Zuidzijde Haven 39, Bergen op Zoom | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Zuidzijde Haven 39

Uitgelichte services

 • WiFi

  Je kan hier gebruik maken van het lokale internet

 • 24H toegang

  Je heb 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoor

 • Coffee Corner

  Geniet dagelijks van een heerlijk cappuccino en praat gezellig bij met je collega’s

 • Flexibele huurtermijnen

  Je kan hier eenvoudig op en afschalen wanneer jouw bedrijf groeit

 • Lounge

  Naast werk kan je heerlijk ontspannen in de loungeruimte

 • Pantry

  Je beschikt over je eigen/gedeelde keuken om zelf een kop koffie te zetten

Omschrijving

Welkom bij De Suikerfabriek, een uniek belevingscentrum gevestigd in het historische Havenkwartier van Bergen op Zoom. Ons monumentale gebouw heeft een prachtig gerestaureerd exterieur, terwijl het interieur een moderne en verrassende vormgeving heeft. Dit biedt ruimte aan diverse ondernemingen die hier een thuis vinden.

Bergen op Zoom is een stad met een rijk verleden en een prachtige omgeving om in te werken. De Suikerfabriek, voorheen bekend als Interium, is gunstig gelegen op slechts 10 minuten loopafstand van het centrum. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar (tegen betaling) bij ons belevingscentrum.

Ons gebouw is speciaal ontworpen om verschillende bedrijven te huisvesten in een prettige werkomgeving. Het bestaat uit diverse afsluitbare kantoorunits, variërend in grootte van 10 tot 150 vierkante meter. Hierbij hanteren we een unieke filosofie: door gezamenlijk gebruik te maken van diverse faciliteiten kunnen we de kosten laag houden en stimuleren we interactie tussen bedrijven. Onze gezamenlijke faciliteiten omvatten onder andere een ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten, keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, airconditioning, 24-uurs toegang, rolstoeltoegankelijkheid, verwarming en een gezellig koffieplein.

De Suikerfabriek is een bruisend belevingscentrum met een diversiteit aan bedrijven uit verschillende branches. Het hebben van een kantoorruimte in ons centrum geeft u een voorsprong op de concurrentie, aangezien dagelijks vele potentiële klanten uw deur passeren. Bovendien is ons gebouw geschikt voor elke branche en kunt u al een kantoorruimte huren vanaf 10 vierkante meter. Het concept is zo opgezet dat u met minimale kosten kunt genieten van een prachtige locatie die de uitstraling heeft van een hoogwaardig belevingscentrum, compleet met alle voorzieningen die het werken praktisch en aangenaam maken.

Huren bij De Suikerfabriek betekent dat u het beste visitekaartje voor uw bedrijf heeft. U kunt werken en uw klanten ontvangen in een representatief gebouw met een prettige werkomgeving. Bovendien bieden we ruime betaalde parkeergelegenheid tegen een gunstig tarief. Bij Easyspaces, de verhuurder van onze units, huurt u all-inclusive. Dit betekent dat u niet alleen de kantoorunit huurt, maar ook gratis gebruik kunt maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, telefooncentrale, ontvangst en doorsturen van uw bezoekers door de receptioniste, postfaciliteiten, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor bezoekers en nood-backupsysteem. Daarnaast kunt u bijna gratis (administratiekosten) alle vergaderruimtes in alle panden van Easyspaces boeken wanneer u maar wilt. Flexibiliteit is een kernwaarde bij De Suikerfabriek. U kunt bij ons terecht voor flexibele werkplekken en kantoorruimtes die per uur, dag, dagdeel, week of maand te huur zijn.

Bij het huren van een unit in De Suikerfabriek profiteert u van diverse voordelen. Allereerst zijn onze ruimtes compleet gestoffeerd, waardoor u direct aan de slag kunt zonder extra zorgen. De huurprijs van de unit is afhankelijk van de oppervlakte, zodat u een ruimte kunt kiezen die past bij uw behoeften. Bovendien zijn de meeste units voorzien van een efficiënt airconditioningsysteem, wat zorgt voor een aangename werkomgeving.

Bij De Suikerfabriek hanteren we een transparant kostenmodel. U betaalt geen extra kosten zoals onroerendezaakbelasting, energiekosten en personeelskosten voor de receptie. In plaats daarvan betaalt u eenmalige facilitaire opstartkosten, waarbij faciliteiten zoals bewegwijzering en koppeling met de telefooncentrale zijn inbegrepen.

Kortom, De Suikerfabriek biedt u de ideale werkomgeving. Hier kunt u werken in een representatief gebouw met een professionele uitstraling. Met ruime parkeergelegenheid, moderne faciliteiten en een breed scala aan voorzieningen zorgen we ervoor dat uw bedrijf direct een voorsprong heeft op de concurrentie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van werken bij De Suikerfabriek. Samen creëren we een inspirerende en productieve omgeving voor uw bedrijf.

Lees meer Lees meer

Locatie en bereikbaarheid

 • Auto
 • Fiets
 • Nabij bus

Parkeermogelijkheden

 • Eigen terrein

Faciliteiten

 • WiFi
 • 24H toegang
 • Coffee Corner
 • Flexibele huurtermijnen
 • Lounge
 • Pantry
 • Vergaderruimtes
 • Lift

Plan een bezichtiging of stel een vraag