Rivium Westlaan 19, Capelle aan den ijssel | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Rivium Westlaan 19

Omschrijving

Algemeen
Het Villapark Rivium Parc Royale omvat een 10-tal kleinschalige gebouwen gelegen op een parkachtige omgeving op bedrijventerrein Businesspark Rivium. De kantoorvilla’s zijn omgeven door water en groen, waardoor een relaxmoment met frisse neus tijdens de koffiebreak of lunch uitstekend tot de mogelijkheden behoort. De kantoren worden per gebouw of per etage verhuurd in casco gerenoveerde staat of in huidige staat met een goed bruikbaar inbouwpakket.

Huurders op het park kunnen tegen betaling gebruik maken van voorzieningen als een bedrijfsrestaurant en vergaderfaciliteiten. Het kantoorvilla park gelegen aan de Rivium Westlaan 1-19 bevindt in de agglomeratie Rotterdam, direct aan de A16 (Rotterdam-Dordrecht-Breda) aan de voet van de Van Brienenoordbrug.

Het Villapark Rivium Parc Royale is als campus gebouwd en bestaat uit 10 kantoorvilla’s, ieder met een hoogwaardig opleverniveau en omsloten door een eigen afgesloten parkeerterrein.

De panden worden bij oplevering grondig gerenoveerd en sluiten aan op de wensen van deze tijd, waaronder een energielabel A, veel indelingsmogelijkheden, moderne en inspirerende werkplek, vele faciliteiten in de buurt, goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid met openbaar vervoer.

Locatiegegevens
Bedrijvenpark Rivium is direct aangesloten op de A16. Hierdoor is de bereikbaarheid uitstekend en zijn er snelle verbindingen naar Rotterdam centrum, Rotterdam -The Hague Airport (15 km), Breda, Den Haag, Utrecht, Dordrecht, enz.

Per openbaar vervoer is Rivium eveneens goed bereikbaar. Er is een eigen parkshuttle met een halte op 100 meter van het gebouw die het park verbindt met metrostation Kralingse Zoom (8 min.) en Fascinatio / Brainpark III. Daarnaast wordt de parkshuttle de komende tijd verbonden met de waterbus die ook op Rivium een halte zal hebben. Metrostation Capelsebrug is op korte afstand gelegen en met buslijnen 97 en 98 verbonden met Rivium. Daarnaast is het Rivium bereikbaar per watertaxi.

Overnachten kan bij het nabij gelegen Novotel en natuurlijk bij de diverse 3 tot 5 sterren hotels in de stad. De Erasmus Universiteit ligt op een paar minuten afstand. Het centrum van Rotterdam is binnen 15 autominuten te bereiken. Luchthaven Schiphol is vanaf het centraal station binnen 30 minuten te bereiken. Meer informatie over het Rivium en gevestigde bedrijven is te vinden op www.rivium.eu.

Indeling
Op Villapark Rivium Royale is momenteel beschikbaar:

Gebouw D
Circa 350 m² kantoorruimte begane grond.

Parkeren
Op eigen (afsluitbaar terrein) terrein zijn op basis van een parkeernorm van 1:50 voldoende parkeerplaatsen voor de verhuur beschikbaar. In de directe omgeving kan men langs de openbare weg gratis parkeren in businesspark Rivium.
Op het eigen terrein zijn tevens laadpalen aanwezig.

Voorzieningen
Het object zal casco in gerenoveerde staat worden opgeleverd inclusief:
– doorzichtige glazen personenlift;
– Braziliaans granieten buitengevel;
– centrale verwarming en luchtbehandeling per ruimte regelbaar;
– te openen ramen;
– alarminstallatie;
– toegangscontrole systeem;
– nieuwe systeemplafonds met ingebouwde LED-verlichtingsarmaturen;
– pantry aansluiting per verdieping;
– twee toiletgroepen per verdieping;
– geëgaliseerde vloeren gereed voor vloerbedekking.

Overige faciliteiten
Huurder kan gebruikmaken van bedrijfsrestaurant/catering in één van de gebouwen op de campus. Tevens zijn er diverse moderne vergaderfaciliteiten/-training op de campus aanwezig, welke tegen een vergoeding per dagdeel gebruikt kan worden.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 160,– per m² per jaar, exclusief servicekosten en b.t.w.

Parkeerplaatsen
€ 850,– per parkeerplaats per jaar exclusief b.t.w. en servicekosten.

Huurtermijn
In overleg, in de basis vanaf 5 jaar.

Servicekosten
Een vast bedrag aan servicekosten van € 65,– per m² per jaar, exclusief b.t.w. voor onder andere de navolgende leveringen en diensten:
– gas;
– water;
– elektra;
– glasbewassing en dergelijke;
– onderhoud installaties (luchtbehandeling, sprinkler, alarm, brandmeldinstallatie, liften).

EPC
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel A.

Oplevering
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Betalingen
Huur, servicekosten en b.t.w. per maand vooruit.

Huurgarantie
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief b.t.w.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Over de huurprijs zal b.t.w. in rekening worden gebracht. Indien b.t.w. niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijzen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 160 /m2/jaar

Servicekosten € 65 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 350 m2 (in units vanaf 350 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag