Weena 584, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Weena 584

Omschrijving

Central Plaza
In het kloppend hart van Rotterdam, recht tegenover het Centraal Station en middenin het Central Business District staat kantoorgebouw Central Plaza. Een uniek multifunctioneel gebouw dat naast in totaal circa 16.000 m² kantoorruimte plaats biedt aan een ruim opgezette retail-/leisure passage met een gevarieerd aanbod aan modewinkels, restaurants en het Holland Casino Rotterdam.

Verder vindt u direct naast het gebouw de entree naar het kernwinkelgebied van Rotterdam, De Doelen alsmede het Marriott Hotel Rotterdam. In de directe omgeving van het gebouw zijn reeds toonaangevende ondernemingen gevestigd waaronder Coolblue, Unilever, KPMG, UPC, De Persgroep, OMA, Shell, Rabobank, Robeco, Proctor&Gamble en Nationale Nederlanden.

Voor de verhuur komt er circa 1.212 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar welke is gelegen op de 4e verdieping van bouwdeel A, in combinatie met 12 parkeerplaatsen welke zijn gesitueerd in de (openbare) parkeergarage van Central Plaza.

Locatie
Het tegenover Central Plaza gelegen Rotterdam Centraal Station biedt alle mogelijke openbaar vervoerverbindingen, waaronder de hogesnelheidslijn (HSL) naar luchthaven Schiphol. Rotterdam The Hague Airport is met de RandstadRail binnen een kwartier bereikbaar en heeft directe luchtverbindingen met steden als Londen en Frankfurt. Vanaf station Rotterdam Centraal reizen passagiers met de hogesnelheidstrein in 19 minuten naar luchthaven Schiphol, in 35 minuten naar Amsterdam Centraal, in 32 minuten naar Antwerpen, in 70 minuten naar Brussel, in 2,5 uur naar Parijs en met de RandstadRail in 12 minuten naar Rotterdam Airport. In aanvulling hierop is Londen tevens zeer snel per trein te bereiken.

De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend te noemen door de snelle verbindingen naar de ring Rotterdam; de rijkswegen A13, A20 en A16 zijn vanuit Central Plaza binnen 6 tot 11 minuten te bereiken.

Parkeren
De parkeergarage van Central Plaza telt twee lagen en biedt ruimte aan 487 auto’s. De garage is toegankelijk voor huurders van Central Plaza, haar bezoekers en het algemene publiek. De ingang is via de achterzijde van het gebouw aan de Kruisstraat. De parkeerruimte biedt rechtstreeks toegang tot de kantoren via een tweetal liften in elk van beide kantoortorens.

In aanvulling op voornoemde parkeervoorziening zijn er op steenworp afstand, te weten aan de Karel Doormanstraat en het Kruisplein, een tweetal openbare parkeergarages aanwezig waarin additionele parkeerabonnementen kunnen worden afgenomen.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in volledig casco gerenoveerde staat, opgeleverd voorzien van onder andere:
– representatieve centrale entree;
– 4 personenliften per bouwdeel;
– nieuw systeemplafond met geïntegreerde LED verlichtingsarmaturen met aanwezigheidsdetectie;
– afgewerkte bouwkundige wanden en kolommen;
– hoogwaardige klimaatregeling middels een 4-pijps inductiesysteem in combinatie met een 2-voudige luchtverversing;
– 4 gerenoveerde sanitaire groepen;
– kabelgoten langs de gevels voorzien van WCD’s per 1,80 meter.

Beschikbaarheid
4e verdieping – Toren A – circa 1.212 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 12 parkeerplaatsen. Deelverhuur vanaf ca. 606 m² behoort tot de mogelijkheden

Huurprijs
Kantoorruimte € 240,00 per m² v.v.o. per jaar exclusief b.t.w. en servicekosten.
Parkeren € 2.500,00 per plaats per jaar exclusief b.t.w

Duurzaamheid
Het gebouw is voorzien van een energielabel A+ en beschikt over een Breeam Very Good certificaat.

Oplevering
In overleg.

Voorschot servicekosten
€ 68,- per m² per jaar exclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 240 /m2/jaar

Servicekosten € 68 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 1.212 m2 (in units vanaf 606 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag