Fascinatio Boulevard 204, Rotterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Fascinatio Boulevard 204

Omschrijving

Work, meet & unwind
Work
Nu al een landmark in Rotterdam. Meer dan 23.000 vierkante meter pal aan de A16. Multi-tenant building van het hoogste niveau. Superieur afgewerkt: luxueus, eigentijds, stoer. Voor bedrijven die een statement willen maken. Ready for the next level? Make your mark.

Meet
In The Mark ontmoeten bevlogen starters en ervaren doorzetters elkaar. Hier creëren zij new business en delen zij passie, ideeën en kennis. Geschikt voor meetings van elke omvang. Snel de koppen bij elkaar of uitgebreid brainstormen. Een plek die inspireert: ondernemen met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Meet me in The Mark.

Unwind
The Mark is niet strictly business. En al helemaal geen business as usual. The Mark biedt alles om work & play te combineren. Denk aan een goede koffiebar, een uitstekend restaurant en prettige faciliteiten voor als het werk erop zit. Een plek om te knallen, in alle opzichten. Relax & reload in The Mark.

Algemeen
Het prominent gelegen kantoorgebouw “The Mark” beschikt in totaal over 22.795 m² vloeroppervlak. Het gebouw bestaat uit twee bouwdelen welke door middel van een centraal atrium met elkaar verbonden zijn. In de geluidswal onder het gebouw ligt een ruime parkeergarage ten behoeve van de huurders en de bezoekers. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en zijn eigentijdse uitstraling is “The Mark” een van de meest hoogwaardige kantoorgebouwen in Rotterdam.

Op het park is het gebouw gesitueerd direct langs de rijksweg A16, aan de voet van de Van Brienenoordbrug. Willis Towers Watson, Refresco, Baker Tilly Berk en Nielsen/Point Logic zijn reeds in het gebouw gevestigd en zijn middels naamsaanduiding zichtbaar vanaf de A16.

Services
The Mark is onlangs volledig gerestyled naar een full-service kantoorgebouw met meer dan alleen kantoorruimte. Hierbij is het gebouw voorzien van onder andere:
– hoogwaardige entreehal waarin bezoek wordt ontvangen door hostesses en waar gebruikers en bezoekers van het gebouw onder het genot van een kop koffie informeel elkaar kunnen ontmoeten;
– ruim opgezet restaurant gelegen op de 3e verdieping waar gebruikers van het gebouw een gezonde lunch kunnen bestellen alsmede informeel kunnen overleggen.
– moderne vergaderkamers gelegen op de eerste etage.

Indeling
Er zijn nog maar enkele etages voor de verhuur beschikbaar in kantoorgebouw “The Mark”, te weten:

2e etage toren A: ca. 1.275 m²
5e etage Toren A: ca. 1.062 m²
6e etage toren B: ca. 1.184 m²

Derhalve is momenteel circa 3.521 m² v.v.o. kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. Voornoemde metrages zijn vastgesteld conform NEN 2580.

Parkeren
De onder het gebouw gelegen en daartoe behorende ruim opgezette parkeergarage biedt de huurders van kantoorgebouw “The Mark” de mogelijkheid om parkeerplaatsen te huren op basis van een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 47 m² v.v.o kantoorruimte.

Locatiegegevens
Kantoorgebouw “The Mark” is uitstekend bereikbaar. De nabijheid van de A16, met een eigen oprit naar Brainpark III zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid per auto. Op korte rijafstand is het vliegveld ‘Rotterdam-The Hague Airport’ gelegen, met zijn directe verbindingen naar meer dan 40 bestemmingen in en buiten Europa, waaronder Londen City, Manchester, München, Rome en Barcelona. Ook per openbaar vervoer is het gebouw uitstekend bereikbaar door zijn ligging op korte loopafstand van het metrostation “Kralingse Zoom”, vanaf waar je binnen enkele minuten in het centrum van Rotterdam bent.

ESG
In The Mark wordt actief geïnvesteerd in de implementatie van ESG-initiatieven. Enkele hoogtepunten van deze initiatieven omvatten:

* BREEAM NL-In Use certificering: het gebouw heeft met succes het BREEAM NL-In Use certificaat ‘Very Good’ behaald;
* Energielabelverbetering: The Mark heeft een significante upgrade ondergaan van een EPA-U energielabel A naar het niveau A++;
* LED-verlichting met sensordetectie: geïnstalleerd in de algemene ruimten, de parkeergarage en de buitengevel;
* Laadvoorzieningen: 46 parkeerplekken met laadpalen voor elektrische voor auto’s en specifieke laadpunten voor fietsen;
* Artificial Intelligence systeem ‘Brainbox’: een geavanceerd AI-systeem dat is gekoppeld aan het gebouwbeheersysteem ter optimalisering en verduurzaming van het klimaat;
* Nieuw representatief vergadercentrum: een centrale ontmoetingsplaats voor alle huurders, ontworpen om het gebruik van kantoormeters te optimaliseren en duurzamer te maken.
* De duurzame warmtekoudeopslag (WKO) van The Mark wordt momenteel verder verduurzaamd door grootschalig onderhoud.

Huurprijs
Kantoorruimte
Vanaf € 185,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met b.t.w. en servicekosten.

Parkeerplaatsen
€ 1.250,- per plaats per jaar te vermeerderen met b.t.w.

Huurtermijn
5 jaar, waarna telkenmale verlengd voor aansluitende periode van 5 jaar.

Voorschot servicekosten
€ 60,- per m² per jaar te vermeerderen met b.t.w.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A++.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden inclusief b.t.w.

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 185 /m2/jaar

Servicekosten € 60 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 3.521 m2 (in units vanaf 1062 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 3 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag