Rivium Quadrant 1, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl
Rivium Quadrant 1

Rivium Quadrant 1

Omschrijving

Algemeen
In het representatieve kantoorgebouw gelegen aan het Rivium Quadrant 1 bieden wij kantoorruimte te huur aan met spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam en de Van Brienenoordburg. Het gebouw is pal langs de rijksweg A16 gelegen en heeft daarmee een uitermate hoge attentiewaarde waardoor de mogelijkheid aanwezig is om uw bedrijf te profileren aan zo’n 500.000 dagelijkse passanten, signing aan de gevel behoort tot de mogelijkheden.

Gebouw
Het kantoorgebouw wordt gekenmerkt door de entree welke recent volledig is gerenoveerd en beschikt over een uiterste comfortabele setting met een grote leestafel en een bemande receptie. Via twee personenliften krijgt u toegang tot de verdiepingen. De buitenzijde van het gebouw heeft ook een opknapbeurt gekregen waardoor het een modernere uitstraling heeft. De zonwering is recentelijk vervangen en met energielabel C voldoet het gebouw aan de nieuwe eisen per 1 januari 2023.

De kantoorvloer wordt in ‘casco’ staat opgeleverd. Een ‘turn-key’ oplossing met een naar wens te realiseren inbouwpakket is bespreekbaar met verhuurder. De vloeren zijn licht en ruim van opzet en geschikt voor alle kantoorconcepten. De verdieping heeft een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Locatiegegevens
Businesspark Rivium bevindt zich in de regio Groot Rotterdam, direct langs de rijksweg A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Op het Rivium zijn ongeveer 250 bedrijven gehuisvest. De afgelopen jaren is er flink geïnvesteerd in het Rivium waardoor veel panden gemoderniseerd zijn. Ook zijn er nieuwe horecagelegenheden bijgekomen zoals een lunchroom en Sugo Pizza. Het chique Zalmhuis heeft een volledige make-over gekregen waardoor het weer een plek is geworden om met zakenrelaties of collega’s te bezoeken. Tevens is er recentelijk een Padelbaan en een kinderopvang te vinden en zijn er 2 woongebouwen gerealiseerd. In de komende jaren zal het Rivium verder ontwikkelen naar een nieuw woon/werkgebied met nieuwe functies en een bijbehorend mobiliteitsplan.

Per auto
De op- en afritten van de Ring Rotterdam (A4/A15/A16/A20), met verbindingen naar Den Haag, Utrecht, Dordrecht en de Europoort alsmede het vliegveld Rotterdam The Hague Airport, zijn op circa 700 meter afstand gelegen.

Per OV
Kantorenpark Rivium is voorzien van een Parkshuttle. Deze shuttle geeft een directe verbinding met metrostation Kralingse Zoom. Reistijd is circa 8 minuten. Met de metro is er een directe verbinding met het Centraal station van Rotterdam.
Tevens zijn er sinds kort Felix scooters te vinden op het Rivium en zullen er op korte termijn ook deelauto’s worden geplaatst.

Luchthaven
De luchthaven Rotterdam The Hague Airport ligt op een afstand van circa 15 km. Vanaf deze luchthaven zijn tal van bestemmingen binnen Europa goed te bereiken.

Indeling
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 3.110 m².
Op dit moment is er circa 200 m² kantoorruimte op de 2e verdieping beschikbaar.
Het betreft metrage v.v.o. inclusief omslag algemene ruimte. Het gebouw is ingemeten conform NEN 2580.

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een uitstekende parkeernorm van 1 parkeerplaats per 35 m² kantoorruimte op een met slagbomen afgesloten parkeerterrein. In totaal zijn er 85 parkeerplaatsen beschikbaar.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd inclusief de navolgende voorzieningen:
• representatieve entree op de begane grond;
• 2 personenliften;
• nieuwe systeemplafonds voorzien van LED verlichtingsarmaturen;
• gerenoveerde toiletgroep per etage;
• gesausde wanden, gespoten radiatoren en kabelgoten (wit);
• gladde vloeren geschikt voor het leggen van vloerafwerking;
• verwarming middels Cv installatie in combinatie met radiatoren;
• mechanische ventilatie met koeling;
• kabelgoten met elektra aansluitingen en met ruimte voor het aanbrengen van databekabeling.

Huurprijzen
Kantoorruimte
€ 160,– per m² per jaar, exclusief servicekosten en b.t.w.

Parkeren
€ 850,– per parkeerplaats per jaar exclusief b.t.w. en servicekosten.

Indien de b.t.w. niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd ten einde de verhuurder schadeloos te stellen.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

EPC
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel C.

Oplevering
In overleg.

Betalingen
Huur, servicekosten en b.t.w. per kwartaal vooruit.

Leveringen en diensten
Voor de door de verhuurder te leveren services en diensten wordt een bedrag in rekening gebracht van € 65,– per m² per jaar te vermeerderen met b.t.w.

Huurgarantie
Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 160 /m2/jaar

Servicekosten € 65 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 200 m2 (in units vanaf 200 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag