Laan van Barcelona 600, Dordrecht | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Laan van Barcelona 600

Omschrijving

Kantoorruimte gelegen in het zeer representatieve kantoorgebouw gevestigd op het businesspark Amstelwijck te Dordrecht, op een zichtlocatie direct langs de rijksweg A16.

Voor de verhuur is kantoorruimte op de begane grond beschikbaar ter grootte van 710,2 m² in combinatie met 14 parkeerplaatsen.

Het stijlvolle businesspark Amstelwijck is een mix van kantoorvilla’s, kantoren en hoogwaardige bedrijfsgebouwen en gelegen in een verzorgde parkachtige omgeving. Het staat synoniem voor zaken doen in een stijlvolle en zakelijke ambiance en biedt alle voordelen van een zakenhotel. Het op het terrein gevestigde moderne Van der Valk Hotel Dordrecht biedt ruimte aan seminars, congressen en uiteraard een restaurant.

Bereikbaarheid
Per auto
Businesspark Amstelwijck is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer via rijksweg A16 (Rotterdam – Breda, afrit 20 ’s-Gravendeel). Deze op- en afrit naar Businesspark Amstelwijck is tevens bereikbaar vanaf rijksweg A15 (Europoort – Rotterdam – Nijmegen) via de N3.

Per OV
Er zijn op loopafstand bushaltes gelegen (lijn 4 en 8) met verbindingen naar Centraal Station Dordrecht. Vanaf NS Station Rotterdam Centraal Station bedraagt de reistijd ca. 45 minuten en vanaf NS Station Breda Centraal ca. 55 minuten.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 175,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Parkeerplaatsen
Voor de verhuur zijn er nog 14 parkeerplaatsen beschikbaar op het bijbehorende parkeerterrein. Het huren van extra parkeerplaatsen behoort tot de mogelijkheden.

Parkeerplaatsen zijn € 1.000,- per plaats per jaar, te vermeerderen met b.t.w.

Voorzieningen
Het gebouw beschikt over een bemande centrale receptie/ontvangstruimte met 2 vergaderkamers en een centrale ruimte op de bovenste verdieping ingericht voor lunch, informeel overleggen en ontspanning.

Kantoorruimte
De kantoorruimte wordt opgeleverd in huidige staat, voorzien van onder andere:
– systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
– luchtbehandeling met koeling en verwarming;
– personenlift;
– isolerende beglazing;
– kabelgoten voorzien van elektra en ruimte voor databekabeling;
– gescheiden sanitaire voorzieningen per verdieping.

Beschikbaarheid
Per 1 juli 2024

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Voorschot servicekosten
€ 50,00 per m² per jaar.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel B.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 175 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 710 m2 (in units vanaf 710 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag