarminstallatie;
– twee personenliften;
– luchtbehandeling installatie met warmteterugwinning, topkoeling en meervoudige ventilatie;
– centrale verwarming;
– glasvezelaansluiting aanwezig;
– energielabel A;
– toegangscontrolesysteem & 24 uurs-toegang.

Kantoorverdiepingen (casco gerenoveerd):
– verlichting voorzien van beweging sensoren;
– akoestische systeemplafonds voorzien van bandrasters;
– nieuwe dames-/herentoiletgroep;
– geëgaliseerde vloeren voorzien van fraaie gietvloer;
– kabelgoten ten behoeve van elektra-/telefonie- incl. Cat. 5E databekabeling**;
– patchkast per verdieping.

## Tegen nader te bepalen voorwaarden en condities behoort een turn-key oplevering met scheidingswanden tot de mogelijkheden.

* De exploitatie van het bedrijfsrestaurant is verwerkt in het voorschot servicekosten. De compleet ingerichte vergaderkamers zijn tegen een vergoeding van ca. € 50,- exclusief b.t.w. per dagdeel te gebruiken.

** De huidige databekabeling is een reeds aanwezige voorziening. Verhuurder is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en functionaliteit van deze voorziening.

Huurprijzen
Kantoorruimte
€ 150,– per m² per jaar, exclusief servicekosten en b.t.w.

Parkeren
€ 800,– per parkeerplaats per jaar exclusief b.t.w. en servicekosten.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

EPC
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A.

Oplevering
Per 1 januari/ februari 2024.

Voorschot servicekosten
Een vaste servicekosten van € 55,– per m² per jaar, exclusief b.t.w. voor onder andere de navolgende leveringen en diensten:
– gas;
– water;
– elektra;
– glasbewassing en dergelijke;
– onderhoud installaties (luchtbehandeling, sprinkler, alarm, brandmeld, liften);
– gebruik bedrijfsrestaurant.

Additioneel wordt er € 7,50 per m² per jaar voor de receptiediensten in rekening gebracht bij huurders.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 150 /m2/jaar

Servicekosten € 55 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.186 m2 (in units vanaf 426 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag