Endegeesterstraatweg 5

Uitgelichte services

 • Flexibele huurtermijnen

  Je kan hier eenvoudig op en afschalen wanneer jouw bedrijf groeit

 • Pantry

  Je beschikt over je eigen/gedeelde keuken om zelf een kop koffie te zetten

Omschrijving

Het betreft hier circa 2.097 m² b.v.o. kantoorruimte gelegen in het voormalige ‘Receptiegebouw’ met een fantastisch uitzicht op het kasteel ‘Endegeest’. Het object is omstreeks 1930 gebouwd bestaat uit drie bouwlagen en heeft een imposante uitstraling welke past in de omgeving. Het pand is gelegen op het prachtige landgoed ‘Endegeest’ op de grens met Leiden aan de Endegeesterstraatweg 5 te Oegstgeest.

LOCATIE
De omgeving van Landgoed Endegeest wordt gekenmerkt door haar parkachtige structuur. Naast een aantal omliggende panden is ook kasteel ‘Endegeest’ gesitueerd op het landgoed. Vanaf de Endegeesterstraatweg is het terrein bereikbaar. De locatie ligt direct naast het Bio Science Park waar zich diverse bedrijven en de Universiteit hebben gevestigd.
Op loopafstand bevindt zich de winkelstraat ‘De Kempenaerstraat’.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
De locatie staat door middel van de Endegeesterstraatweg en Rijnzichtweg direct in verbinding met de Rijksweg A44 (Den Haag-Amsterdam).

Per openbaar vervoer:
In de directe omgeving zijn halteplaatsen van de buslijnen 20, 21, 57, 164 en 386 die onder andere verbinding hebben met het NS Station Leiden CS.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel circa 2.097 m² beschikbaar.

PARKEREN
Op eigen terrein.

HUURPRIJS
Nader overeen te komen.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
In ieder geval voorzien van onder andere:
– Sanitaire voorzieningen;
– Pantryvoorzieningen;
– Verwarming.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
In overleg.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

Lees meer Lees meer

Locatie en bereikbaarheid

 • Auto
 • Nabij bus
 • Nabij trein

BEREIKBAARHEID Per auto: De locatie staat door middel van de Endegeesterstraatweg en Rijnzichtweg direct in verbinding met de Rijksweg A44 (Den Haag-Amsterdam). Per openbaar vervoer: In de directe omgeving zijn halteplaatsen van de buslijnen 20, 21, 57, 164 en 386 die onder andere verbinding hebben met het NS Station Leiden CS.

Parkeermogelijkheden

 • Eigen terrein

Faciliteiten

 • Flexibele huurtermijnen
 • Pantry

Plan een bezichtiging of stel een vraag