Gein-Zuid 9, Abcoude | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Gein-Zuid 9

Omschrijving

KEYFACTS LANDHUIS
– Volledig gerenoveerde en hoogwaardig afgewerkte kantoorboerderij
– 601,50 m² V.V.O., bestaande uit: voorhuis, loftachtig-achterhuis en luxe glazen aanbouwserre aan de tuin
– Huurprijs € 200.000,– per jaar, exclusief BTW en servicekosten
– 12 parkeerplekken incl. 3 laadpalen à € 750,- per plek per jaar, exclusief BTW
– Servicekosten nader te bepalen, exclusief BTW
– Energielabel A+++

WELKOM OP BUITENPLAATS LENTE
Buitenplaats Lente inspireert en motiveert. Een werkomgeving waar je graag bent en met plezier werkt. Een gezonde omgeving met daglicht in overvloed, een uitzicht dat nooit verveelt en royale buitenruimten. De kantoorboerderij is hoogwaardig, duurzaam en turn-key gerenoveerd en afgewerkt. Buitenplaats Lente is een unieke kans voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en bloeien. En dat allemaal op een zeer centrale plek, tussen Amsterdam en Utrecht.

UNIEKE LOCATIE, OMGEVEN DOOR GROEN EN OP SLECHTS 10 AUTOMINUTEN VAN AMSTERDAM
Buitenplaats Lente ligt op de rand van Abcoude, op slechts tien autominuten van Amsterdam-Zuidoost en 15 minuten vanaf Utrecht. De locatie is goed bereikbaar met de auto en met de trein. Het treinstation ligt op 800 meter afstand en biedt verschillende bus-en treinverbindingen naar Amsterdam, Utrecht en omliggende plaatsen.

ELEGANT ONTVANGST
Als je aankomt via de kronkelweg Gein Zuid, zie je het vrijstaande en elegante landhuis al liggen. De originele poort met unieke details geeft toegang tot de hoofdingang van de stijlvolle kantoorboerderij, volledig gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt. De royale entree heet je welkom en leidt je naar het statige voorhuis en het opengewerkte achterhuis. Parkeren kan op de ruime plekken tegenover het landhuis.

DUURZAAM EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST
De kantoorboerderij is volledig gerenoveerd onder architectuur. Met respect voor het verleden en veel oog voor details. De houten balken, strakke gietvloeren, houten vloeren, stalen accenten, originele boerderijramen en grote raampartijen creëren een eigen karakter, modern en luxe. Energielabel A+++ maakt het plaatje compleet: de kantoorboerderij is klaar voor de toekomst.

LICHTE RUIMTES MET VEEL UITZICHT
De ruimten zijn uitnodigend, de lichtinval is perfect. Je merkt meteen: hier is veel aandacht aan besteed. In de aangebouwde serre gaan binnen en buiten naadloos in elkaar over dankzij de stijlvolle schuiframen. De ideale ontmoetingsplek.

KLAAR VOOR SERIEUS ONDERNEMEN
De renovatie van het landhuis is in een woord perfect. Een plek waar kwaliteit en luxe samenkomen en die van alle gemakken is voorzien. Het biedt ruimte aan een volledig
uitgeruste keuken, meerdere toiletgroepen (waarvan een voorzien van een douche) en twee losse pantry’s. De hoogwaardige klimaatinstallatie, zonbescherming, databekabeling en een geavanceerd alarmsysteem zorgen voor een perfect werkklimaat.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 200.000 Per jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 602 m2 (in units vanaf 602 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag