Gein-Zuid 9, Abcoude | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Gein-Zuid 9

Omschrijving

Omschrijving
Dit object op dit prachtige erf aan de rand van Abcoude, heeft een bestemming van wonen en kantoorruimte in de verdeling van 50/50. Het is gelegen op een groot perceel van maar liefst 6.118 m2 en heeft prachtig uitzicht over het ‘Gein gebied. Het is nog geheel naar eigen smaak af te bouwen en uit te bouwen aan de zijkant. Tevens is het mogelijk om een zwembad/zwemvijver aan te leggen in de grote tuin aan de achterzijde.

Dus bent u op zoek naar een woning met kantoor aan huis op een rustige locatie dan is dit uw kans!

Bijzonderheden
– Schitterende casco boerderijvilla van 376,1 m2 bestaande uit twee verdiepingen met bestemming wonen/werken;
– Geheel naar eigen smaak af te bouwen én uit te bouwen, fundering reeds aanwezig;
– Perceel van maar liefst 6.118 m2 met uitzicht over het ‘Gein-gebied’;
– Mogelijkheid voor zwembad of zwemvijver in de tuin;
– Twee eigen parkeerplaatsen;
– Gelegen op een erf met meerdere opstallen met bestemming bedrijf- /kantoorruimte.

Omgeving
Dit object ligt in het prachtige buitengebied van Abcoude. Het dorp ligt op enkele kilometers van Amsterdam en heeft ideale voorzieningen zoals diverse winkels, speciaalzaken, basisscholen, crèches, restaurants, hockey, voetbal, tennis, overdekt zwembad, muziekscholen, theater en een golfbaan. Jaarlijks is er in augustus de befaamde Abcouder feestweek met vele activiteiten en een kermis. Het is bij uitstek een plek voor levensgenieters en gezinnen die dichtbij de stad maar toch in een landelijke en gezellige dorpse omgeving willen wonen.

Abcoude heeft direct toegang tot de A2 en A9 en ligt daardoor zeer gunstig ten opzichte van Amsterdam, Schiphol en Utrecht. Op fietsafstand van het huis ligt het NS-station Abcoude met uitstekende verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Station Amsterdam Amstel is bijvoorbeeld binnen 12 treinminuten vanaf Abcoude bereikbaar. Ook in de zomer of tijdens strenge winters is het wonen in Abcoude een feest. Je woont op fietsafstand van de Vinkeveense plassen waar zich zwemeilanden en gezellige horeca bevinden. Met een boot(je) vaar je via ‘t Gein in een mum van tijd naar Amsterdam, de Vinkeveense Plassen of de Vecht.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Koopsom € 1.900.000 - Kosten koper

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 376 m2 (in units vanaf 376 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag