Poortweg 1, Bergen op Zoom | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Poortweg 1

Uitgelichte services

 • 24H toegang

  Je heb 24 uur per dag toegang tot je eigen kantoor

 • Coffee Corner

  Geniet dagelijks van een heerlijk cappuccino en praat gezellig bij met je collega’s

 • Flexibele huurtermijnen

  Je kan hier eenvoudig op en afschalen wanneer jouw bedrijf groeit

 • Lounge

  Naast werk kan je heerlijk ontspannen in de loungeruimte

 • Vergaderruimtes

  Er zijn diverse vergaderruimtes die je kan huren voor eigen gebruik

 • WiFi

  Je kan hier gebruik maken van het lokale internet

Omschrijving

Welkom bij De Poort van Berrege office and storage, gelegen in het Waterfront-Industriegebied. Dit pand biedt een unieke combinatie van kantoor-/bedrijfsunits en opslagruimtes, wat het bijzonder maakt. Een groot voordeel is dat er gratis parkeerplaatsen op het terrein beschikbaar zijn voor u en uw klanten. De Poort van Berrege is gemakkelijk bereikbaar en straalt zowel sfeer als professionaliteit uit. Bovendien is deze locatie rolstoeltoegankelijk met brede gangen en een aangepaste entree.

De Poort van Berrege biedt de mogelijkheid om zowel een kantoor-/bedrijfsunit als een opslagruimte in hetzelfde gebouw te huren. Met diverse soorten opslagruimtes die gecombineerd kunnen worden met of zonder kantoorunit, zijn er talloze mogelijkheden voor uw bedrijf. U kunt uw werkplek inrichten en Easyspaces zorgt voor de rest. Onze locatie op het industrieterrein van Bergen op Zoom biedt kantoor-/bedrijfsunits en opslagruimtes aan, ideaal voor bedrijven die behoefte hebben aan beide faciliteiten onder één dak. Maar zelfs als u alleen een kantoorunit nodig heeft, biedt ons pand nog steeds veel mogelijkheden voor uw bedrijf.

Het concept van onze panden is gebaseerd op het gezamenlijk gebruik van diverse faciliteiten, waardoor onze kosten laag blijven en bedrijven uit verschillende branches met elkaar in contact komen. Dit contact kan veel opleveren voor uw bedrijf, zoals uitbreiding van uw netwerk of samenwerkingen met andere bedrijven. Onze gezamenlijke faciliteiten omvatten onder andere vergaderruimtes, een volledig ingerichte keuken, toiletten, airco, 24hr toegang, rolstoeltoegankelijkheid, verwarming en schoonmaak van de openbare ruimtes.

Bij ons kunt u al een kantoorruimte huren vanaf 10 vierkante meter. We streven ernaar om ruimtes aan te bieden tegen minimale kosten. Daarnaast zijn er diverse opslagruimtes van verschillende groottes beschikbaar. Ons pand, gelegen op het industrieterrein van Bergen op Zoom, straalt een professionele en sfeervolle uitstraling uit. Het biedt alle voorzieningen die het werken praktisch en aangenaam maken. Voor elk bedrijf hebben we een passende formule.

Door de aanwezigheid van een vergaderruimte ontvangen we regelmatig externe bedrijven en klanten van interne bedrijven. Dagelijks passeren allerlei klanten van uw buren uw deur, wat u een voorsprong geeft ten opzichte van uw concurrentie. U kunt ook uw vergaderingen plannen in een van onze andere panden en profiteren van direct contact met alle bedrijven binnen Easyspaces. Hierdoor ontstaan interessante samenwerkingen en uitgebreide netwerken tussen verschillende branches van onze huurders. Het gebouw biedt een sfeervolle en professionele werkomgeving, het beste visitekaartje voor uw bedrijf.

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op het terrein van De Poort van Berrege voor zowel u als uw klanten. Bij het huren van een kantoor-unit of kantoorruimte krijgt u niet alleen de ruimte zelf, maar ook een scala aan extra voorzieningen, waaronder stoffering en basisverlichting, draadloos internet voor bezoekers met een noodback-up systeem, een code voor de centrale alarminstallatie en 24/7 toegang tot het pand met uw eigen sleutel en code. Daarnaast zorgen wij voor de schoonmaak van de openbare ruimtes en heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van al onze vergaderruimtes. Verder worden de kantoor- en openbare ruimtes verwarmd en verlicht, wordt huishoudelijk en kantoorafval afgevoerd, zijn de Buma Stemra rechten inbegrepen en worden onroerende zaakbelasting en precariorechten door ons gedekt. Het huren van een ruimte bij ons is mogelijk vanaf 1 jaar, en de genoemde bedragen zijn exclusief BTW, waarbij u de keuze heeft om de huurprijs met of zonder BTW te opteren. Voor verdere voorwaarden verwijzen wij u graag naar het contract.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om alleen een opslagruimte van verschillende groottes te huren. Bovendien hebben we flexibele werkplekken en kantoorruimtes beschikbaar voor verhuur per uur, dag, dagdeel, week of maand. Bij ons betaalt u een totaalbedrag voor alle voorzieningen en bijkomende kosten, waardoor u geen extra kosten heeft zoals onroerend zaakbelasting, energiekosten en personeelskosten voor de receptie. Onze ruimtes zijn compleet gestoffeerd en de huurprijs is afhankelijk van de oppervlakte van de unit. Wij brengen alleen eenmalige facilitaire opstartkosten, bewegwijzering, enz. in rekening, zonder verborgen kosten.

Bij De Poort van Berrege creëren we een werkomgeving die zowel sfeervol als professioneel is. Onze locatie op het industrieterrein van Bergen op Zoom biedt een uitstekende balans tussen functionaliteit en esthetiek. Bovendien bevordert het concept van gedeelde faciliteiten en het netwerken binnen ons Easyspaces-ecosysteem de samenwerking en groei tussen bedrijven uit verschillende branches.

Wacht niet langer en maak van De Poort van Berrege uw ideale zakelijke locatie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een bezichtiging te plannen.

Lees meer Lees meer

Locatie en bereikbaarheid

 • Auto
 • Fiets
 • Nabij bus

Parkeermogelijkheden

 • Eigen terrein
 • Openbare weg

Faciliteiten

 • 24H toegang
 • Coffee Corner
 • Flexibele huurtermijnen
 • Lounge
 • Vergaderruimtes
 • WiFi
 • Pantry

Plan een bezichtiging of stel een vraag