Stadionweg 55, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Stadionweg 55

Omschrijving

In het karakteristieke kantoorgebouw aan de Stadionweg 55-57 tegenover Stadion “De Kuip” is voor de verhuur circa 630 m² kantoorruimte verdeeld over begane grond en eerste etage beschikbaar. 325 m² kantoorruimte met circa 55 m² kantine/trainingsruimte is gelegen op de begane grond en circa 250 m² op de eerste verdieping.
Stadionweg 55-57 betreft een uniek herkenbaar kantoor-/bedrijfspand tegenover het Feyenoord stadion. Het pand beschikt over een eigen af te sluiten parkeerterrein. Het karakteristieke pand is gelegen op een unieke locatie aan de Stadionweg te Rotterdam tussen de “Woonboulevard Stadionweg” en “de Veranda” met diverse horeca gelegenheden en is uitstekend bereikbaar met eigen- en openbaar vervoer.

De kantoorruimte op de begane grond bestaat uit diverse kantoor- en vergaderruimtes, een ruime kantineruimte en archiefruimte in de kelder. Naar wens van huurder kan de ruimte op verschillende wijze worden opgeleverd.

Indeling
Stadionweg 55

Begane grond
– circa 325 m² kantoorruimte op de begane grond
– circa 55 m² kantineruimte

1e verdieping
– circa 250 m² kantoorruimte op de 1e verdieping

Kelder
– circa 200 m² archiefruimte in de kelder

Parkeren
Bij het gehuurde kunnen parkeerplaatsen aangeboden worden op eigen terrein conform parkeernorm 1:50.

Locatiegegevens
De Stadionweg is de doorgaande weg van de snelweg A15/A16 naar de Kop van Zuid en Rotterdam Centrum. Hierdoor is het bedrijfspand ideaal bereikbaar zowel met de auto als met openbaar vervoer. Een tramhalte is gelegen nabij het pand. De Veranda is een moderne gebiedsontwikkeling met horeca, detailhandel, bioscoop, appartementen en een parkeergarage. Het is een levendig gebied tussen de Maas en stadion De Kuip. Aan de Stadionweg zijn diverse bedrijven alsmede grootschalige detailhandel (Woonboulevard) bedrijven gevestigd.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:
• centrale afgesloten entree op de begane grond;
• ruim representatief trappenhuis;
• kunststof kozijnen met dubbel glas;
• hoge systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• eigen meterkast met elektra- en gasmeter alsmede aansluiting KPN;
• kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefonie;
• eigen dames en herentoilet;
• eigen pantry;
• kantine ruimte voorzien van keuken;
• c.v. combi installatie v.z.v. radiatoren per verdieping;
• brievenbus op de begane grond;
• afgesloten parkeerterrein;
• kelderruimte voor archief en patchkast.

Verhuurder biedt huurder de mogelijkheid om in samenspraak het oplever- en afwerkingsniveau van de ruimte naar wens te bepalen.

Huurprijs
Kantoorruimte : € 110,– per m² per jaar exclusief b.t.w.
Archiefruimte : € 13,– per m² per jaar exclusief b.t.w.
Parkeerplaatsen : € 700,– per plaats per jaar exclusief b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar.

Oplevering
Per direct.

Voorschot servicekosten
Er is sprake van vaste servicekosten van € 15,– per m² voor onderhoud van het pand, c.v.-installatie en BMC, verzekering en glasbewassing. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en schoonmaak van het gehuurde en de in het gehuurde aanwezige installaties. Ten behoeve van gas en elektra betaald huurder een voorschotbedrag van € 70,– per m² per jaar exclusief b.t.w. Er is een tussenmeter voor elektra aanwezig.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel B.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte dient huurder een bankgarantie c.q. een waarborgsom te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal btw in rekening worden gebracht. Indien btw niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015. Met bijbehorende algemene voorwaarden en aangevuld met de bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 110 /m2/jaar

Servicekosten € 85 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 630 m2 (in units vanaf 380 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag