Kantoorruimte huren Bruinevisstraat 32, Bergen op Zoom | Deskfinder.nl

Bruinevisstraat 32

Omschrijving

De Melkfabriek is een uniek gebouw met meerdere behandelruimtes gevestigd in één van de historische gebouwen in het Havenkwartier van Bergen op Zoom.
Het exterieur van dit monumentale gebouw is in de oude staat hersteld en binnen is er een modern interieur gerealiseerd met een volledig Domotica systeem. De Melkfabriek biedt ruimte aan meerdere ondernemingen met een medische of paramedische achtergrond.

Concept:
Vlakbij de gedempte haven vinden we de Bruinevisstraat. In de vijftiger jaren werd er een Melkfabriek geopend. Ook op andere plaatsen, zoals in de Koepeldwarsstraat werd melk verwerkt. Toch is het gebouw De Melkfabriek aan de Bruinevisstraat een fraai voorbeeld van architectuur en nijverheid uit die periode. Met de nieuwe bestemming (een bedrijfsverzamelgebouw voor ondernemingen in de zorg- en wellness-branche) wordt er recht gedaan aan hetgeen dit gebouw toekomt: behoud!
Unieke formule
Toen de toenmalige gebruikers van het gebouw van de voormalige Melkfabriek vertrokken, zag ondernemer Peter Verswijver zijn kans schoon. Eerder verbond hij zijn naam aan De Suikerfabriek (voorheen Interium), ook gelegen in het Havenkwartier, nu gaat hij invulling geven aan De Melkfabriek. “Het feit dat we rekening moeten houden met het bestemmingsplan, bood ook direct toegang tot een unieke formule,” vertelt Peter voor de uitvoering. “We willen startende ondernemers in de zorg-, welzijn- en wellness-industrie een steuntje in de rug geven door goed te faciliteren.
Je kunt hierbij denken aan verhuur van moderne efficiënte bedrijfsruimten, spreek- en wachtruimtes, enz. Door algehele kosten gezamenlijk te dragen kunnen we aanzienlijke besparingen aanbrengen. Bovendien ontvangen starters korting op de huurprijs. Vanzelfsprekend biedt een bedrijfsverzamelgebouw met gelijkgezinden grote voordelen. Zo kunnen huurders kennis delen, samenwerken of simpelweg terugvallen op collega’s.”
“De nieuwe vestigers gaan werken in een inspirerende industriële omgeving,” aldus Peter Verswijver. “De grote ruimte biedt heel veel mogelijkheden, maar de authentieke details willen we graag behouden. We behouden de prachtige stalen ramen, de oude tegelwerken en de aparte trappen. Het is cultureel erfgoed, ofschoon het gebouw nog niet zó oud is. Bij de uiteindelijke invulling hoop ik zoveel mogelijk met de toekomstige huurders te kunnen overleggen. Bedrijfsruimten zijn er al vanaf 12m2, waarbij klanten ontvangen kunnen worden in speciaal daarvoor bestemde ruimten. Ook de vergaderruimtes kennen een gezamenlijk gebruik, alsmede diverse wachtruimtes, de receptie en sanitaire voorzieningen.”
U huurt een unit en krijgt daarbij het gebruik over 200 m2 (spreekkamer, keuken, receptieruimte, wachtruimte, toiletten, enz.).
• Stoffering en basisverlichting.
• Draadloos internet voor bezoekers en noodbackup-systeem.
• Code voor centrale alarminstallatie.
• Huurders kunnen het pand 24 uur per dag met eigen sleutel en code betreden.
• Schoonmaak openbare ruimten. Gehuurde ruimte zelf te regelen of het schoonmaakbedrijf.
• Gebruik van al onze vergaderruimtes.
• Verwarming en verlichting van de kantoor- en de openbare ruimtes.
• Vuilafvoer huishoudelijk- en kantoorafval.
• Onroerende zaakbelasting en precariorechten.
• Vanaf 1 jaar huren.
• Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW, de huurprijs is te opteren zonder of met BTW.
• Verdere voorwaarden: zie contract.
Energiezuinig
Het gebouw wordt energiezuinig gebouwd met lage temperatuur vloerverwarming welke geschikt is voor zonnecollectoren. Tevens is het gehele gebouw voorzien van een geavanceerd Domotica-systeem, dit systeem zorgt ervoor dat het gebouw zeer energiezuinig gestuurd wordt en de bediening alle voorzieningen in het gebouw zeer simpel en overzichtig maakt.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 100 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 125 m2 (in units vanaf 12 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag