loader

Utrechtseweg 82

Kantoorvilla “De Brink” is gelegen in een groene en parkachtige omgeving aan de Utrechtseweg te Zeist en beschikt over een fraaie waterpartij aan de zuidwestelijke zijde van het gebouw. De witgepleisterde kantoorvilla heeft de status van Rijksmonument en is gebouwd in 1856 in opdracht van de toenmalige burgemeester van Zeist, jonkheer W.E. Huydecoper.

De kantoorvilla is gebouwd in een karakteristieke, neoclassicistische stijl en telt vier bouwlagen. Vele authentieke elementen aan zowel de binnen- als buitenzijde van de kantoorvilla zijn in de loop der tijd behouden gebleven, waaronder verscheidene haarden in de verschillende kantoorkamers alsmede een fraaie natuurstenen vloer in de hal op de begane grond.

Kantoorvilla “De Brink” telt vijftien kantoorunits, variërend in grootte vanaf circa 17 m2 v.v.o. tot circa 98 m2 v.v.o. Op de zolderverdieping is een kantoorunit ter grootte van circa 360 m2 v.v.o. voor de verhuur beschikbaar. Naast de separate kantoorunits, kunnen huurders van kantoorvilla “De Brink” gebruik maken van diverse gemeenschappelijke voorzieningen. Hiertoe zijn in het souterrain twee vergaderkamers gesitueerd. Daarnaast bevindt zich in het souterrain een werkcafé, waar huurders in een informele sfeer kunnen (samen)werken en lunchen.

METRAGE EN HUURPRIJZEN:
voor de verhuur zijn de navolgende kantoorunits beschikbaar:

unit -1.3 – 33,60 m2 – € 387,80 per maand per direct beschikbaar
unit 0.2 – 97,79 m2 – € 1.534,70 per maand per 1-12-19 beschikbaar

De bovenvermelde huurprijs bedraagt de all-in huurprijs per maand, inclusief het voorschot servicekosten en internet, te vermeerderen met omzetbelasting.

Het genoemde metrage is inclusief een toedeling voor de algemene en gemeenschappelijke ruimten.

Voorzieningen
 • Airconditioning
  Airconditioning
 • Pantry
  Pantry
 • Parkeren
  Parkeren
 • Tuin / Dakterras
  Tuin / Dakterras
 • Vergaderruimtes
  Vergaderruimtes
Beschikbare huuropties
Kantoorruimte

Units 34m2 unit

prijs op aanvraag

Aantal personen 1-3

prijs op aanvraag

Co-working

Beschikbare werkplekken 1 desk

€387 pp/pm

Aanbod op maat Aanbod op maat
Zoek je meer specifiek aanbod?

Wij gaan graag voor jou op zoek.

Bereikbaarheid

De kantoorvilla is gelegen op slechts enkele autominuten van het centrum van Zeist en Utrecht alsmede de rijkswegen rijkswegen A12, A27 en A28.Tegenover de kantoorvilla bevindt zich de bushalte Van Renesselaan. Vanaf deze bushalte vertrekken op regelmatige basis bussen in de richting van zowel Zeist als Utrecht. De reistijd per bus naar het NS-station Driebergen-Zeist bedraagt circa 7 minuten.

 • Auto
  Auto
 • Fiets
  Fiets
 • Nabij bus
  Nabij bus
Plan een bezichtiging of stel een vraag