Driebergseweg 17, Zeist | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Driebergseweg 17

Omschrijving

TE HUUR KENMERKEN

ALGEMEEN
In een groene, parkachtige omgeving nabij het NS-station Driebergen-Zeist, bevindt zich het landgoed “De Breul”. Het landgoed is circa 200 jaar oud en ontworpen onder architectuur van de bekende landschapsarchitect Jan David Zocher. Het geheel wordt omsloten door een vijverpartij in een bosrijke omgeving. Op het landgoed bevinden zich onder meer het Hoofdgebouw en het koetshuis.

Het fraaie Koetshuis dateert uit 1900 en is opgebouwd uit 2 verdiepingen. De unieke combinatie van een klassieke uitstraling aan de buitenzijde en een moderne uitstraling aan de binnenzijde, maakt het Koetshuis tot een ideale werkomgeving. Het gebouw beschikt over een grote vergaderruimte en keuken op de 1e verdieping en is verder in kamers ingedeeld.

In de directe omgeving van het Koethuis zijn diverse gerenommeerde organisaties gevestigd, zoals Nimbus Support, Sparkles, CIR revalidatie en Essity Netherlands.

BEREIKBAARHEID

Eigen vervoer:
De bereikbaarheid met het eigen vervoer is zonder meer goed te noemen. Het kantoorgebouw is op circa 850 meter afstand van de afslag 20 van de rijksweg A12 (Arnhem-Den Haag) gelegen. Via de Driebergseweg en Utrechtseweg is een goede aansluiting op de rijksweg A28 gewaarborgd.

Openbaar vervoer:
Op circa 5 minuten loopafstand is het geheel nieuwe NS-station Driebergen-Zeist gelegen van waaruit op regelmatige basis treinen vertrekken in zowel de richting van Utrecht Centraal alsmede Arnhem en Nijmegen Centraal.

VLOEROPPERVLAK
Voor de verhuur is beschikbaar totaal: circa 702,57 m2 v.v.o., verdeeld als volgt:

Kelder: 12,70 m2 v.v.o. – archiefruimte
Begane grond: 368,47 m2 v.v.o.
1e verdieping: 321,40 m2 v.v.o.

De kantoorruimten worden spoedig gemeten conform NEN2580. Totdat dit meetcertificaat beschikbaar is zijn de bovenvermelde metrages uitsluitend indicatief en kan er derhalve geen enkel recht aan worden ontleend.

PARKEERGELEGENHEID
Rondom het gebouw zijn circa 18 parkeerplaatsen. Daarnaast is er meer dan voldoende onbetaalde parkeergelegenheid langs de openbare weg beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:
• entrée met vide;
• eikenhouten wenteltrap naar de verdieping;
• stucplafond met inbouwverlichting;
• plafond deels voorzien van systeemplafond;
• aircounits in de kantoorruimte (waar aanwezig) (niet gebouwgebonden);
• elektrische zonwering (waar aanwezig);
• archiefruimte via vloerluik te bereiken;
• grote vergaderruimte voor circa 15 personen op de 1e verdieping, voorzien van airco (niet gebouwgebonden);
• douche op de 1e verdieping;
• gescheiden toiletten voorzien van marmeren vloeren;
• huidige binnen zonwering (waar aanwezig);
• pantry/ lunchruimte begane grond + 1e verdieping;
• huidige elektra en data bekabeling.

De aansluiting en het verbruik van data- en telecommunicatievoorzieningen zijn niet in de huurprijs begrepen en dienen door huurder zelf te worden verzorgd en betaald.

ENEGERGIELABEL
Het Koetshuis is voorzien van Energielabel C.

GLASVEZEL
Het gebouw beschikt over een glasvezel aansluiting.

AANVAARDING
In overleg.

VOORWAARDEN EN CONDITIES

HUURPRIJS

Kantoorruimte:
€ 180,00 per m² per jaar.

Archiefruimte:
€ 75,00 per jaar.

Parkeerplaatsen:
€ 750,00 per parkeerplaats per jaar.

Genoemde bedragen te vermeerderen met omzetbelasting.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd met 5% dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.
Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

SERVICEKOSTEN
Huurder is direct contractant van de nutsbedrijven voor wat betreft het vastrecht, transport en verbruik van water, gas en elektra. Huurder dient derhalve zelf zorg te dragen voor het afsluiten van correcte overeenkomsten.
Huurder dient tevens voor eigen rekening door erkende bedrijven het onderhoud en reparatie van de aanwezige (technische) installaties en voorzieningen te laten verzorgen.
Ook de overige belastingen, zoals WOZ, milieuheffingen en rioolrecht terzake het feitelijk gebruik van het gehuurde komen voor rekening van Huurder.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 180 /m2/jaar

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 703 m2 (in units vanaf 703 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 2 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag