Reykjavikstraat , Utrecht | Dit kantoor huren? | Deskfinder.nl

Reykjavikstraat

Omschrijving

ALGEMEEN
Het hart van Creative Valley Leidsche Rijn is een levendige plek waar gezondheid op meerdere manieren vorm krijgt:
ontmoetingsplekken en kleine vergaderruimten om kort iets te bespreken, de brede opvallende hoofdtrap nodigt uit om de lift links te laten liggen, de groene planten zorgen voor zuurstof en een aangename luchtvochtigheid. Zo ontstaat een inspirerend kantoorlandschap, dat gebruikers stimuleert tot ontmoeten en bewegen. Het atrium is het hart van het gebouw, en verbindt de entree aan de Reykjavikstraat met de boardrooms en rooftopbar. Het atrium strekt zich uit in de lengterichting van het gebouw. Zo ontstaat een ruime, groene, open en frisse ontmoetingsruimte. Om het atrium ligt op alle verdiepingen een rondloop die de kantoren ontsluit, met uitzicht op het groene hart. Ook de brasserie, de receptie en de studio’s die op de begane grond liggen, staan in open verbinding met het atrium.

Bij Creative Valley Leidsche Rijn werk je vandaag al op de werkplek van morgen. Je huurt precies de ruimte die je nodig hebt en deelt alle diensten en faciliteiten daaromheen. En verder draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep ondernemers en ondernemingen. Samen tellen zij op tot een actieve en kleurrijke community van ambitieuze gelijkgestemden.

Bij Creative Valley geloven we dat stijlvolle luxe en high-end voorzieningen jou beter laten werken. Daarom bezuinigen we nergens op bij het ontwikkelen van ons aanbod, of het nu gaat om inrichting, kunst, diensten, faciliteiten of lekker eten en drinken. Maar omdat je de kosten daarvan deelt met alle andere gebruikers, zijn we betaalbaarder dan je zou denken. Zo bieden we je meer dan je verwacht, maar kost dat je minder dan je dacht.

Een uitnodigend en inspirerend kantoor werkt niet alleen lekker, maar straalt ook af op de identiteit van je bedrijf. De kwaliteit van de voorzieningen, het hoogwaardige interieurdesign, de moderne kunst en de open architectuur van het gebouw: alles bij Creative Valley telt samen met de identiteit van jouw organisatie op tot een unieke bestemming waar mensen graag komen. Een klassieke win-win situatie dus.

Creative Valley Leidsche Rijn is ontworpen en gebouwd om jou meer uit je werk te laten halen. Van de open architectuur tot de centrale trap in het atrium als hart van het gebouw, van de werkplekken tot de private lofts en van de boardrooms tot de prachtige daktuin; alles is ontwikkeld om inspiratie en interactie te stimuleren en onze kleurrijke community – jou dus – te laten excelleren. Wat gebouw, diensten en faciliteiten betreft hebben we overal over nagedacht. Wij zorgen dat alles perfect is, zodat jij je volledig kunt focussen op waar jij goed in bent. Voor alle gebruikers van het gebouw bieden we vele extra’s.

Creative Valley Leidsche Rijn bevindt zich zo’n 200 meter ten noorden van het station Utrecht Leidsche Rijn. Het gebouw ligt in een serie (toekomstige) kantoorgebouwen die samen een dichte wand vormen tussen de snelweg A2, de Stadsbaan en de toekomstige woonwijk. Aan de zuidkant sluiten we aan op de reeds bestaande kantoorgebouwen Helix en Capgemini.

Creative Valley Leidsche Rijn heeft twee gevels met een heel eigen gezicht: één naar de snelweg en één naar de Reykjavikstraat. De woonwijk direct achter de kantorenwand kenmerkt zich door de grote schaal van de bebouwing met relatief grote en hoge bouwblokken. De iconische hoogbouw van het toekomstige woningbouwproject MARK markeert de nieuwe wijk met zijn uitzonderlijke hoogte voor Utrecht. Met zijn warme architectuur plooit Creative Valley Leidsche Rijn zich naadloos in de stedelijke wand, maar behoudt het zijn eigen identiteit.

Meer informatie vindt u via: arcadia-utrecht.nl

DUURZAAMHEID
Creative Valley Leidsche Rijn is een zeer duurzaam gebouw. Een duurzaam gebouw is wat ons betreft energiezuinig, circulair en flexibel. Naast hoge prestaties op het gebied van energie en materiaalgebruik, is aanpasbaarheid cruciaal. Creative Valley Leidsche Rijn faciliteert zowel grotere als kleine huurders: het gebouw is volledig vrij indeelbaar door de grote, open vloervelden en de centrale ontsluiting via het atrium. Door de toepassing van computervloeren, sprinkler en een slim grid van inductieunits in de kantoren en klimaatplafonds in het atrium is ook installatietechnisch de aanpasbaarheid geregeld. Bovendien is Creative Valley Leidsche Rijn ‘tech-ready’. Zo anticiperen we op wisselend gebruik en voldoen we aan huidige en toekomstige gebruikerswensen. Creative Valley Leidsche Rijn voldoet uiteraard ook aan de ESG criteria. Creative Valley Leidsche Rijn wordt BREEAM Excellent gecertificeerd (conform de door de Dutch Green Building Council uitgegeven BRL BREEAM-NL Nieuwbouw 2020).

HOSTS & STAFF
Mogen we je gasten verwelkomen, pakjes ontvangen, of kunnen we je op een andere manier helpen? Je zegt het maar. Ons enthousiaste en betrokken team van hosts en medewerkers staat klaar om je te helpen waar ze kunnen.

BRASSERIE LA VALLÉE
In onze brasserie maken onze chefs dagelijks fantastische en gezonde lunches op basis van dagverse producten; tegen een vast bedrag eet je wat je wilt. Verder kun je hier de hele dag tegen kostprijs verse sapjes, een heerlijk ontbijtje of gezonde snacks krijgen. Een borrel met bitterballen of een vijfgangendiner kan trouwens ook.

BOARDROOMS & VERGADERRUIMTEN
Speciaal voor gebruikers van kantoren en studio’s zijn er twee volledig geoutilleerde boardrooms met alle A/V voorzieningen tot 12 personen. Heb je een besloten bespreking of presentatie dan kun je deze online boeken. Verder heeft elke verdieping rondom het atrium een grote algemene vergaderruimte tot 8 personen en een kleinere algemene vergaderruimte tot 4 personen. Ook deze ruimten zijn online te boeken.

COMMUNITY AREAS & EVENTS
Creative Valley Leidsche Rijn is ontwikkeld voor interactie en inspiratie. Je vindt dus overal ruimtes waar je elkaar ontmoet, ideeën deelt en elkaar verder helpt. Deze ongedwongen kruisbestuiving leidt tot verrassende combinaties en onverwachte samenwerkingen. Creative Valley Leidsche Rijn voelt meer als een club dan als een kantoor. We organiseren veel events voor de community. Van Bootcamp tot BBQ, van de DJ op vrijdag tot themadiners en van expert sessies tot hackatons. Alles mag, niets moet. Jij hebt zelf iets te vieren? In overleg verzorgt onze ervaren staff alles tot in de puntjes.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid van Creative Valley Leidsche Rijn is uitstekend, zowel met de auto, het openbaar vervoer als met de fiets. Het gebouw ligt aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam en is hiermee prima bereikbaar met de auto door afslag 7 Leidsche Rijn Centrum te nemen vanaf Utrecht of vanaf Amsterdam. Vanaf Utrecht Centraal ben je binnen 5 minuten op station Leidsche Rijn. Je wandelt vervolgens in enkele minuten vanaf het station naar Creative Valley Leidsche Rijn aan de Reykjavikstraat. Met de fiets ben je overigens ook in slechts 20 minuten vanaf Creative Valley Leidsche Rijn in het hartje centrum van Utrecht.

LEIDSCHE RIJN
Creative Valley Leidsche Rijn is gelegen in de wijk Leidsche Rijn. Leidsche Rijn is een nieuwbouwlocatie en wijk in Utrecht, de hoofdstad van de provincie Utrecht. Het gebied ligt ten westen van het Amsterdam-Rijnkanaal en de naam is afgeleid van het kanaal Leidse Rijn, dat erdoorheen loopt. Ten tijde van de aanvang van het project in de jaren 1990 en in de decennia erna was Leidsche Rijn de grootste Vinexlocatie van Nederland. Creative Valley Leidsche Rijn ligt in het deel Leidsche Rijn Centrum wat een schakel vormt tussen de nieuwe woonwijken van Leidsche Rijn en de historische binnenstad van Utrecht. Kenmerkend is het uitgesproken stedelijke karakter in een relatief hoge en dichte bebouwing, een groot contrast met de woonwijken eromheen. Op 1 januari 2021 telde Leidsche Rijn 42.783 inwoners en is hiermee qua inwonertal de derde wijk van Utrecht.

BESCHIKBAARHEID
Voor de verhuur is beschikbaar:

Verdieping | Metrage
Begane grond | 1.234 m2 v.v.o.
1e verdieping | 2.374 m2 v.v.o.
2e verdieping | 2.291 m2 v.v.o.
3e verdieping | 2.311 m2 v.v.o.
4e verdieping | 2.111 m2 v.v.o.

Deelverhuur bespreekbaar per circa 2.200 m2.

AANVAARDING
In overleg.

BTW-HEFFING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, verhoogd met btw-compensatie zodat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een aansluitende verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

HUURBETALING
De huur en het voorschot servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting, per kwartaal vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie, model ROZ, of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in februari 2015 is vastgesteld en zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars NVM met de bijbehorende Algemene Bepalingen

Lees meer Lees meer

Kenmerken

Algemeen

Huurprijs € 285 /m2/jaar

Aanvaarding

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte 10.321 m2 (in units vanaf 2200 m2)

Indeling

Aantal bouwlagen 7 bouwlagen

Plan een bezichtiging of stel een vraag