Zuidzijde Haven 39

Uitgelichte services

 • Coffee Corner

  Geniet dagelijks van een heerlijk cappuccino en praat gezellig bij met je collega’s

 • Flexibele huurtermijnen

  Je kan hier eenvoudig op en afschalen wanneer jouw bedrijf groeit

 • Pantry

  Je beschikt over je eigen/gedeelde keuken om zelf een kop koffie te zetten

 • Vergaderruimtes

  Er zijn diverse vergaderruimtes die je kan huren voor eigen gebruik

 • WiFi

  Je kan hier gebruik maken van het lokale internet

Omschrijving

De Suikerfabriek
De Suikerfabriek is een belevingscentrum gevestigd in een historisch gebouw in het Havenkwartier van Bergen op Zoom.
Het exterieur van dit monumentale gebouw is in de oude staat hersteld en het interieur heeft een eigen vormgeving gekregen op zodanige wijze dat het modern en verrassend interieur ruimte biedt aan vele verschillende ondernemingen. Bergen op Zoom is een historische vestingstad met een rijk verleden en een prachtige omgeving om te werken. De Suikerfabriek, voorheen Interium, is makkelijk te bereiken en ligt op 10 minuten loopafstand van het centrum van Bergen op Zoom. Voor de belevingscentrum is een ruim aantal parkeerplaatsen aanwezig (betaald).
Uniek concept met een eigen stijl
Het gebouw is ontworpen om meerdere bedrijven te huisvesten in een prettige werkomgeving. Het bestaat uit een aantal afsluitbare kantoor-units van 10 tot 150 m2. Er zit een hele filosofie achter dit concept. Door gezamenlijk gebruik te maken van diverse faciliteiten worden de kosten laag gehouden en komen verschillende bedrijven met elkaar in contact. De gezamenlijke faciliteiten bestaan o.a. uit: een ontvangsthal met bemande receptie, vergaderruimten, keuken, toiletten, telefoniste, telefooncentrale, verwarming, koffieplein enz.
Belevingscentrum met diversiteit van bedrijven
Belevingscentrum De Suikerfabriek is de ontmoetingsplaats van allerlei bedrijven met een verscheidenheid aan branches. Het hebben van een kantoor in De Suikerfabriek geeft u een voorsprong op uw concurrentie, vanaf de eerste dag heeft u een professionele uitstraling met uw huisvesting. Dagelijks komen er allerlei klanten van uw buren uw deur langslopen, dit geeft u ook een voorsprong tegenover uw concurrentie.
Het gebouw is geschikt voor iedere branche
U kunt afmetingen van kantoorruimte huren vanaf 10 vierkante meter. Het concept is zo opgezet dat u met minimale kosten een ruimte heeft in een prachtig gebouw met de uitstraling van een prettige belevingscentrum. Met alle voorzieningen die het werken praktisch en aangenaam maken.
Huren bij De Suikerfabriek
Het beste visitekaartje voor uw bedrijf. Werken en uw klanten ontvangen in dit representatief gebouw en een prettige werkomgeving. Er is ruim voldoende betaalde parkeerruimte tegen een zeer gunstig tarief voor de deur.
Bij Easyspaces huurt u all-in, dat betekend dat u niet alleen uw unit huurt maar ook gratis gebruik kan maken van de openbare ruimtes, koffie en thee, toiletten, telefooncentrale, ontvangst en doorsturen van uw bezoekers door de receptioniste, postfaciliteit, stoffering, basisverlichting, draadloos internet voor bezoekers en nood-backup systeem, schoonmaak van openbare ruimtes, vuilafvoer, verwarming en verlichting. Daarnaast kunt u bijna gratis (administratiekosten) alle vergaderruimtes in alle panden van Easyspaces boeken wanneer u wilt.
Ook zijn er in belevingscentrum De Suikerfabriek flexibele werkplekken en kantoorruimtes te huur per uur, dag, dagdeel, week of maand.
U betaalt een totaal bedrag voor alle voorzieningen en bijkomende kosten, dus u krijgt geen extra kosten zoals onroerend zaakbelasting, energiekosten en personeelskosten voor de receptie.
• De ruimtes zijn compleet gestoffeerd
• De huurprijs voor de unit is afhankelijk van de oppervlakte van de unit.
• De meeste units zijn voorzien van een airco systeem.
• Geen extra kosten, enkel eenmalige facilitaire opstartkosten, bewegwijzering, koppeling telefooncentrale enz.

Lees meer Lees meer

Parkeermogelijkheden

 • Eigen terrein

Faciliteiten

 • Coffee Corner
 • Flexibele huurtermijnen
 • Pantry
 • Vergaderruimtes
 • WiFi

Plan een bezichtiging of stel een vraag