Strickledeweg 117, Schiedam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Strickledeweg 117

Omschrijving

Algemeen
Multifunctionele nieuwbouw en duurzame (A+++) bedrijfs-/kantoorruimte, gelegen op bedrijventerrein ‘Spaanse Polder’ te Schiedam. Het object beschikt over 2 overheaddeuren alsmede een (gedeeld) afsluitbaar parkeerterrein.

Indeling
Bedrijfsruimte circa 1.030 m²
Kantoorruimte begane grond circa 98 m²
kantoorruimte 1e verdieping circa 91 m² (Kantoorruimte eventueel optioneel uit te breiden met 181 m2, derhalve in totaal 370 m2)

10-16 parkeerplaatsen beschikbaar.

Locatie/bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Spaanse Polder is tussen de rijkswegen A13 (Den Haag-Antwerpen) en A20 (Gouda-Hoek van Holland) gelegen. Door de directe ontsluiting van het bedrijventerrein met voornoemde rijkswegen is er sprake van een zeer goede bereikbaarheid. De ruime en overzichtelijke opzet van de infrastructuur op het bedrijventerrein vormen een goede aansluiting op voornoemde bereikbaarheid vanaf de rijkswegen. Station Schiedam Centrum is op enkele minuten loopafstand gelegen.

Rotterdam Airport bevindt zich op 5 autominuten van het bedrijventerrein. Een bushalte (lijn 42) bevindt zich op loopafstand van het gebouw. Loopafstand naar het intercity station Schiedam is <10 minuten, alwaar vele verbindingen met bus, tram of metro mogelijk zijn. De op- en afritten van de A20 liggen op steenworp afstand van het complex.

Voorzieningen
Algemeen
– elektrische warmtepomp;
– afsluitbaar parkeerterrein;
– laadpaal voor 2 auto's;
– zonnepanelen;
– GPR8 (score op 5 elementen: GPR-gebouw is een digitaal instrument om de duurzaamheid van een woongebouw, een kantoorgebouw of een onderwijsgebouw in kaart te brengen door middel van rapportcijfers voor de thema's energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Het doel is duurzaam bouwen meetbaar en bespreekbaar te maken. 8 is een hoge score).

Kantoorruimte
– kabelgoten;
– trap naar eerste etage;
– LED-verlichting;
– mechanische ventilatie;
– toiletgroep;
– pantry.

Bedrijfsruimte
– vloerbelasting van 2.500 kg/m²;
– krachtstroom in de bedrijfshal;
– vrije hoogte ca. 6,6 m¹;
– 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren (4500 mm H x 4410 mm B);
– gevlinderde vloer voorzien van vloerverwarming;
– LED-verlichting.

Huurprijs
Op aanvraag.

Huurbetaling
Per maand vooruit te voldoen.

Huurtermijn
5 jaar + 5 optiejaren.

Oplevering
Medio december 2024, januari 2025.

Voorschot servicekosten
Nader overeen te komen.

Energielabel
Het object zal gaan beschikken over een energielabel A+++.

Huurgarantie
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs Prijs op aanvraag

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Bedrijfsruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.030 m2 (in units vanaf 1030 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag