Calandstraat 46, Dordrecht | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Calandstraat 46

Omschrijving

Algemeen
Modern bedrijfscomplex gelegen direct langs de A16, bestaande uit ca. 1.250 m² bedrijfsruimte, ca. 400 m² kantoorruimte i.c.m. ca. 1.000 m² ongebonden buitenterrein gelegen aan de Calandstraat 46 te Dordrecht. Door de ligging langs de rijksweg A16 en het zeer grote aantal passanten, een unieke kans om uw bedrijf op een representatieve wijze te presenteren aan een breed publiek. Het kantoor heeft een compleet afwerkings- en opleverniveau en beschikt over uitstekende parkeergelegenheid.

De bedrijfsruimte is momenteel gekoeld en daarmee uniek te noemen, indien gewenst kan de bedrijfsruimte ook regulier worden opgeleverd. Van de ca. 1.250 m² bedrijfsruimte is de helft voorzien van een vrije hoogte van ca. 6m en bereikbaar via twee overheaddeuren. De instapklare kantoorruimte is voorzien van veel lichtinval door de grote raampartijen en transparant door gebruik van glazen scheidingswanden. Totaal beschikt het gebouw over ca. 46 parkeerplaatsen, waarvan 16 gelegen langs de Calandstraat. Het middels hekwerk omheinde en omliggende terrein biedt ca. 30 parkeerplaatsen alsmede ca. 1.000 m² verhard buitenterrein.

Dit bedrijfscomplex biedt diverse gebruiksmogelijkheden binnen de vigerende bestemming, van lichtere tot en met zwaardere bedrijfsactiviteiten in categorie 4.1. Daarnaast is het object geschikt voor kantoorruimte met mogelijkheden voor een showroomfunctie.

Locatie
Het onderhavige object is gelegen op bedrijventerrein ‘Amstelwijck West’ in Dordrecht. Dit bedrijventerrein is ontstaan in de jaren ‘90 en is gelegen tussen de Rijksstraatweg en de A16.
‘Amstelwijck-West’ is een gemengd bedrijventerrein waar voornamelijk middelgrote en grote bedrijven zijn gehuisvest. In de omgeving zijn diverse additionele voorzieningen aanwezig zoals horeca, woonboulevard, hotel(s) en een tankstation.

Bereikbaarheid
Op korte afstand zijn de op- en afritten van de Rijksweg A16 (Rotterdam-Antwerpen) gelegen en via de randweg N3 is er een directe aansluiting op de Rijksweg A15 (Utrecht-Antwerpen). Voorts is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen.

Er zijn diverse busverbindingen (Qbuzz Stadsbuzz 7) op loopafstand, met directe verbindingen naar o.a. het Centraal Station van Dordrecht.

Dordrecht
Op het drukst bevaarde punt in Europa, waar de rivier de Merwede zich splitst in de Noord en de Oude maas, ligt de stad Dordrecht in de Provincie Zuid-Holland. Dordrecht maakt onderdeel uit van de grootstedelijke agglomeratie Drechtsteden en heeft een zeer strategische ligging op de as van Rotterdam en Antwerpen. Met ruim 288.000 inwoners en een nog veel groter verzorgingsgebied vervult deze regio een belangrijke economische functie.

Beschikbaarheid
Het object heeft een vloeroppervlakte van totaal ca. 1.675 m² als volgt verdeeld:
Bedrijfsruimte: ca. 1.250 m²
Kantoorruimte: ca. 425 m²
Parkeerplaatsen: ca. 46 stuks
Verhard buitenterrein: ca. 1.000 m²

Opleveringsniveau
Bedrijfsruimte:
– de bedrijfsruimte is (deels) voorzien van koelfaciliteit;
– vrije hoogte ca. 6.00 m1;
– glad afgewerkte betonvloer;
– twee overheaddeuren (ca. 4.00 m breed x ca. 4.20 m hoog);
– verlichting d.m.v. natuurlijke lichtstraat en LED-verlichting;
– verwarming door middel van spiraalverwarming;
– krachtstroomaansluiting;
– brandslanghaspels;
– dubbele loopdeur naar de bedrijfsruimte;
– separate sanitaire voorzieningen.

Kantoorruimte:
– eigen entree met trapopgang;
– systeemplafond (deels industrieel);
– LED-verlichting met bewegingssensoren;
– verwarming en koeling door middel van separate units per stramien/ruimte;
– zonwering buitenzijde;
– deels gestukte/gesausde en baksteen afgewerkte muren;
– houten (eiken) vloeren;
– kabelgoten v.z.v. stopcontacten;
– toiletgroep;
– pantry.

Terrein:
– omheining middels hekwerk met automatische schuifpoort;
– verhard d.m.v. klinkerbestrating en stelcon platen.

Huurprijs
€ 185.000,00 per jaar.

Genoemde huurprijs is exclusief b.t.w. en voorschot servicekosten.

Leveringen en diensten
Nader te bepalen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
5+5 jaar.

Aanvaarding
1 januari 2024.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur, eventuele servicekosten en b.t.w. per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, eventuele servicekosten en b.t.w.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform model verhuurder welke is gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7.230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015, met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag