Utrechtseweg 92

Omschrijving

ALGEMEEN
Een erg leuk en modern kantoorgebouw gelegen op loopafstand van het centrum van Zeist met goede parkeergelegenheid. Het gehele interieur van het gebouw gelegen aan de Utrechtseweg 92 te Zeist is onlangs gerenoveerd en beschikt nu over nieuwe wanden, vloerbedekking en pantry. Daarnaast is er in elke ruimte airconditioning aangebracht.

Het kantoorgebouw beschikt over twee bouwlagen met een totale oppervlakte van circa 901 m2. Voor verhuur is de geheel zelfstandige kantoorruimte beschikbaar van circa 697 m2, waarvan een gedeelte van de begane grond en de gehele eerste verdieping.

Het gebouw is gelegen op een zichtlocatie aan een van de meest prominente toegangswegen van Zeist, de Utrechtseweg. In de nabije omgeving zijn onder andere PGGM, Rabobank, de Politie en Triodos Bank gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Zeist is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Het kantoorgebouw ligt nabij de afrit A28 Zeist-Oost en op circa 5 minuten rijden van de afrit A12 Driebergen-Zeist

Openbaar vervoer:
NS Station Driebergen-Zeist is gelegen op circa 8 minuten doormiddel van een snelle busverbinding. NS Station Utrecht Centraal ligt op circa 20 minuten afstand van het kantoorpand.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal circa 697 m2 v.v.o. verdeeld als volgt:

Verdieping Metrage Beschikbaar
Begane grond 230 m2 v.v.o. 01-07-2021
1e verdieping 467 m2 v.v.o. 01-07-2021
Genoemde metrages zijn inclusief een aandeel in de algemene ruimte van het kantoorgebouw.

PARKEERGELEGENHEID
Het kantoorgebouw beschikt over een royale parkeergelegenheid van totaal 22 parkeerplaatsen.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:
β€’ scheidingswanden;
β€’ vloerbedekking;
β€’ pantry;
β€’ toiletgroepen;
β€’ Serverruimte;
β€’ Zonwering screens;
β€’ airconditioning.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen, dit komt voor rekening en installatie van de huurder.

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw is voorzien van energielabel C.

AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 140,00 per m2 per jaar.
Parkeerplaatsen: € 900,00 per parkeerplaats per jaar.
Genoemde bedragen te vermeerderen met omzet- belasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, met een nader te bepalen percentage verhoogd zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per maand vooruit.

SERVICEKOSTEN
€ 35,00 per m2 per jaar, op basis van voorschot en nacalculatie, voor de navolgende leveringen en diensten, te vermeerderen met omzetbelasting.
β€’ gasverbruik inclusief vastrecht;
β€’ elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht;
β€’ waterverbruik inclusief vastrecht;
β€’ onderhoud- c.q. service abonnement, storingen verhelpen, keuringskosten e.d. ten behoeve van de verwarmings-, airconditionings-, koelings-, brandblus-, noodverlichtings-, brandmeld- en/of luchtbehandelings-, automatische voordeur installaties;
β€’ buitenbeglazing en kozijnen wassen, 6 keer per jaar;
β€’ aluminium geveldelen bewassen, 1 keer per jaar;
β€’ periodiek onderhoud tuin en bestrating;
β€’ bladvrij houden straatkolken en daken
β€’ 5% administratiekosten over bovenstaande leveringen en diensten.

Bovenstaande lijst is niet limitatief. Verhuurder behoudt zich het recht voor genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (e?e?n) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumenten- prijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting. Deze bankgarantie dient te worden gesteld voor de sleuteloverdracht en dient te worden afgegeven door een in Nederland erkende en gevestigde bank- instelling, conform het standaard ROZ-model 2018. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 130 /m2/jaar

Aanvaarding Direct

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 467 m2 (in units vanaf 230 m2)

Plan een bezichtiging of stel een vraag