Van der Hagenstraat 20, Zoetermeer | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Van der Hagenstraat 20

Omschrijving

Betreft
Circa 464 m² kantoor/commerciële ruimte verdeeld over twee verdiepingen gelegen aan de Van der Hagenstraat 20 te Zoetermeer. De aangeboden ruimte beschikt over een nieuwe vloer alsmede systeemplafonds voorzien van nieuwe LED-verlichting. Deze locatie, gelegen in het levendige Silverdome te Zoetermeer, is omringd door o.a. winkels, restaurants en sportfaciliteiten. De omgeving wordt druk bezocht door een ruim aantal bezoekers van Silverdome.

Over Silverdome
Silverdome in Zoetermeer is een veelzijdige evenementenlocatie die gedurende het hele jaar een breed publiek aantrekt. Met een schaatsbaan in de winter, zomerse evenementen en een restaurant biedt het een divers scala aan mogelijkheden voor verschillende doelgroepen.

Locatie
Gelegen langs twee strategische hoofdwegen, genereert het niet alleen aanzienlijke verkeersstromen, maar biedt het ook een uitstekende gelegenheid voor bedrijven om hun zichtbaarheid te vergroten. De mogelijkheid om reclame uitingen te plaatsen die zichtbaar zijn vanaf zowel de hoofdwegen als de hoofdingang west, maakt Silverdome niet alleen tot een attractie op zich, maar ook tot een effectief platform voor marketing en promotie.

Per auto
Silverdome profiteert van een uitstekende bereikbaarheid met de auto, dankzij de nabijheid van de A12 en de Oostweg, evenals de Australiëweg. Deze twee hoofdwegen vormen de belangrijkste toegangswegen naar Zoetermeer, waardoor de locatie gemakkelijk te bereiken is vanuit verschillende richtingen.

Per openbaar vervoer
Tramhalte Lansingerland, Van Tuyllpark bevindt zich op loopafstand van Silverdome. Deze nabijgelegen tramhalte biedt frequente verbindingen, waardoor zowel bezoekers als medewerkers gemakkelijk toegang hebben tot de locatie, zelfs zonder eigen vervoer.

Indeling
Voor de verhuur is circa 464 m² kantoor/commerciële ruimte beschikbaar verdeeld over twee verdiepingen.

Huurprijs
€ 100 – per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Parkeren
Silverdome biedt 700 gratis parkeerplaatsen.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, voorzien van onder meer:
– entree;
– gescheiden sanitaire voorzieningen;
– airco splitunits;
– systeemplafonds voorzien van nieuwe LED-verlichting.

In aanvulling op voornoemde casco wijze van oplevering wordt het gehuurde opgeleverd voorzien van het door de voorgaande huurder aangebrachte huidige inrichtingspakket bestaande uit onder meer:
– aanwezige kantoorindeling;
– pantry voorziening;
– aanwezige nieuwe vloerafwerking;
– kabelgoten.

Servicekosten
Ten behoeve van een nader te omschrijven pakket leveringen en diensten dient er per kwartaal een voorschotbedrag te worden voldaan.

Huurtermijn
5 jaar, verlengd voor aansluitende perioden van telkens 5 jaar.

Beschikbaarheid:
Per direct, in overleg.

Energielabel
Het gebouw is voorzien van een energielabel A.

Huurbetaling
Betaling van de huur, eventuele servicekosten en b.t.w. geschiedt per kwartaal vooruit.

Zekerheidstelling
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een onvoorwaardelijke en onherroepelijke bankgarantie stellen bij een in Nederland erkende bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) voor kantoorruimte en overige bedrijfsruimte, versie februari 2015, met bijbehorende algemene bepalingen alsmede toegevoegde bepalingen van verhuurder.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 100 /m2/jaar

Aanvaarding In overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 464 m2 (in units vanaf 464 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag