Rietbaan 40, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Rietbaan 40

Omschrijving

Object
Circa 1.710 m² representatieve kantoorruimte gelegen aan de Rietbaan 40 – 42 te Capelle aan den IJssel. Het moderne complex bestaat uit twee bouwdelen met een totaal oppervlak van circa 6.465 m² kantoorruimte. In gebouw A worden 3 verdiepingen aangeboden welke door verhuurder zullen worden gerenoveerd op basis van een hoogwaardige en eigentijds industriële uitstraling.

Op eigen terrein bevinden zich 158 parkeerplaatsen, waarvan er 39 te huur worden aangeboden. De moderne strak vormgegeven gebouwen liggen op een mooie zichtlocatie langs de A20 waarvan huurders (onder voorwaarden) gebruik kunnen maken door het plaatsen van naamsreclame op de gevel van het gebouw

Locatiegegevens
Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Hoofdweg” te Capelle aan den IJssel. De bereikbaarheid per auto is uitstekend. Het gebouw ligt nabij de open afrit van rijksweg A16. Daarnaast is de op- en afrit naar de rijksweg A20 binnen enkele autominuten bereikbaar. Het intercitystation Alexander ligt op circa 1 kilometer afstand. Vanaf dit station is er een frequente verbinding met Rotterdam CS en Utrecht CS. Naast het intercitystation bevindt zich het metro- en busstation Alexander

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is er momenteel 1.710 m² beschikbaar, als volgt verdeeld:
Verdieping Bouwdeel Metrage
3e verdieping A 570 m²
4e verdieping A 570 m²
5e verdieping A 570 m²

In overleg kunnen kleinere units op de verdieping(-en) ter beschikking worden gesteld, in units vanaf (minimaal) circa 200 m² v.v.o. kantoorruimte.
Per gehuurde 44 m² kantoorruimte wordt 1 parkeerplaats te huur aangeboden (parkeernorm 1:44).

Voorzieningen
• riante, nieuw ontworpen, gezamenlijke entreepartij met receptie en wachtruimte;
• dubbele toiletgroep per etage;
• pantry aansluiting per etage;
• Miva-toilet op de begane grond;
• twee personenliften per bouwdeel;
• uitstekend in te delen verdiepingsvloeren;
• verwarming middels stadsverwarming en radiatoren;
• luchtbehandelingssysteem met topkoeling;
• plafonds met industriële uitstraling;
• nieuwe LED-verlichting;
• vloerbedekking.

Ter indicatie van het casco+ opleveringsniveau van de kantoorruimte verwijzen wij naar de opgenomen referentiefoto’s van een vergelijkbaar project van verhuurder.

Tegen nader overeen te komen voorwaarden kan gebruik worden gemaakt van de receptie, vergaderruimte en het bedrijfsrestaurant

Huurprijs
Kantoorruimte: € 120,– per m² per jaar, te vermeerderen met servicekosten en b.t.w.

Parkeerplaatsen: € 450,– per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Onder nader te bepalen voorwaarden kan verhuurder tevens een volledig turn-key inbouwpakket (scheidingswanden, pantryvoorziening, databekabeling etc.) leveren aan huurder.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Oplevering
In overleg op (zeer) korte termijn mogelijk.

Voorschot servicekosten
Service-/energiekosten: € 47,50 per m² per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt over een energielabel A.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Omzetbelasting
Huurder dient bereid te zijn een volmacht aan verhuurder af te geven om mede namens hem, huurder, een verzoek te richten tot de Inspectie der Omzetbelasting om de huurpenningen te mogen belasten met omzetbelasting. Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 120 /m2/jaar

Servicekosten € 47,5 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.710 m2 (in units vanaf 570 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag