Grasweg 54

Omschrijving

Object
De betreffende commerciële unit is onderdeel van de Kop Grasweg ontwikkeling, een geheel nieuwe stadswijk gelegen aan het IJ.

Buiksloterham aan het IJ wordt de komende jaren getransformeerd tot een aantrekkelijk gebied om te wonen, werken en recreëren. Een groot onderdeel hiervan is de ontwikkeling ‘Kop Grasweg’, gelegen op de grens van het gebied ‘Overhoeks’. Vastgoed ontwikkelaars Amvest en COD ontwikkelen hier gezamenlijk een levendig woon- en werkgebied met ruim 300 zeer luxe appartementen en 4.000 m² commerciële ruimte.

Het object is goed te bereiken met het openbaar vervoer of eigen vervoer. Tevens is het object voorzien van 3 parkeerplaatsen met eigen toegang.

Vloeroppervlakte
Het object wordt als geheel verhuurd, 314 m² commerciële ruimte.

Lengte: 32 M
Breedte: 12,5 M

Huurprijs
€ 275,- per m² per jaar, exclusief BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Huurtermijn
5+5 jaar.

BEREIKBAARHEID

Per openbaar vervoer
Het Amsterdam Centraal Station is gelegen op 10 minuten afstand, waar de pont ‘Buiksloterham’ vertrekt. Op de kop van de Grasweg vertrekt de pont doordeweeks ieder kwartier richting de pontsteiger. Tevens is de metrohalte ‘Noorderpark’ van de Noord-Zuidlijn op loopafstand gelegen, vanwaar de Zuidas binnen 13 minuten te bereiken is.

Per auto
Per auto is de locatie via de IJ-tunnel en de s116 zeer goed te bereiken.

Per fiets
De gehele oeverzijde van het IJ wordt aangepast en hier zal men een doorgaand park realiseren waar je langs het water kunt wandelen en sporten. Hierdoor zal de Kaap per fiets ook gemakkelijk te bereiken zijn.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 275 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 314 m2 (in units vanaf 314 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 1 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag