Chat with us, powered by LiveChat

Ben je voor jezelf begonnen in Amsterdam?

Een bedrijfsruimte in Amsterdam Centrum, dat is natuurlijk de droom van elke ondernemer. Maar net als een woning is het vinden van een kantoorruimte te huur in dit stadsdeel nog een behoorlijke opgave. Welke ruimte bij je past hangt natuurlijk sterk van je werkzaamheden af. Doordat bedrijfsruimte in Amsterdam Centrum zo gewild is, kunnen de huurprijzen flink oplopen.
Maar in plaats van een eigen kantoorruimte zou je je ook kunnen oriënteren op een bedrijfsverzamelgebouw of business center. Er zijn veel van dit soort panden in Amsterdam Centrum; ze bieden ook kleinere bedrijven en startups de mogelijkheid om tegen redelijke huurprijzen een ruimte te huren. Algemene voorzieningen deel je dan met andere bedrijven. Dat scheelt niet alleen behoorlijk in de kosten, het biedt ook leuke mogelijkheden om te netwerken.

flexplek in amsterdam nieuw west
desk image

Wat Deskfinder voor jou kan doen


Als jouw online kantoormakelaar doet Deskfinder er, samen met een team van ruim 100 vastgoedmakelaars, alles aan om voor jou de meest geschikte bedrijfsruimte in Amsterdam Centrum te vinden. Op Deskfinder.nl vind je een volledig en actueel overzicht van alle desks, business centers en kantoorunits die er momenteel beschikbaar zijn. Zo kun je je op je gemak oriënteren. Heb je snel een nieuw kantoor nodig? Dan regelen we vandaag nog een bezichtiging voor je.
Het enige dat je hoeft te doen is het formulier invullen, en wij doen de rest. Heb je behoefte aan een deskundig advies op maat met betrekking tot een werkplek huren? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. En mocht je de onderhandelingen liever overlaten aan iemand die daar veel ervaring mee heeft, dan regelen we dat. Bij Deskfinder krijg je altijd de beste deal, en het kost je helemaal niets.

desk image
usp icon1

Bedrijfsruimte Amsterdam Centrum zoeken

Amsterdam Centrum is het meest gewilde stadsdeel bij bedrijven. Het is dan ook niet eenvoudig om hier een passende en betaalbare bedrijfsruimte te vinden. Gelukkig kun je altijd bij Deskfinder terecht. Wij zorgen dat je snel de ideale bedrijfsruimte Amsterdam Centrum gevonden hebt!

usp icon1

Snel kantoorruimte te huur vinden

Dankzij de filteropties kun je het aanbod op Deskfinder.nl eenvoudig filteren op onder andere aantal m2, kantoortype en faciliteiten. De kantoorruimtes die je aanspreken kun je als favoriet markeren door op het ♡ te klikken. Dat maakt het vergelijken een stuk makkelijker!

usp icon1

Vandaag nog bezichtigen

Als je op korte termijn een nieuwe bedrijfsruimte nodig hebt, dan is het van belang om snel te handelen. Bij Deskfinder is dat geen enkel probleem, want wij kunnen vandaag nog een bezichtiging regelen bij de bedrijfsruimte die je op het oog hebt.

usp icon1

De beste deal

Behoort onderhandelen niet tot je sterkste punten? Ook dat kun je aan ons overlaten! Uiteraard houden we bij de onderhandelingen altijd rekening met jouw budget. Bij Deskfinder ben je verzekerd van de beste deal!