Westerstraat 242, Amsterdam | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Westerstraat 242

Omschrijving

Het betreft hier een zeer nette commerciële ruimte, welke is gelegen op de begane grond van de Westerstraat 242H in de Jordaan. Deze unieke plek biedt een kans om deel uit te maken van een van de meest geliefde en bruisende buurten van Amsterdam.

Het object bestaat uit ca. 43 m², verdeeld over een grote ruimte welke doorloopt tot de achtergevel, een aparte ruimte van ca. 9 m² aan de achterzijde, een badkamer en een toilet. De object is ruim ingedeeld en beschikt onder andere over een volledig uitgeruste keuken en een achtertuin, welke ook via de doorgang aan de rechterzijde te betreden is. In 2020 is het object volledig gerenoveerd, waardoor het zich in een zeer goede staat verkeert.

Het object is goed bereikbaar. Tramhalte Marnixplein is op twee minuten loopafstand gelegen, met directe verbindingen naar het Museumplein en Station Zuid.

INFORMATIE
Vloeroppervlakte
Totaal ca. 43 m² v.v.o. aan commerciële ruimte beschikbaar, gelegen op de begane grond.

Huurprijs
€ 1.500.- per maand, excl. BTW.

Servicekosten
Geen. Huurder is zelf verantwoordelijk voor gas, water, licht en internet.

Aanvaarding
Het object is beschikbaar per 1 januari 2024.

Bestemming
Kantoor en detailhandel.

Huurtermijn
In overleg.

BEREIKBAARHEID
Per openbaar vervoer
Het object is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Op slechts 1 minuut loopafstand bevindt zich de tram- en bushalte. Hier vertrekt onder andere tramlijn 5, die u in de richting van Amsterdam Zuid, Zuidas en Stadshart Amstelveen brengt.

Per auto
Er is een uitstekende verbinding met de binnenring zodat het object ook met de auto goed bereikbaar is. De ringweg A10 is binnen een kwartier bereikt. De A10 is gelinkt aan de autosnelweg de A9 (richting Haarlem), de A2 (Utrecht) en de A4 (Den Haag).

Per fiets
Naast het openbaar vervoer en de auto, zijn er verschillende locaties makkelijk te bereiken per fiets. Amsterdam Centraal Station en het Leidseplein bevinden zich op enkel 5 minuten fietsen vanaf de Westerstraat.

Lees meer Lees meer

Plan een bezichtiging of stel een vraag