Tussen de Bogen 17, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl
Tussen de Bogen 17
Populair
Populair

Tussen de Bogen 17

Omschrijving

Op zoek naar een opmerkelijke en zelfstandige kantoorruimte met een oppervlakte van circa 70 m² op de Westelijke Eilanden? Deze recent gerenoveerde ruimte straalt een prachtige industriële uitstraling uit, met een mix van staal en hoogwaardige houten materialen. Gunstig gelegen op slechts 5 minuten fietsen van zowel het ‘Westerpark’ als Amsterdam CS, biedt deze locatie een perfecte balans tussen bereikbaarheid en inspirerende omgeving.

Kenmerken: Deze unieke kantoorruimte is strategisch gepositioneerd te midden van de spoorbogen op de Westelijke Eilanden, in de nabijheid van het IJdok, Westerpark en Amsterdam CS. Recentelijk volledig gerenoveerd, straalt deze ruimte een luxe ambiance uit. Voorzieningen omvatten vergaderruimtes, belhokjes en een stijlvolle pantry, compleet met koelkast, vaatwasser en handgemaakte bar.

Licht en ruimte: Met grote raamkozijnen en openslaande deuren aan de voorgevel wordt deze ruimte overvloedig doordrenkt met natuurlijk daglicht, wat een stimulerende werkomgeving creëert.

Specificaties: Beschikbaar op de begane grond (met een subtiel afstapje), biedt deze zelfstandige kantoorruimte een oppervlakte van circa 70 m². De maandelijkse huurprijs bedraagt € 2.250,-.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Koopsom € 0 -

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie

Oppervlakten

Oppervlakte m2

Plan een bezichtiging of stel een vraag